- 2 Eylül 2017
- 3.866
- 8.443
- Konu Sahibi Meredith Grey
Soruma cevap istedim , soruyla karşılık buldum.Tahminin ne yönde?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Soruma cevap istedim , soruyla karşılık buldum.Tahminin ne yönde?
Bazen olabiliyor öyle.Soruma cevap istedim , soruyla karşılık buldum.
Kendisi de bu konuda kararsız ki sürekli bu tarz konular açıyorBüyük aşkın hangisiydi ah yemin ederim beynim vaktinden önce çalışmayı bırakacak gibi.
Hayatımda senin kadar polemik çıkarmaya meyilli bir insan görmedim. Ama can sıkıntısı muhtemelen. Hoş görmek lazımKendisi de bu konuda kararsız ki sürekli bu tarz konular açıyor
+100000000madem gönlünüzde yer etmiş biri var, başkalarının ne duygularını ne de zamanını harcayın. Ayrılın da ondan sonra istediğin kadar özlersin. Yazık karşındakine. Özür dilerim ama bunu bir aldatma olarak görüyorum.
Ya aslında kimi dediğini tahmin ediyordum ama emin değildim sanırım ilki olan adamdan bahsedıyor.Ama şartlar uygun olmayınca sevgi bazen yetmeyebilir o yuzden de insan başkalarıyla mutlu olmaya yönelebiiiyor.Kendisi de bu konuda kararsız ki sürekli bu tarz konular açıyor
Yok valla sadece bir mesajını beğenmedim yaptım.Ćok komiksin gerçekten başka konularda ki cevaplarımı okuyup beğenmedim yapıyor.
Alemsin valla..Ömürlü ol.. hiç güleceğim yoktu .
Vander boş verYa aslında kimi dediğini tahmin ediyordum ama emin değildim sanırım ilki olan adamdan bahsedıyor.Ama şartlar uygun olmayınca sevgi bazen yetmeyebilir o yuzden de insan başkalarıyla mutlu olmaya yönelebiiiyor.
Ki sanırım aşk ciddi ilişki değil bu en son yaşadığı sadece vakit geçirmek anladığım kadarıyla.
Ah alttan alttan ne güzel de iğneliyorsun.Canın sağolsun.Yok valla sadece bir mesajını beğenmedim yaptım.
Sonra anna sen işsiz misin ya dedim vazgeçtim, size ayak uyduramadım
Neden kin ve öfkem olsun Allah aşkına abartma bu kadar ..Vander boş ver
Şu an hanımefendi bütün iletilerime beğenmedim koymakla meşgul, artık nasıl bir kin öfke varsa..
Söz konusu ben olduğum için değil.Sadece farklı fikirlerdesiniz bence sakin olunn
Anlıyorum ama demekki o arkadasımıza göre dert değil sen sakin bir kadınsın zaten bak konuna guzel mesajlarda geldi aslında.Söz konusu ben olduğum için değil.
Bir insan derdini paylaşmışken durumla goygoy yapılmasına, ehehe fake bu falan fıstık denilmesine ayar oluyorum.
Kendime de kızdım aslında.Anlıyorum ama demekki o arkadasımıza göre dert değil sen sakin bir kadınsın zaten bak konuna guzel mesajlarda geldi aslında.
Anahtar kelimeler kalp kalp attığımı varsay.Kendime de kızdım aslında.
Bazen gülüp geçmem gereken şeyler için neden kendimi yorup, dakikalarımı harcıyorum diye.