• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bunlar da benim kızımın cicileri

dsc00535f.jpg

dsc00079s.jpg

Kapı için ayrıca bugün tül de aldım,ama fotoğrafları sabah çekmiştim.

Son düzenleme:
ayyyy maşallah yaaaaaaaaaaaa ben diorum kız çocuklarına çok güzel şeyler yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bende şu oğlan biraz büyüsün inşallah 2. çocuğum kız olur da bööle güzel şeyler alır süslerim kızımı

güle güle giysin annesi Allah o elbiselerin içini dolduracağı güzel günleri yaşatsın bizlere inşallah:) bi de elbisesinigiydirip çekersin ilerde:P

hepsi çok güzel annesi. inşallah giyerek çekilmiş fotoğraflarınıda görürüz prensesinin.

Hepinize çok teşekkür ediyorum arkadaşlar,en çok da bu aldıklarımızla birlikte geçireceğimiz mutlu günleri hayal etttikçe insanın içi daha bir coşku doluyor ve heyecanlanıyor insan.

canım bayıldım kızının cicilerine.Allah güzel günlerde giydirmeyi gezmelere gitmeyi nasip etsin inşallah.Hayırlı doğumlar canım.

Kizina saglikli, iyi gunlerde giydirmen nasip olur insallah... Hepsi cok guzeller...

canım bayıldım kızının cicilerine.Allah güzel günlerde giydirmeyi gezmelere gitmeyi nasip etsin inşallah.Hayırlı doğumlar canım.

Teşekkür ediyorum,Allah hepimize hayırlı doğumlar,ve bebişlerimizle birlikte mutlu ,sağlıklı günler yaşatsın inşallah.:Saruboceq:

Back