Bunlar da Neyin Nesi?

3 ay uzun süre değil ama Anna
Yani biraz daha zaman geçir
Şimdi sana ayrılırsak birşey olmaz gibi geliyor belki ama üzülebilirsin biterse
Adam sana ilgili diye bunalmış olabilirsin
Şöyle düşün eski sevgilim beni sevseydi gitmezdi diye
Çünkü gerçekten seven erkek gider mi?seni başka biriyle görmeye dayanabilir mi ?
Seni bırakmamak için herseyi yapar
Öylesine gidiyorsa sevmemiştir
Bide kadın- erkek ilişkilerinde şunu anladım
Erkeğin çok sevmesi laxım
Sadece kadın severse üzülüyor o kişiyle devam etse bile

Biliyorum eskisinin beni sevmediğini. Ama ona dokunmak istiyorum delicesine son günlerde. Belki de dedikleri gibi dolunay etkisindendir.

Yenisiyle de bir geleceğimiz olmadığını biliyorum. Ailesel ve çevresel faktörlerden ötürü.
Belki de bu ilişkiye sıkı sıkı tutunamamamın esas sebebi budur.

Açılııııın ben deneyimliyim bu konuda
Senin aslında özlediğin eski sevgilin değil. Onunla yaşanan şeyleri özlüyorsun. Ama tabii onunla yaşadığın için istediğinin o kişi olduğunu sanıyorsun. Ona dönsen de inan ki aklın şimdikinde kalacak. Odaklanamayacaksın. Başıma geldi. Döndüğün zaman da eskisi gibi olmuyor. Konularına çok hakim değilim kim terk etti bilmiyorum ama, olabilecek olsaydı zaten bitmezdi ben biraz da bu durumun aşağıdaki sözle aynı hesap olduğunu düşünüyorum. Ama yanlış anlama asla yargılamıyorum aynısı başıma geldiği için böyle kolay yorum yapıyorum.
Ayrıca edit: e çok çabuk olmuş 3 ayda insan zor unutur be

Eklentiler

• A8BF9858-C4CC-445C-AD17-8F833024EF5C.jpeg
    41,1 KB · Görüntüleme: 27
Tatlım bak öyle birşeyse ayrıl
Kendine gerçekten sevdiğin sevildiğin sana hayatını adayacak seni herseyinle sevicek bir adam çıkıcak karşına
Ve bütün boşlukların dolucak
Benimde olayı biliyorsun
Geleceği olmayan bir ilişki için emek verme

Eskiyi görmeyeli 1 yılı geçti neredeyse

Eskiyi görmeyeli 1 yılı geçti neredeyse
Arkadaş bu kadar benzer. Sen ben misin acaba? Kayıp kardeşim mi var acaba tamam işte bende de oluyor aynısı. Benim bir buçuk sene oldu eskisini görmüyorum ama bana da arada oluyor. Bir arada olsanız belki bu sefer aklın şimdikine gidecek.
Ama yukarıda yazmışsın şimdi gördüm, geleceği yoksa bence çaba sarfetme. Hani sana yazık psikolojine yazık, bir zaman sonra o psikolojik sıkıntı bedenine de vuracak.

Anna tekrar yazmayayım dedim ama duramadım yine.
Son beraberliğinle ilgili konundaki cümlelerini, heyecanını çok net hatırlıyorum.
Bazı cekincelerin vardı ama zaten ileriye yönelik şeyler düşünmüyordunuz simdi neden ailesel ve çevresel faktörlerine takılıyorsun?
Yorumuma pek katılmadın ama kendine itiraf etmekten çekindiğin şeyler var.
Eskisi elinden yitip gittiği için hep onu arıyor özlüyor olacaksın gerçek anlamda seviyorum diyorsan neden ozaman bir başkasını yara bandı olarak kullanıyorsun?
Belli ki sana değer veren bir kişi şuan karşındaki.Eskisini özlemek yerine ilişkine adapte ol.Yapamiyorum diyorsan da ayrıl. Denklem bu kadar basit aslında.
Bir süre yalnız kalmayı deneyebilsen keşke.
Canına,ruhuna yazık..

Çocuğu var. Etrafımızdaki insanların çoğunluğu ilişkimizi tasvip etmiyor. Tuhaf bir şey yaşıyoruz.
Gerçi etrafımızdaki insanların düşünceleri önemli değil de ben bu adamla gidip ülke ülke, şehir şehir dolaşamam mesela. Çocuk büyük ölçüde özgürlük kısıtlayıcı ne yazık ki.

Zaten kendimden çok emin olamadığım için ilişkinin adını koymayalım. Çok bağlanmayalım. 10 yıl da sürebilir bu son görüşmemiz de olabilir gibi cümleler kurmuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…