bunlar da benim cicilerim :)

Kızlar her birinize tek tek çok teşekkür ederim , çok beğenerek severek aldığım şeylerin beğenilmesi ne kadar güzel bir duyguymuş :)

Bu da yeni gözdem : Tchibo da bu hafta 14.90 TL meraklılarına duyurulur :))

$jpg.jp.webp

Canim ceyizlerin harika tek kelimeyle tchibodan ekmek sepeti begendim hala var mi bilmiyorum ama oda mukemmel ceyizine yakisacaktir mutlaka bende alicam bu askilikta

n of of:56: mi

Canim ceyizlerin harika tek kelimeyle tchibodan ekmek sepeti begendim hala var mi bilmiyorum ama oda mukemmel ceyizine yakisacaktir mutlaka bende alicam bu askilikta

n of of:56: mi

Her hafta değişiyo tchibonun konsepti malesef bazılarına yetişemeyip kaçırıp çok üzülüyorum ama internet sitesinden bakarım muhakkak :) Teşekkür ederim bu arada bu askılığı daha yeni english home un internet sitesinden sipariş verdim almayı düşünüyosan tükenmeden bi bak derim malum hemen bitiveriyo :))

Ceyizlerine nazar degmesinn :16:
Bişey sorsam ben bu tavayı arıyorum ama bulamıyorum..tabi int alışveriş yapmıyorum..
Bunu magazadan mı aldın öyleyse hangi magaza :31: ve fiyatı nedir canım cok sordum ama :26:

canım teşekkür ederim :) malesef ben de internetten morhipo dan sipariş vererek aldım :( Fiyatı 12,90 TL

Saanırım int dısında bulamayacagım :1: çok teşekkür ederim canım inşallah bulurum bende :1: fiyatıda cok uygunmus :16:

Senin için bakındım biraz mağazası falan yok sanırım ama papilla nın kendi internet sitesinden sipariş verirsen 13.50 ymiş fiyatı orda ve kapıda ödeme seçeneği mevcut:)

Senin için bakındım biraz mağazası falan yok sanırım ama papilla nın kendi internet sitesinden sipariş verirsen 13.50 ymiş fiyatı orda ve kapıda ödeme seçeneği mevcut:)
,Ayyy canım benim cok tesekkür ediyorum sana benim için zahmet ettin :26: hemen bakıyorummm :16:

Rica ederim :) Umarım işine yarar da tava kardeşi oluruz :)

İnşallah canım annem seramik istiyordu yarın ona sorayım bakalım kargoyla 21 tl ye geliyormus oda birşeyler isterse kargoya deger :1:
Tekrar tesekkür ederim =)

Son düzenleme:
Her hafta değişiyo tchibonun konsepti malesef bazılarına yetişemeyip kaçırıp çok üzülüyorum ama internet sitesinden bakarım muhakkak :) Teşekkür ederim bu arada bu askılığı daha yeni english home un internet sitesinden sipariş verdim almayı düşünüyosan tükenmeden bi bak derim malum hemen bitiveriyo :))

canım biliyorum büyük ihtimal benim alıcağım zamanda olmayacak ama şuan alamıyorum malesef çok güzel gerçekten tekrar çıkar umuduyla vazgeçtim şuanlık ekmek sepetide muhteşem yani önceliğimi ona vermek istiyorum :12:

canım biliyorum büyük ihtimal benim alıcağım zamanda olmayacak ama şuan alamıyorum malesef çok güzel gerçekten tekrar çıkar umuduyla vazgeçtim şuanlık ekmek sepetide muhteşem yani önceliğimi ona vermek istiyorum :12:

Hımm anladım canım nasıl olsa english home yeniliyo ürünlerini sürekli alırsın nasıl olsa :) şu ekmek sepetini de cok merak ettim nasıl bir şey ki ya:))

Back
X