- 17 Mart 2012
- 5.632
- 1.595
- 448
Anladım fiyatı da uygunmuş ama numarası kaçtı ben 36,5 - 37 falan giyiyorum ? :)canım ben onu yurtdışından aldım
ayağıma yarım numara filan gibi büyük geldi
yoksa satmazdım :)
aslında aldığımdan da çok ucuza 50 tl demişim ama evde boşuna duruyor diye 40a vericem.
bu arada kullanmadım hiç.
çizme bi tane vardı ilk sayfada yukarıda bi arkadaş daha sormuştu.
ben de 36-36,5 filan giyiyorum işte bilemedim sana da nasıl olur aynı mı olurAnladım fiyatı da uygunmuş ama numarası kaçtı ben 36,5 - 37 falan giyiyorum ? :)
Uf valla emin olamadım şimdi ya olacağını bilsem kaçırmazdım valla çok hoş bir model ya =) tereddütte kaldım, bir de olmazsa burada iade şansı yok kargoyla uğraşmak falan var :/ en kısa zamanda alıcısını bulur umarım, hayırlı satışlar dilerim. =)ben de 36-36,5 filan giyiyorum işte bilemedim sana da nasıl olur aynı mı olur
ayakkabıda 38 numara diyor ama yurtdışı ölçüsüne göre öyle bu arada bizim ölçülere göre 37ye denk gelir sanırım
Uf valla emin olamadım şimdi ya olacağını bilsem kaçırmazdım valla çok hoş bir model ya =) tereddütte kaldım, bir de olmazsa burada iade şansı yok kargoyla uğraşmak falan var :/ en kısa zamanda alıcısını bulur umarım, hayırlı satışlar dilerim. =)
Ben babetleri istiyorum ilk basta fotosu olan yeşil babet dahil onun kullanma durumu nedir fiyatta birşey yaparmisin başka babet varsa bakabilirim
ben onu yurtdışından bi siteden almıştım :)4.sayfadaki pembe elbiseye bayıldım ama satılmış tam da öyle elbise arıyordum nerden aldın markası ne?
canım yeşil babeti az kullanılmıştı ama satıştan kaldırdım onu, kullanılmış ürün sıkıntı filan çıkar sonra diye
başka babetim kullanılmamış yok ama düz çizmelerim ve topuklu ayakkabılarım var istersen
ikisi düz 45 olsun madem.
Ben o yesillere bayildim yacizmelere bakabilirim varsa topuklu pek kullanmiyorum ama hoş birşeyler varsa bakarim tabii
Bu benim olsun ayirir misin?
canım sayfalara bi gözat istersen hiç giyilmemiş çizmeler var, topuklu değiller beğenirsin belki
hangisini ayırmak istedin foto çıkmadı
mor olan di mi tamamdır :)İci leoparli zincir detaylı babet
evet .
Koton cizme var ama 36 no ben 37 giyiyorum
Tayt varsa kalan bakabilirim fotolar acilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?