• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunlarda benden msn nickleri

Lavinya__

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2008
5
0
286
48
Almanya
halim yalın son sireni bnm için çalın resmini çekmelisin her anın kanıdı olmalı her feryadın beni burdan alın canım sıkkın!!!

ayrıLığn hakkını wer.. anLamsız kıL bütün yaşanmışLığı.. kaLmayı beceremedn bari gitmesini öğren!!!!
Ya Tam Susturcağım ya Kan kusturucagım Ezanla başladım Selayla bitircegim isteğine deil alayına gidecegim
Ayık oL panik yapma rahat oL ßaq daLgana 3 günLük dünya ne sana kaLır ne ßana ..!!!
*h€rkesin ßiras faiLi oLduqu meÇhuL ßir Cinayetim $imdi...!
ßizi ßizden ßaşka kimse iLgilendirmez kimsede ßizimLe ilgilenmesin gerekmez
SiLDiKLERiM vardir bir de, !!!onlar YANLI$LARIM ve Pi$MANLIKLARIMdir Adlari anilmaz, hatirlari sorulmaz Sadece ""BEDDUALARIMDIR..
hAyAt ZR aMa BeNdE kOlAy BiRi SaYıLmAm

BeNcE sEnDe HeRkEs GiBiSiN..!
lüTfEn YeRlErE tÜkÜRmEyİnİz ..tÜkÜrÜlEcEk OkADaR sUrAt WarKeN!!
Géçici HéVés DéğiL.. Hak éDéNé NéFés oLurum...
Dünün Hatasını Bana Sormayın.Doğruya Yanlışa Kafanızı Yormayın Bakın Dalganıza Canmı Sıkmayın.DOĞRUDA BENİM YALANDA BENİM...
Yoruldum Dostlarım..
Dengesizlere laf yetiştirmekten yoruldum...
Taşıdığım yükün Ağırlığından yoruldum...
Yorulduğumu düşünmekten bile yoruldum...
Kimseye derdimi anlatamadımya ben ona yanıyorum

'Sanal Alem ışte daLqasIz denize herkes KAPTAN!
ßëDëñîñDë ¥atI¥a kaLIrIM,tëñîñDë ßëkLërîM gëLëcëgîMî..¥akLa$Ma Daha kû¢ûk a$kLara katLañaMaZsIñ BENÎMLE ÔLÛRSÛN

akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!

yerinde söz söylemesini bilen özür dilemek zorunda kalmaz
her karesi siyaha boyanmış bir bulmacayım.. çözmeye çalıştıkça içimde kaybolursun!
eski foto.lar gibisin tatlı amaaa eskisinn!
olmadığım insan olup sevilmektense kendim olduğum için nefret edilmeyi tercih ederim.

En büyük felaketler içinde dahi ümidini kaybetme , unutmaki en yumuşak ilik en sert kemiğin içinden çıkar
Gozleri uzaklıklar degil, bazen de goze alamadıgımız yakınlıklar acıtır.
ceWaßını aLamadıım SoruLar waR hayaTtan..ama oLsun heR soruma cwP buLaßiLseedim hayaTın 1taDı kaLmasdıqi..

Yapma demagoji alırım aklını, girme polemige yıkarım değer yargılarını
Çapın kadar konuş, çevreni hesaplıyım...
'beni hep tekerleğimin yarı çarı kadar değeri olmayanlar solladı'
senin DNA yapını bozar,hücrelerindeki mitokondrileri yok edrek enerjisiz bırakırım,terliksi hayvana dönersin ona göre

yörüngeden çıkma!Yoksa seni enlem ve boylamlarına ayırır,26-45 doğu meridyenine sürer ve akabinde 6,5 şiddetinde bir şamar patlatırım.Kafanda oluşacak fay hattından sen sorumlusun.

Bu GünLer Kötü oLsa biLe..YaRınLar Hep GüzeL oLur DerLer..Peki Bu GünLer DünLerin YarınLarı DeĞiLmiYDi.......................!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????
KenDimi KapaDım ßi odaYa ßitti aKsiyonLaRım,seN yoKKen yaNımDa DuRuR hayaTa daiR fonKsiyonLaRım

Takıl benle hayatın KARARSIN
"hayatımsın..." sözünde gizli özne sanmıştım kendimi...

iÇiNe DerT oLacaK SaNa SoN ßakışıM..!
bir köpeğin dostluğu daha iyidir bir dostun köpekliğinden

Hayati Cocuk gibi Yasamaya bak;
En ufak seylere sevin, ciglik at.
En büyük Dertlere saf saf bak...
sana dar gelmeyecek makberi kimler kazsın
gömelim gel seni tarihe desem sığmazsın...
bana öyle bakıp da acıma
yanılıyorsun, gayri ben senin bildiğin adam değilim
eğer ıslanıyorsam bir başıma bulvarlarda
bu benim kendi itliğim.zaten istesen de sevemezdin beni senden sonra anlamını da yitirdi gözlerim
şimdi dünya güzeli gelse de tutup aşk dese
hoşt derim.
Bir ölü kapalı gözleriyle ağlarsa, bin ölünün kemikleri titrer.Her biri Cuma günü gözlerini açsa,yüz bin ölü "ah" eder…

---Zihnimin derinliklerinde yaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılı.Onların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş

...darbeler yesende yüreğine affetmek en asil intikam...

KéNdiNzi PaHaLı ZaNNéTMéin HéPNZN !NdRMli qüNLéRni ßiliOrm

Yéni Bir Sayfa Açtım KénDiMé içinDé SéN Yoksun.. Kalbim hayvanat BahÇesi DéğiLki içinDé köPeqLér oLSun . .
n e g ö z l e r i n d e b i a n l a m n e d e s ö z l e r i n d e b i ç i k a r a r a r i m , h a y a t i k u r a l l a r a g ö r e d e g i l k a f a m a g ö r e y a s a r i m . . . !
BnDEn YeNİ Bİr BEn BEkLiYOrSan HaTaLıSın......

kaydirigubbakcemile2lavinya bunlar süpermiş yhhaaaaa sağolasınnn... hemen yazdım bile.. hahahahihoyyyt:dance:

harikasın yaaaaaaa
tek kelimeyle...bir de benden olsun bütün vedalar bir ölümtaşır..ve her yalan aşka bir vede yakışır....

Back
X