bunlar da benim çalışmalarım yorumlarınızı bekliyoru.

azra2004

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2011
1.470
2.180
merhaba bayanlar
bende yaklaşık 1 ay sonra doğacak olan kızımın hediyeliklerini hazırlıyorum. yorumlarınızı fikirlerinizi bekliyorum.
kızımın mevlüdünde dağıtmak için çerçeve yapıyorum. henüz acemiyim. dün başladım.çerçevenin içine bebeğimin resmini koyacağım.Allah kısmet ederse tabiiki. nasıl buldunuz lütfen fikirlerinizi paylaşın

lUhkcIAF.jpg

Çok güzeller emeğine sağlık

canım ben birşey soracağım sana .ben 12 kg beyaz kokita aldım ve sonradan boyayı suya katarak renklendiriyorum.ama renkte kuruyunca dalgalanmalar oluyor.neden olabilir çok bekletince mi oluyordur. yoksa iyi mi karışmıyor. yada hava kabarcığı olmasın die kalıba kenarların vuruyorum (nette gormustum) ondan mı oluyor bilemedim

Bebeginizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Çok güzeller ellerinize sağlık , bence gayet güzel bir hediye . Yalnız bebeğinizin fotoğrafını herkese dağıtmayacaksiniz , boş çerçeve hediye edeceksiniz değil mi ?

canım ben birşey soracağım sana .ben 12 kg beyaz kokita aldım ve sonradan boyayı suya katarak renklendiriyorum.ama renkte kuruyunca dalgalanmalar oluyor.neden olabilir çok bekletince mi oluyordur. yoksa iyi mi karışmıyor. yada hava kabarcığı olmasın die kalıba kenarların vuruyorum (nette gormustum) ondan mı oluyor bilemedim

Canım kokita dediğin kokulu taş mı onu duymadım hiç taş tozunu biliyorum onunla yapıyorsun sanırım

Bebeginizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Çok güzeller ellerinize sağlık , bence gayet güzel bir hediye . Yalnız bebeğinizin fotoğrafını herkese dağıtmayacaksiniz , boş çerçeve hediye edeceksiniz değil mi ?
teşekkür ederim .nazar duası ve ayaklık koyacağım.cok yakın akrabalarada mevlütte fotolu dağıtmak istiyorum. komple bitince foto paylaşırım

evet kokulu taş tozu markası

Arkadaşımın şimdi taş için pigmentli ya da sedefli toz boya kullanmanı tavsiye ediyorum ama taş da zaten net renk tam tamına cıkmaz ya da renkli taş tozu kullanailirsin aldığın toz ziyan olmasın diosan o zaman dediğim gibi pigmentli ya da sedefli boya kullan boya oranını da az kullan yani kalıbı sallamanla fln asla alakası yokb

X