bunlar da benden olsun :)

canım ben onu yurtdışından aldım
ayağıma yarım numara filan gibi büyük geldi
yoksa satmazdım :)
aslında aldığımdan da çok ucuza 50 tl demişim ama evde boşuna duruyor diye 40a vericem.
bu arada kullanmadım hiç.
çizme bi tane vardı ilk sayfada yukarıda bi arkadaş daha sormuştu.
Anladım fiyatı da uygunmuş ama numarası kaçtı ben 36,5 - 37 falan giyiyorum ? :)

Anladım fiyatı da uygunmuş ama numarası kaçtı ben 36,5 - 37 falan giyiyorum ? :)
ben de 36-36,5 filan giyiyorum işte bilemedim sana da nasıl olur aynı mı olur
ayakkabıda 38 numara diyor ama yurtdışı ölçüsüne göre öyle bu arada bizim ölçülere göre 37ye denk gelir sanırım

ben de 36-36,5 filan giyiyorum işte bilemedim sana da nasıl olur aynı mı olur
ayakkabıda 38 numara diyor ama yurtdışı ölçüsüne göre öyle bu arada bizim ölçülere göre 37ye denk gelir sanırım
Uf valla emin olamadım şimdi ya olacağını bilsem kaçırmazdım valla çok hoş bir model ya =) tereddütte kaldım, bir de olmazsa burada iade şansı yok kargoyla uğraşmak falan var :/ en kısa zamanda alıcısını bulur umarım, hayırlı satışlar dilerim. =)

Uf valla emin olamadım şimdi ya olacağını bilsem kaçırmazdım valla çok hoş bir model ya =) tereddütte kaldım, bir de olmazsa burada iade şansı yok kargoyla uğraşmak falan var :/ en kısa zamanda alıcısını bulur umarım, hayırlı satışlar dilerim. =)

aslında ben iade alırım ama boşu boşuna 2 kere kargo parası ödemiş olmak var :)
saol canım :KK48:

2d072368-3f19-48f7-a97a-8bb79eafc7d7.JPG

shoes&more marka, hiç kullanılmamış, 37 numara ayakkabı
25 tl

Ben babetleri istiyorum ilk basta fotosu olan yeşil babet dahil onun kullanma durumu nedir fiyatta birşey yaparmisin başka babet varsa bakabilirim

4.sayfadaki pembe elbiseye bayıldım ama satılmış tam da öyle elbise arıyordum nerden aldın markası ne?

Ben babetleri istiyorum ilk basta fotosu olan yeşil babet dahil onun kullanma durumu nedir fiyatta birşey yaparmisin başka babet varsa bakabilirim

canım yeşil babeti az kullanılmıştı ama satıştan kaldırdım onu, kullanılmış ürün sıkıntı filan çıkar sonra diye
başka babetim kullanılmamış yok ama düz çizmelerim ve topuklu ayakkabılarım var istersen
ikisi düz 45 olsun madem.

canım yeşil babeti az kullanılmıştı ama satıştan kaldırdım onu, kullanılmış ürün sıkıntı filan çıkar sonra diye
başka babetim kullanılmamış yok ama düz çizmelerim ve topuklu ayakkabılarım var istersen
ikisi düz 45 olsun madem.

Ben o yesillere bayildim ya :( cizmelere bakabilirim varsa topuklu pek kullanmiyorum ama hoş birşeyler varsa bakarim tabii

Back