• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunlar da benim nişan takılarım :)

canım güle güle kullan :) ilk sete bende baktım ama emin olamadım...takılınca nasıl duruyor acaba ? bazen resimler aldatıcı olabiliyor :(

canım güle güle kullan :) ilk sete bende baktım ama emin olamadım...takılınca nasıl duruyor acaba ? bazen resimler aldatıcı olabiliyor :(

çok zarif duruyor bence canım.. benim bu seti tercih etmemdeki tek neden diğerlerinden değişik olmasıydı hem zarif istiyordum hem de farklı aradığımı buldum sana da tavsiye ederim :):34:

çok zarif duruyor bence canım.. benim bu seti tercih etmemdeki tek neden diğerlerinden değişik olmasıydı hem zarif istiyordum hem de farklı aradığımı buldum sana da tavsiye ederim :):34:

sağol canım ALLAH güzel günlerde takmak nasip etsin :) sorması ayıp olmazsa kaç lira acaba fiyatı merak ettim :)

canim safir set yaklasik ne kadar tuttu esimde dogum hediyesi olarak dusunuyorda merak ettim butcemizi asar mi acaba:) buarada takilarin cok guzel guzel gunlerde kullan:)

Back