Bunlarda benden olsun...Çeyizlerim buyrun :)

41 kere maşallah canım nazar değmesin işallah herşeyini en ayrıntıısna kadar düşünmüşsün güzel günlerde kullan

İlk kez bir konuyu sonuna kadar okudum, kendimi tebrik ediyorum :21:

Tabi en büyük tebriği siz hakediyorsunuz, bunca emek bunca para.. her şey fazla fazla ve çok güzel.

Allah utandırmasın ve mutlu huzurlu günlerde kullanmayı nasip etsin.

Bende 2 temmuzda evleniyorum ve benim eşimde 2-3 yılda tayini çıkan memurlardan. Dolayısıyla eşya olsun mobilya olsun çok abartamıyoruz, asli ihtiyaçları alıyor gerisini emkliliğe bırakıyoruz. :) (aslında birbirimizi böyle teselli ediyoruz, emekliliğe o heves kalmaz da)

Valla heveslendim size, ancak hayırlı dualarım ve dileklerime baktım resimlere.

Mutluluklar, sevgilerimle..

İlk kez bir konuyu sonuna kadar okudum, kendimi tebrik ediyorum :21:

Tabi en büyük tebriği siz hakediyorsunuz, bunca emek bunca para.. her şey fazla fazla ve çok güzel.

Allah utandırmasın ve mutlu huzurlu günlerde kullanmayı nasip etsin.

Bende 2 temmuzda evleniyorum ve benim eşimde 2-3 yılda tayini çıkan memurlardan. Dolayısıyla eşya olsun mobilya olsun çok abartamıyoruz, asli ihtiyaçları alıyor gerisini emkliliğe bırakıyoruz. :) (aslında birbirimizi böyle teselli ediyoruz, emekliliğe o heves kalmaz da)

Valla heveslendim size, ancak hayırlı dualarım ve dileklerime baktım resimlere.

Mutluluklar, sevgilerimle..

Çok güzel bir yorum olmuş teşekkür ederim güzel dilekleriniz için
Bunları hazırlamak zor oldu ama çokta zevkli oldu
Hep mutlu olmak dileğiyle ikimizde..

Gelin El Çiçeğim:69::69::69:

$Pictures-1.webp
$Yeni klasör-1.webp

Kına Hazırlığım
Yeni ve son aldıklarımıda ekledim...

http://www.kadinlarkulubu.com/kina-gecesi/440689-sebnemin-kina-gecesi-hazirligina-buyrun.html

Son düzenleme:
nesrincim çiçeğin çok güzel görünüyoo canımm:52: çiçeğini aldığına göre yapay değil mi canım?? bide muhtemelen konyadan yaptırdın diye düşünüyorum nerden ve kaça yaptırdın?? bende yapay istiyorum çünküü.. daha renkli çeşitleri var mıydı??

nesrincim çiçeğin çok güzel görünüyoo canımm:52: çiçeğini aldığına göre yapay değil mi canım?? bide muhtemelen konyadan yaptırdın diye düşünüyorum nerden ve kaça yaptırdın?? bende yapay istiyorum çünküü.. daha renkli çeşitleri var mıydı??

sağol cnm
çiçeğim yapay
konyada yaptırdım 45 e yaptırdım
evde nikah şekeri sepeti hazırlayan bir arkadaşın eşi vardı o yaptı...

canım benim herşeyin senin gibi kalbin gibi harika görünüyor.hazırlıklarını bu kadar mutlu götürmene çok seviniyorum içinden gelerek yapıyorsun herşeyi ve böyle harika şeyler çıkıyor:nazar: çiçeğinde çok güzel elinde çok güzel duracak :5:duydulandımmm nesroşumm yaa

cnm çiçeğin çok hoş.
mutlulukla kullan
birşey sorucam kına hazırlığında kırmızı bir kurdele var o niçin
takı takmaları için mi yoksa ayrı bişiy mi ?

nesrinciğimmm çok güzel kuzum sade şık zarif olmuş canım benimmm

teşekkür ederim cnm..:16:

canım acaba renkli çiçeklerden de yapabilir mii??

ben o ablaya sorayım canım malzemen var mı yaparmısın diye
senide bilgilendiririm

Çoookk güzell yaaa almışsın herşeyiii

evet cok sükürrrr....

canım benim herşeyin senin gibi kalbin gibi harika görünüyor.hazırlıklarını bu kadar mutlu götürmene çok seviniyorum içinden gelerek yapıyorsun herşeyi ve böyle harika şeyler çıkıyor:nazar: çiçeğinde çok güzel elinde çok güzel duracak :5:duydulandımmm nesroşumm yaa

nasılda güzel cevap yazmış canım arkadaşım
bende duygulandım gercekten...
az kaldı kuzummm:17::17::17:

Son düzenleme:
Back
X