- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Dolu dizgin aşıktım eskisine. Şimdikine öyle aşırı duygular yok. Ama her ilişkide sırılsıklam aşık olmayı bekleyemem kiEskiden birşey eksik bence bu ilişkide.. Ondan bu özlem.
Bide şu dolunay yapıyo bunu❤
Tüh sen romantik bir kadınsın.Tatlım forumda yeni sayılırsın benim eski konularım üyelik tarihinden önceydi. Bilmemen gayet normal.
Biliyorum eskisinin beni sevmediğini. Ama ona dokunmak istiyorum delicesine son günlerde. Belki de dedikleri gibi dolunay etkisindendir.3 ay uzun süre değil ama Anna
Yani biraz daha zaman geçir
Şimdi sana ayrılırsak birşey olmaz gibi geliyor belki ama üzülebilirsin biterse
Adam sana ilgili diye bunalmış olabilirsin
Şöyle düşün eski sevgilim beni sevseydi gitmezdi diye
Çünkü gerçekten seven erkek gider mi?seni başka biriyle görmeye dayanabilir mi ?
Seni bırakmamak için herseyi yapar
Öylesine gidiyorsa sevmemiştir
Bide kadın- erkek ilişkilerinde şunu anladım
Erkeğin çok sevmesi laxım
Sadece kadın severse üzülüyor o kişiyle devam etse bile
Tatlım bak öyle birşeyse ayrılBiliyorum eskisinin beni sevmediğini. Ama ona dokunmak istiyorum delicesine son günlerde. Belki de dedikleri gibi dolunay etkisindendir.
Yenisiyle de bir geleceğimiz olmadığını biliyorum. Ailesel ve çevresel faktörlerden ötürü.
Belki de bu ilişkiye sıkı sıkı tutunamamamın esas sebebi budur.
Nesi varmış benim duygularımınSenin duygularını okuduğumda içimden diyorum ki ''Vay anasını be anna'' :)
Konuya yorumum:
Önemli bir şey yok. Yeni bir şey bulunca geçer.
Eskiyi görmeyeli 1 yılı geçti neredeyseAçılııııın ben deneyimliyim bu konuda
Senin aslında özlediğin eski sevgilin değil. Onunla yaşanan şeyleri özlüyorsun. Ama tabii onunla yaşadığın için istediğinin o kişi olduğunu sanıyorsun. Ona dönsen de inan ki aklın şimdikinde kalacak. Odaklanamayacaksın. Başıma geldi. Döndüğün zaman da eskisi gibi olmuyor. Konularına çok hakim değilim kim terk etti bilmiyorum ama, olabilecek olsaydı zaten bitmezdiben biraz da bu durumun aşağıdaki sözle aynı hesap olduğunu düşünüyorum. Ama yanlış anlama asla yargılamıyorum aynısı başıma geldiği için böyle kolay yorum yapıyorum.
Ayrıca edit: e çok çabuk olmuş 3 ayda insan zor unutur be
Arkadaş bu kadar benzer. Sen ben misin acaba? Kayıp kardeşim mi var acabaEskiyi görmeyeli 1 yılı geçti neredeyse
Nesi varmış benim duygularımın
Biraz fazla tutkulu yaşıyorum her şeyi sanırımBenim açımdan fazla uçuk, karmaşık :)
Çocuğu var. Etrafımızdaki insanların çoğunluğu ilişkimizi tasvip etmiyor. Tuhaf bir şey yaşıyoruz.Anna tekrar yazmayayım dedim ama duramadım yine.
Son beraberliğinle ilgili konundaki cümlelerini, heyecanını çok net hatırlıyorum.
Bazı cekincelerin vardı ama zaten ileriye yönelik şeyler düşünmüyordunuz simdi neden ailesel ve çevresel faktörlerine takılıyorsun?
Yorumuma pek katılmadın ama kendine itiraf etmekten çekindiğin şeyler var.
Eskisi elinden yitip gittiği için hep onu arıyor özlüyor olacaksın gerçek anlamda seviyorum diyorsan neden ozaman bir başkasını yara bandı olarak kullanıyorsun?
Belli ki sana değer veren bir kişi şuan karşındaki.Eskisini özlemek yerine ilişkine adapte ol.Yapamiyorum diyorsan da ayrıl. Denklem bu kadar basit aslında.
Bir süre yalnız kalmayı deneyebilsen keşke.
Canına,ruhuna yazık..
Kova :)Çok merak ettim burcun ne :)
EvetKova :)
Muhtemelen akrep olduğumu düşündün değil mi?
Ay burcum akrep ama. Davranışları büyük ölçüde ay burcu belirliyormuş :)