Bunlar da Neyin Nesi?

Meredith Grey

Su’nun Annesi 🤰🏼
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
5.233
6.047
Merhabalar hatunlar,

Uzun bir süredir ortalarda yoktum malumunuz. Çünkü güzel bir 'şey' yaşadım, yaşıyorum. 'Şey' diyorum çünkü bu durumun adının konulmasını istemedim. En azından bir süreliğine. Ne ona ne kendime bir söz vermek istedim. Sadece anı yaşayalım, sonrasını daha sonra düşünürüz dedim. Yani free takılıyoruz.

Bu adamı sevdiğimi düşünüyordum. Şimdi ise hiç emin değilim. Önceden onu kaybetme ihtimali aklıma gelince gözlerimden birkaç damla ansızın süzülürdü.
Malum önceki ilişki deneyimlerim sağolsun artık daha keskin sınırlarım var. Hoşuma gitmeyen en ufak bir durumda, kafamda bu şeyi bitiriyorum. Ve artık bu şeyin bitmesi ihtimali beni zerre korkutmuyor, üzmüyor. Zerre umursamıyorum. 'Amaan biterse de biter' kafasındayım.

İşin fenası şu sıralar aklıma pek çoğunuzun bildiği o büyük aşkım aklıma gelip duruyor. Ona karşı hiç bir kızgınlığım, kırgınlığım kalmadı.
Aksine onu özlediğimi fark ediyorum. Kalbimde tatlı bir sızı eşliğinde anılarımızı kafamda başa sarıp yaşıyorum.
Numarasını silmiştim, kaç defa hatırlamaya çalıştım. Olmadı. Geçen gün otururken tak diye hatırladım ve onun numarasıydı. Her neyse. Özledim, gerçekten özledim.

Onu rahatsız etmek istemiyorum herhangi bir iletişim kurmaya çalışarak.

Ama ne yapacağımı da bilmiyorum. Neden böyle bir şey yaşadığımı da bilmiyorum.

Ne yapmalıyım, neden böyle bir şey yaşıyorum? Sizler ne diyorsunuz?

Son düzenleme:
Ne hikmetse o “şey”
sizin “büyük aşkım” dediğiniz kişiye özleminizi gidermemiş...
Giderdiğini zannetmiştim neredeyse 3 ay boyunca. Her şey çok büyülüydü, ne oldu birden anlayamıyorum.
İnsanın kendisini dahi bilememesi ne kadar trajikomik aslında.

Giderdiğini zannetmiştim neredeyse 3 ay boyunca. Her şey çok büyülüydü, ne oldu birden anlayamıyorum.
İnsanın kendisini dahi bilememesi ne kadar trajikomik aslında.
Sizin boşlukta olmanızdan dolayı büyülü gelmiştir.

Dün tesadüf eseri bir konuna denk geldim nerelerde kaldı bu anna mutlu sanırım diye düşündüm.
Bugünde bu konuyu görünce bir hayal kırıklığı oldu.
Ne istiyorsun ki başka?
Bence bir adamı tamamen ağına düşürünceye kadar ilgin,hevesin..
Tamamen sana ait olduğunu hissettiğinde hevesin,heyecanın,ilgin bitiyor.
Büyük aşkım dediğin de sahip olamadığın icin cazip geliyor başka birsey değil bu..
Yeni heyecanlar bulmalısın.
Exten next olmaz.

Yeni insan yeni heyecan farklılık yaratmış ama bitmiş
Bi konuda yorumunda biz 1 hafta konuşmadığımız oluyor demişsin
Adam ilgisiz demek ki
İlgili olsa boşluk olmayacaktı bağlanacaktın aklına eskiler gelmeyecekti
Sorun şu an ki adamın seni yeterince sevgiye boğmaması

Ben fazla katılmıyorum dediklerinize.
Sizin tabirinizle bu adam zaten başından beni ağımdaydı. 3 aydır birlikteyiz. Dediğiniz gibi olsa çok daha önceleri bu hale gelmez miydim?

Aksine adam ilgili. Fazlasıyla.

Ben çok sık iletişim kurulduğunda sıkıldığımı söylemiştim. Yani her gün 'nasılsın, napıyorsun falan fıstık' gibi muhabbetler beni sıkar.

Aksine adam ilgili. Fazlasıyla.

Ben çok sık iletişim kurulduğunda sıkıldığımı söylemiştim. Yani her gün 'nasılsın, napıyorsun falan fıstık' gibi muhabbetler beni sıkar.
Yok nasılsın vs vs değil
Güzel sözler romantik cümleler
Arayıp saatlerce konuşmalardan bahsediyorum
Adam çok ilgiliyse 1 hafta yazmadan nasıl durabiliyor onu anlayamadım
Bence kalbini tatmin edebilseydi eskisi aklına düşmezdi

Çünkü benim sevmediğimi biliyor.
Ortak arkadaş ortamında 'Ay sürekli konuşup edince sıkılırım ben ya' diye sıklıkla dile getiriyorum.
Ya da telefonla konuşurken hemen kapatıyorum, o da noldu işin mi var falan diyor.
Yani konu bununla pek ilgili değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…