Bunlarda benden olsun

sinyora

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2006
577
8
118
44
Sakarya
kızlar merhaba bu ürünlerde benim dolabımdan çıkanlar , zamanla başka ürünlerde eklerim büyük ihtimalle , beğendiğiniz kendinize uygun bulduğunuz ürünler olursa haberleşiriz ,çok detaylı bilgi yazmadım istediğiniz bilgileri veririm

Eki Görüntüle 899 602[/ATTACH]

Eklentiler

• $20131216_235512.jpg
    41,6 KB · Görüntüleme: 88
  • $20131217_000321.jpg
    34 KB · Görüntüleme: 75
en son tekrar eklediğim lacivert yün tuniğin siyah rengide var aynı beden de hiç kullanılmadılar

Posta girişiniz dolu size özel mesaj gönderemedim kargonuzu verdim
fakat anlaşma kodunu hatalı dediler girdiler sistemde çıkmadı yinede gönderdim bilginiz olsun kargosu 6.5 tl tuttu
10 tl kapıda ödemeli gönderdim +6.5 tl kargo
Takip numaranız KP01485081355

bu ptt deli edecek beni zaten ,
neyse teşekkür ederim ,
teslim aldığımda bilgi veririm size

belirtmek isted,m ptt kargo ile anlaşmamız var , kargolar çok uygun fiyata gider ,
örnek olarak 10 kg lık bi paketi 11 tl ye gönderiyoruz

pantolonların bel ve boy ölçülerini alabilirseniz çok sevinirim. Siyah olanda kot dimi? Tunikte duruyorsa ve ölçüler uyarsa hepsini almak istiyorum.

pantalonların siyah ve bej olan aynı model yanlızca renkleri farklı , kot değil hafif likalı kumaşları çok güzel
ölçüleri bel 45 - kalça 54 boy 75 ( ağından paça boyu )

kot da bel :44 kalça: 53 boy 70 ( yine ağdan paça boyu)
tunik . göğüs 52 bel:55 kol altından boyu 57

Ben kendi kotumu ölçtüm şimdi ağdan paça boyu 75. Kot kısa gelecek o zaman 5 cm de az değil yani. Neyse özelime mailinizi atarsanız sevinirim. Birde tunizin detay fotolarını rica edicem. Görüşmek üzere :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…