Mutfak Dekorasyonu Bunlar da Salemwitch'in Yemek Odası

salemwitch

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2011
155
1
118
İstanbul
Siparişimizi geçen hafta verdik.

Bunlar da benim yemek odam olacak hayırlısıyla...

Masa ve sandalyeler de konsolun renginde yapılacak ve konsolun üst vitrin kısmını yapmıcaklar...bakın bakalım beğenecek misiniz?

$masa.webp$Adsız.webp

Son düzenleme:
Güle güle kullan canım ama renk çok koyu :44:sen beğendiysen problem yok elbet ama rengi koyu geldi bana ve farklı bir tarz beğenmişsin

Allahım niye içinizi karatmaya meraklısınız bu kadar :31:Bu kahveler bitsin artık annem bile beyaza döndü yahu:1:

sandalyelerimiz aynı ve masayla konsolumuz da benziyor. bence bu tarz mobilyalar beyaz daha şık oluyor. ayrıca koyu renkler belli bir yaşın üstüne hitap ediyor diye düşünüyorum. yine de çok şık olacağını düşünüyorum kahve de. umarım koltuklar ve duvar rengiyle dengelersin.

canım çok şıklar gerçekten sorun olur olmaz mı güle güle aşkla kullan :D
bende bakcam ama sanırım fiyatlar yüksek indirim var mi yapıyorlar mı diim ya da :D

belirli bir tutarı geçtiğinizde yüzde 10 indirim yapıyorlar canım 7000 tl yi geçinceydi sanırım net hatırlamıyorum, ama teslimatta çok sorun yaşadık onu da belirteyim tekrar;)

Şu an sadece duvarlar için tablo, konsolun üstü için de şamdan vs aksesuarlarım eksik onun dışında her şey tamamlandı kızlar. Ekte birkaç resim var bakalım beğenecek misiniz$IMAG0212.webp$IMAG0215.webp$IMAG0218.webp$IMAG0220.webp$IMAG0221.webp?

canımm çok hoş olmuş çok begendım koltuklarında ayrı bi güzel çok rahat olduklarını düşünüyorumm =)
aşkla oturun aşkla kalkın :)))))

Back
X