Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim ceyizlerin harika tek kelimeyle tchibodan ekmek sepeti begendim hala var mi bilmiyorum ama oda mukemmel ceyizine yakisacaktir mutlaka bende alicam bu askilikta
n of ofmi
Ceyizlerine nazar degmesinn
Bişey sorsam ben bu tavayı arıyorum ama bulamıyorum..tabi int alışveriş yapmıyorum..
Bunu magazadan mı aldın öyleyse hangi magazave fiyatı nedir canım cok sordum ama :26:
canım teşekkür ederim :) malesef ben de internetten morhipo dan sipariş vererek aldımFiyatı 12,90 TL
Saanırım int dısında bulamayacagımçok teşekkür ederim canım inşallah bulurum bende
fiyatıda cok uygunmus
![]()
,Ayyy canım benim cok tesekkür ediyorum sana benim için zahmet ettin :26: hemen bakıyorummmSenin için bakındım biraz mağazası falan yok sanırım ama papilla nın kendi internet sitesinden sipariş verirsen 13.50 ymiş fiyatı orda ve kapıda ödeme seçeneği mevcut:)
,Ayyy canım benim cok tesekkür ediyorum sana benim için zahmet ettin :26: hemen bakıyorummm![]()
Rica ederim :) Umarım işine yarar da tava kardeşi oluruz :)
İnşallah canım annem seramik istiyordu yarın ona sorayım bakalım kargoyla 21 tl ye geliyormus oda birşeyler isterse kargoya deger
Tekrar tesekkür ederim =)
Her hafta değişiyo tchibonun konsepti malesef bazılarına yetişemeyip kaçırıp çok üzülüyorum ama internet sitesinden bakarım muhakkak :) Teşekkür ederim bu arada bu askılığı daha yeni english home un internet sitesinden sipariş verdim almayı düşünüyosan tükenmeden bi bak derim malum hemen bitiveriyo :))
canım biliyorum büyük ihtimal benim alıcağım zamanda olmayacak ama şuan alamıyorum malesef çok güzel gerçekten tekrar çıkar umuduyla vazgeçtim şuanlık ekmek sepetide muhteşem yani önceliğimi ona vermek istiyorum![]()
hepsi çok güzel güle güle kullan![]()