Bunlar da Neyin Nesi?

[/QUOTE]
Kendisi de bu konuda kararsız ki sürekli bu tarz konular açıyor:KK53:
[/QUOTE]
Hayatımda senin kadar polemik çıkarmaya meyilli bir insan görmedim. Ama can sıkıntısı muhtemelen. Hoş görmek lazım 🤦🏻‍♀️

Aylardır foruma girmemişim sürekli bu tarz konu açıyor diye boş yapıyorsun. Bu bir.
Ikincisi zaten bilen biliyor onun kim olduğunu. Soranlar dahi olmuş.

[/QUOTE]
Hayatımda senin kadar polemik çıkarmaya meyilli bir insan görmedim. Ama can sıkıntısı muhtemelen. Hoş görmek lazım 🤦🏻‍♀️

Aylardır foruma girmemişim sürekli bu tarz konu açıyor diye boş yapıyorsun. Bu bir.
[/QUOTE]
Polemik çıkarmak mi ! şu cevabınla polemiği sen çıkarıyorsun.
Konularını bir aç da herkes ne tip konular açtığını görsün.

Sürekli yok eskisini özledim yok dokunmak istiyorum yok free takılıyorum bun7ların hangisi dert..

Canın ne istiyorsa onu yap bize ne yani ..

Bu foruma konu açtıysan yorumlara da hazırlıklı ol ! Herkes ilişkilere senin gibi bakmıyor.
Biraz daha onay alsan ikisini birden idare edebilir miyim diye soracaksin?

Dert bu konunun neresinde?

[/QUOTE]
Polemik çıkarmak mi ! şu cevabınla polemiği sen çıkarıyorsun.
Konularını bir aç da herkes ne tip konular açtığını görsün.

Sürekli yok eskisini özledim yok dokunmak istiyorum yok free takılıyorum bun7ların hangisi dert..

Canın ne istiyorsa onu yap bize ne yani ..

Bu foruma konu açtıysan yorumlara da hazırlıklı ol ! Herkes ilişkilere senin gibi bakmıyor.
Biraz daha onay alsan ikisini birden idare edebilir miyim diye soracaksin?

Dert bu konunun neresinde?
[/QUOTE]
Herkes kendi gibi bilirmiş insanları. Ama ailemden aldığım terbiye sağolsun hayatımda hiç bir zaman aynı anda 2 kişiyi idare etmedim. Etmem de.

Bir insan bir derdini yazmışken (sana göre dert olan başkasına göre olmayabilir) gereksiz bir şekilde kakara kikiri goygoy yapmak pek bana uygun bir şey değil. Hangi amaçla yapılır bu? Onu da kafam almıyor ya.

Benim de sevmedigim, konularından hoşlanmadığım üyeler oluyor. Girip de konularına yorum yapmıyorum. Zamanımı hoşlanmadığım şeyler uğruna harcayacak kadar ne boş bir hayatım var ne de boş bir insanım. Bakıp geçiyorum. Sonuçta zoraki değil ya.

[/QUOTE]
Ya aslında kimi dediğini tahmin ediyordum ama emin değildim sanırım ilki olan adamdan bahsedıyor.Ama şartlar uygun olmayınca sevgi bazen yetmeyebilir o yuzden de insan başkalarıyla mutlu olmaya yönelebiiiyor.

Ki sanırım aşk ciddi ilişki değil bu en son yaşadığı sadece vakit geçirmek anladığım kadarıyla.

Ya aslında kimi dediğini tahmin ediyordum ama emin değildim sanırım ilki olan adamdan bahsedıyor.Ama şartlar uygun olmayınca sevgi bazen yetmeyebilir o yuzden de insan başkalarıyla mutlu olmaya yönelebiiiyor.

Ki sanırım aşk ciddi ilişki değil bu en son yaşadığı sadece vakit geçirmek anladığım kadarıyla.
[/QUOTE]
Vander boş ver 🤷🏻‍♀️
Şu an hanımefendi bütün iletilerime beğenmedim koymakla meşgul, artık nasıl bir kin öfke varsa..

Ćok komiksin gerçekten😂 başka konularda ki cevaplarımı okuyup beğenmedim yapıyor.

Alemsin valla..😂😂Ömürlü ol.. hiç güleceğim yoktu .

Vander boş ver 🤷🏻‍♀️
Şu an hanımefendi bütün iletilerime beğenmedim koymakla meşgul, artık nasıl bir kin öfke varsa..
[/QUOTE]
Neden kin ve öfkem olsun Allah aşkına abartma bu kadar ..

Vander boş ver 🤷🏻‍♀️
Neden kin ve öfkem olsun Allah aşkına abartma bu kadar ..
[/QUOTE]
Bir derdimi paylaşmışım lüzumsuz yere goygoy yapıyorsun. Durduk yere girmiş neredeyse konudaki tüm iletilerime beğenmedim atıyorsun.
Aynı anda 2 adamı idare edersin diyerek bildiğin hakaret ediyorsun. Ne düşünebilirim ki?
Günlerdir modum düşük. Canım sıkkın. Sanırım bu çok da dalga geçmeye müsait bir şey olmasa gerek?

Anlıyorum ama demekki o arkadasımıza göre dert değil sen sakin bir kadınsın zaten bak konuna guzel mesajlarda geldi aslında.
Kendime de kızdım aslında.
Bazen gülüp geçmem gereken şeyler için neden kendimi yorup, dakikalarımı harcıyorum diye.

Kendinizden emin olana kadar, eksik noktanızı bulana kadar sevmeyin kimseyi. Inanın iliskiden baska insanı mutlu edecek seyler var. Yeterince dinlendikten sonra geçmişteki kişiyi unutur, yeni bi iliskiye hazir olursanız iki tarafi da mutlu eden bi iliski yaşarsınız. Daha coook gencsiniz☺

X