Bunlar da Neyin Nesi?

Öyle bir amacım da yoktu zaten. Iliskim bileli 9 ay sonra bu durum başladı.

Öyle bir amacınız olduğunu söylemedim. Belki de tam olarak bir şeyler bitmeden başlamışsınızdır, siz bittiğini sanmışsınızdır. Ama öyle bir durumda insan zaten bir şeylerin yolunda gitmediğini hissediyor.

İnsanların hayatına damga vuran kişiler oluyor bazen. Benim çevremde bunu yaşayan kimse yok ama ben yaşıyorum. İki yıl önceki ilişkim hala kalbimde yaradır ne zaman boşluğa düşsem aklıma diğerleri değil o gelir. Ama yeniden beraber olsak ne olur bilmiyorum. Şuan beraber olduğun kişiyle uzun bir süre görüşmediğinde özlüyor musun? Ya da müzik dinlerken aklına geliyor mu? Güzel bir yere gidince o da burda olsa diyor musun? Cevap hayırsa bitir gitsin. Eski ilişkin ne kadar sürmüştü?

İnsanların hayatına damga vuran kişiler oluyor bazen. Benim çevremde bunu yaşayan kimse yok ama ben yaşıyorum. İki yıl önceki ilişkim hala kalbimde yaradır ne zaman boşluğa düşsem aklıma diğerleri değil o gelir. Ama yeniden beraber olsak ne olur bilmiyorum. Şuan beraber olduğun kişiyle uzun bir süre görüşmediğinde özlüyor musun? Ya da müzik dinlerken aklına geliyor mu? Güzel bir yere gidince o da burda olsa diyor musun? Cevap hayırsa bitir gitsin. Eski ilişkin ne kadar sürmüştü?
Aslında özlediğim oluyordu ya da müzik dinlerken aklıma geliyordu. Son birkaç gündür ama değişti bu durum.
Eski ıliskim çok kısa sürmüştü ama bir süre platonik aşık olarak takılmıştım.

Aslında özlediğim oluyordu ya da müzik dinlerken aklıma geliyordu. Son birkaç gündür ama değişti bu durum.
Eski ıliskim çok kısa sürmüştü ama bir süre platonik aşık olarak takılmıştım.
İlişki çok kısa sürdüyse cinsel çekimden kaynaklı bir arzulama yaşıyor olabilirsin şuanki ilişkine göre çekim daha fazlaydı belki.

Haddim değil belki ama, siz bence kendinizi hep yıpratıyorsunuz. Herkese çok bağlanıyorsunuz. Yaşınız çok genç yani, biri gelir biri gider ama siz neden hep birinde takılı kalıyorsunuz ki?

Haddim değil belki ama, siz bence kendinizi hep yıpratıyorsunuz. Herkese çok bağlanıyorsunuz. Yaşınız çok genç yani, biri gelir biri gider ama siz neden hep birinde takılı kalıyorsunuz ki?
Hep birinde takılı kalmıyorum. Sadece gönlümde fazlasıyla yer etmiş biri var. Aslında durum takılı kalmak şeklinde bile ifade edilemez bence.
Uzun zamandır aklımda değildi. Birkaç gündür yine aklıma düştü.

madem gönlünüzde yer etmiş biri var, başkalarının ne duygularını ne de zamanını harcayın. Ayrılın da ondan sonra istediğin kadar özlersin. Yazık karşındakine. Özür dilerim ama bunu bir aldatma olarak görüyorum.

madem gönlünüzde yer etmiş biri var, başkalarının ne duygularını ne de zamanını harcayın. Ayrılın da ondan sonra istediğin kadar özlersin. Yazık karşındakine. Özür dilerim ama bunu bir aldatma olarak görüyorum.
Aldatma falan yok.
Ayrılmak için de herhalde adı konulmuş bir ilişki yaşıyor olmamız lazım 🤦🏻‍♀️

Güzel anna, fikirlerini sevdigim anna.
İyi gidiyor diye tasvir ettiğin ilişkin senin istedigin bir noktana dokunamamış. Bu bir duygu olabilir bir arzu olabilir. O nokta ne onu bulursan eğer, herşey kolaylaşacaktır.
Lütfen buna odaklan. Eski daima çöptür,kokar. Kendini merkeze al şuan ve “ ihtiyacım olan hangi duygu eksik kalmakta da ben bu arayışa girdim” e odaklan♥️

Güzel anna, fikirlerini sevdigim anna.
İyi gidiyor diye tasvir ettiğin ilişkin senin istedigin bir noktana dokunamamış. Bu bir duygu olabilir bir arzu olabilir. O nokta ne onu bulursan eğer, herşey kolaylaşacaktır.
Lütfen buna odaklan. Eski daima çöptür,kokar. Kendini merkeze al şuan ve “ ihtiyacım olan hangi duygu eksik kalmakta da ben bu arayışa girdim” e odaklan♥
Forumda en sevdiğim, en tatlış bulduğum üyelerden birisin.
Bir insanın cümleleri en fazla bu kadar naif olabilir 💜

Galiba yeterince özgür olamamak beni yordu. Istediğin zaman arayamamak, istediğin an görüşememek ya da ıleriki zamanlarda dolu dizgin dünyayı dolaşamayacak olduğumuzu bilmek.
Bi de sanırım sırılsıklam aşık olmak çok başka bir lezzet. Ama her ilişkimde bunun olmasını beklemek saflık olur sanırım...

X