- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Öyle bir amacım da yoktu zaten. Iliskim bileli 9 ay sonra bu durum başladı.Çivi çiviyi sökmemiş.
Öyle bir amacım da yoktu zaten. Iliskim bileli 9 ay sonra bu durum başladı.
Aslında özlediğim oluyordu ya da müzik dinlerken aklıma geliyordu. Son birkaç gündür ama değişti bu durum.İnsanların hayatına damga vuran kişiler oluyor bazen. Benim çevremde bunu yaşayan kimse yok ama ben yaşıyorum. İki yıl önceki ilişkim hala kalbimde yaradır ne zaman boşluğa düşsem aklıma diğerleri değil o gelir. Ama yeniden beraber olsak ne olur bilmiyorum. Şuan beraber olduğun kişiyle uzun bir süre görüşmediğinde özlüyor musun? Ya da müzik dinlerken aklına geliyor mu? Güzel bir yere gidince o da burda olsa diyor musun? Cevap hayırsa bitir gitsin. Eski ilişkin ne kadar sürmüştü?
İlişki çok kısa sürdüyse cinsel çekimden kaynaklı bir arzulama yaşıyor olabilirsin şuanki ilişkine göre çekim daha fazlaydı belki.Aslında özlediğim oluyordu ya da müzik dinlerken aklıma geliyordu. Son birkaç gündür ama değişti bu durum.
Eski ıliskim çok kısa sürmüştü ama bir süre platonik aşık olarak takılmıştım.
Hep birinde takılı kalmıyorum. Sadece gönlümde fazlasıyla yer etmiş biri var. Aslında durum takılı kalmak şeklinde bile ifade edilemez bence.Haddim değil belki ama, siz bence kendinizi hep yıpratıyorsunuz. Herkese çok bağlanıyorsunuz. Yaşınız çok genç yani, biri gelir biri gider ama siz neden hep birinde takılı kalıyorsunuz ki?
Ah ne güzel bir bakış açısı.Özlüyorsan yaz gitsin o da seni özlüyordur belki
Tahminin ne yönde?Eski diye bahsettiğin boynunu morarttığın çocuk mu? Ona göre yorum yapıcam.
Aldatma falan yok.madem gönlünüzde yer etmiş biri var, başkalarının ne duygularını ne de zamanını harcayın. Ayrılın da ondan sonra istediğin kadar özlersin. Yazık karşındakine. Özür dilerim ama bunu bir aldatma olarak görüyorum.
Forumda en sevdiğim, en tatlış bulduğum üyelerden birisin.Güzel anna, fikirlerini sevdigim anna.
İyi gidiyor diye tasvir ettiğin ilişkin senin istedigin bir noktana dokunamamış. Bu bir duygu olabilir bir arzu olabilir. O nokta ne onu bulursan eğer, herşey kolaylaşacaktır.
Lütfen buna odaklan. Eski daima çöptür,kokar. Kendini merkeze al şuan ve “ ihtiyacım olan hangi duygu eksik kalmakta da ben bu arayışa girdim” e odaklan♥
Teşekkür ederim, yazsaydın özeldenMerak etmiştim seniİyi olmana sevindim
Girdiğini bilmiyordum aklıma gelmedi. MantıklıTeşekkür ederim, yazsaydın özelden