bunlar da benim cicilerim :)

ezgidem

...
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2013
62
0
16
İstanbul
Selam arkadaşlar . Epey zamandır takipçinizim bayılıyorum paylaşımlarınıza . Bugün düşündüm de artık benim de kendi cicilerimi paylaşma vaktim geldi sanırım :) Fikirlerinizi almak güzel olucak:) Yaş 24 , evlenmeme bir kaç sene daha var sanırım ama ben şimdiden başladım çeyiz hazırlıklarına. Herkes ayakkabı çanta hastası bense ev eşyası :) Şimdilik tabii ki ıvır zıvır kısmındayım işin bakalım beğenicekmisiniz ve bakalım ben bu paylaşım işini becerebilicek miyim :))
$IMG_2161.webp$IMG_2164.webp$IMG-20130320-WA0011.webpEki Görüntüle 663606 $OZDILEK-NEVRESIM-TAKIMI-CIFT-KISILIK-ROMEO-LILA__52973373_0.webp$runner.webp$sarev nevresim.webpEki Görüntüle 663610 $tac-dokum-5-li-tencere-set-mor-20738.webp$tantitoni bıçak.webp$tantitoni dondurma kaşığı.webp$tantitoni kaşık.webp$tchibo kek kalıbı 4lü.webp$tchibo tereyağı kesici kalıplar.webp$tost-kalibi-2li-set.webp$uclu_olcu_kasigi_322_250.webp$IMG_2159.webp$IMG_2014.webp$IMG_1889.webpEki Görüntüle 663585 $ALTINBASAK-VERA-NEVRESIM-TAKIMI-CIFT-KISILIK__64080945_0.webp$b_35528197.webp$bellona nevresim.webp$dondurma kasesi.webp$IMG_1852.webp$IMG_1877.webp$IMG_1878.webp$IMG_1882.webp$IMG_1883.webp$IMG_1884.webp$IMG_1885.webp$IMG_1886.webp$IMG_1887.webp$IMG_1888.webp$yastık kılıfı.webp

çeyizlerin çok güzeller canım mutlu huzurlu günlerde kullan inş :16:

Öncelikle topiğin hayırlı olsun.
Amerikan servislerin örgüden galiba.
Hepsi çok güzel, güle güle kullan:61:

Öncelikle topiğin hayırlı olsun.
Amerikan servislerin örgüden galiba.
Hepsi çok güzel, güle güle kullan:61:

çok teşekkürler sitede yeniyim ama başardım sanırım :) amerikan servislerini mudoda görmüştüm merserize dantel ipi alarak kendim ördüm, ileride kolalayarak kullanıcam inşallah , beğenmene sevindim:)

maşallah çok tatlılar,güle güle kullan canım..devamı gelir inşallah,ne güzel birbirimize fikir vermiş oluyoruz...

Allah'ımm, nasıl güzeller ya, rengarenk. Tam benim tarzım :16:
Maşallah canım güle güle, ağız tadıyla kullan inşallah :nazar:

Allah'ımm, nasıl güzeller ya, rengarenk. Tam benim tarzım :16:
Maşallah canım güle güle, ağız tadıyla kullan inşallah :nazar:

biz kızlar hep aynıyız herhalde :) nerde renkli şeyler var biz ordayız :)) çok teşekkür ederim daha güzelleri daha renklileri sizin olsun :)

canım çeyizlerin çok güzelmiş çok beğendim mutfağımı bende böyle renkli yapacağım inş:) bu arada taç döküm tencerelerimiz aynı ilk defa benden başkasının da çeyizinde gördüm çok sevindim güle güle aşkla kullan inş. hepsini:16:

canım çeyizlerin çok güzelmiş çok beğendim mutfağımı bende böyle renkli yapacağım inş:) bu arada taç döküm tencerelerimiz aynı ilk defa benden başkasının da çeyizinde gördüm çok sevindim güle güle aşkla kullan inş. hepsini:16:

tencereleri ben de ilk defa duyuyorum , rengine görüntüsüne kapıldım umarım kaliteleri de öyledir :) çok teşekkür ederim beğenmene sevindim :)

ne güzel renk renk bir çeyiz bayıldım çok güzeller güle güle kullan canım sen bu işi biliyorsunnnn:34::34:

Back
X