bunlar da benim nişan takılarım :)

canım güle güle kullan :) ilk sete bende baktım ama emin olamadım...takılınca nasıl duruyor acaba ? bazen resimler aldatıcı olabiliyor

canım güle güle kullan :) ilk sete bende baktım ama emin olamadım...takılınca nasıl duruyor acaba ? bazen resimler aldatıcı olabiliyor

çok zarif duruyor bence canım.. benim bu seti tercih etmemdeki tek neden diğerlerinden değişik olmasıydı hem zarif istiyordum hem de farklı aradığımı buldum sana da tavsiye ederim :)

çok zarif duruyor bence canım.. benim bu seti tercih etmemdeki tek neden diğerlerinden değişik olmasıydı hem zarif istiyordum hem de farklı aradığımı buldum sana da tavsiye ederim :)

sağol canım ALLAH güzel günlerde takmak nasip etsin :) sorması ayıp olmazsa kaç lira acaba fiyatı merak ettim :)

altın fiyatlarına bağlı olarak değişiklik gösterebilir tabii ama biz bu geçtiğimiz eylülde aldık 2800 tl'ydi fiyatı

canim safir set yaklasik ne kadar tuttu esimde dogum hediyesi olarak dusunuyorda merak ettim butcemizi asar mi acaba:) buarada takilarin cok guzel guzel gunlerde kullan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…