• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunlar normalmi

snowdrop

sağlık,huzur ,mutluluk...
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2008
952
10
318
38
İstanbul
kizlar oglum 26 aylik 2 yasini 2 ay gecti davranislari beni uzuyor cok aksi sinirli herseye hayir diyor.sinirli olasinin nedenini kendime bagliyorum arada cunku ona dayanamayip patladigim zaman bagiriyorum cok kiziyorum oda bundan etkileniyor korkuyor anne diyor hemen anliyomus gibi sinirden patladigimi ozamn daha cok uzuluyorum kiziyorum kendime neden bagiriyorum diye ama elimde degil cok dusunuyorum yapmim sinirlerime hakim olmak istiyorum ama olmuyor.9 aylik bir cocugum daha var oyuzden zor oluyor okuyorum cogu 2 yas sendromu ama bendende etkileniyormu. acaba genetikte olabilirmi sinirli olmasi ben sinirli bir insanimdir CADIARZU

normal tabi aynı durum bizdede var 2 yaşı yeni bitti inatçı yemek yemeyen uyumayan devamlı karıştıran bir çocuk benimkide ne desem hayır diyor akşamları uyumak tam bir kabus oldu bizde elinden geldiğince sakin olmaya çalış bu dönem geçici bunu sakın unutma zaten bağırsanda bi işe yaramıyor.sadece sinirlendiğinle kalıyorsun kimse seni takmıyor ama bu yaşlar kendini ispatlamaya çalıştığı için devamlı zıtlaşıp hayır diyecektir o yüzden fazla üstüne gitme derim ve sana allahtan sabır dilerim canım

Back