bunlar da benim cicilerim :)

çok tatlılar hepsi güzel günlerde kullan :) bu arada dondurma kaşığını nerden aldın canım yaa bende böyle bişi arıyorum :)

çok tatlılar hepsi güzel günlerde kullan :) bu arada dondurma kaşığını nerden aldın canım yaa bende böyle bişi arıyorum :)

Çok teşekkür ederimmm :) Hangisini sorduğunu anlamadığım için ikisini de söyliyim:)) Renkli 6 tane olan dondurma kaşıkları Tantitoni , beyaz kalpli dondurma koyma kaşığı mı deniyo artık neyse onu da bonbonmarket.com dan aldım

5-6 aylık bir aradan sonra yine sizlerleyim...Ufukta evlilik yok hala :) yavaş yavaş ekliyorum bişeyler...
Eki Görüntüle 820843 Eki Görüntüle 820844 $i6.webp$modern-serveware.webp$pe286845.webp$taş baskı.webp

canım hepsi çok güzel iyi günlerde kullanırsın inşallah.. Ama 8. ve 16. resimdeki kaşıklarına bayıldm. nee kaşığı onlar? ve nerden aldıgını ögrenebilirmiyim bende istiyorummmmmmmmmmm :)

canım hepsi çok güzel iyi günlerde kullanırsın inşallah.. Ama 8. ve 16. resimdeki kaşıklarına bayıldm. nee kaşığı onlar? ve nerden aldıgını ögrenebilirmiyim bende istiyorummmmmmmmmmm :)

Teşekkür ederiiim :) Canım 8. Kaşık dondurma kaşığı 16. Da ölçü kaşığı... bonbonmarket in internet sitesinden almıştım ikisini de ...hala var onlardan :16:

Teşekkür ederiiim :) Canım 8. Kaşık dondurma kaşığı 16. Da ölçü kaşığı... bonbonmarket in internet sitesinden almıştım ikisini de ...hala var onlardan :16:

kötü tesadüf ya bende internetten hiç alışveriş yapamıyorum, alacagım şeyleri hep görüp almam lazım nedense öyle bi takıntım var ama bakıcam gene de teşekkür ederim :)

Back
X