Bunlar ateıst, bunlar terörıst, bunlar solcu!

Secmenin yüzünün kizardigina keske sahit olabilsem, ya da mesela keske AKP`ye oy vermis birileri gelip buraya, yüzüm kizariyor artik diye yazabilse.

Öncelikle kusura bakma , yazını kuşa çevirip cevap yazıyorum lambrusco ama şuan uzun cevap yazacak vaktim yok .

Sadece söylemeden çıkmak istemedim , daha önceki yazılarım da alenen belirttiğim gibi ben geçmiş dönemlerdeki bir AKP seçmeni olarak , bu konuşmadan yüzümün kızardığını belirttim .Yani bir şahit olma durumu yaşamak istersen benim yüzüme bakabilirsin o videoyu izlerken

Sagol Aus cevabin icin. Ben cevabindan sinyali almistim zaten.

Bizi ayrıştırıyorlar diyen başbakan sevdalıları onlayn mııı ??

günün birinde benim ateistimi yerlerde sürüklediler diyen bi başbakan olur mu acaba ülkede, paralel evrende neden olmasın değil mi ama

olur mu bilmem ama oy vermeyenleri de temsil etmesi gerektigi icin yine de "benim ateistim" dediginde dahi tepki gosteririm sanırım :))
birileri "yerlerde surukleniyorsa" onu da sahiplenecegim gibi.

Ben su molotofculara takildim. Gezide molotof atanlar zaten onlardan degiller miydi?

adamlar başbakanı son peygamber ılan edıyorlar..
daha kendı dınlerınden haberı yokken,ınsanlara dın satan bu ınsanların neyı farketmelerını ıstıyorsunuz?

Oooh ooh çatlayın da patlayın her şeye rağmen RTE kazanacak

:119:.......................................

bunlar terörist bunlar solcu derkenki vurgulara da dikkat edin, solcular nasıl tanıtılıyor beyinlere nasıl kodlanıyor,

bulara insanların uyanmamasına, bu kadar kolay manipüle olmalarına şaşırıyorum ya, hakikatten şaşıyorum, gayet açık ve net çünkü siyah ve beyaz gibi

bunlar ateist bunlar solcu diye resmen hedef göstermiş. umarım şu halktan biri gidip ben ateistim diyene saldırmaz.
gaza gelebilen bir yapımız olduğu aşikar çünkü.

Ben su molotofculara takildim. Gezide molotof atanlar zaten onlardan degiller miydi?

Taksim`in göbeginde, sabahin köründe, birden bire tüm medyanin davet edildigi, polis ve molotoflu gösterisini hatirladim hemen sorunu görünce. :)

Bunlar ateist, bunlar terörist diye bağırmak bana Sivas'ı hatırlattı bi yandan da

Sorma Angry, konusmayi youtube üzerinden sesli sesli dinlerken, aklima ilk o geldi. Direk Sivas`in görüntüleri canlandi gözümde. Cok korkunc degil mi? Bunu bir Basbakan yapiyor.

Korkuyorum, yolsuzluk konusmalarinin montaj olmadigi sabitlenirse, "ateist bunlar hücuummmmm" diyecek.

bunlar ateist bunlar solcu diye resmen hedef göstermiş. umarım şu halktan biri gidip ben ateistim diyene saldırmaz.
gaza gelebilen bir yapımız olduğu aşikar çünkü.

Ülkede ben ateistim diyebilmek kolay mi Oky? Hele su dönemde?
Ben Alevi sanilarak, saldiriya ugramak üzereydim zamaninda
Alevileri de ateist olarak gören bir mufazakarlik anlayisina sahip degil mi bu toplumun cogunlugu zaten?
Atatürk`ü sevenlere kafir gözüyle bakmiyor mu bir kisim?
Izmirliler bosuna mi "gavur" diye adlandiriliyor?

Ama yok, konu basörtülü bacilari olunca, din iman insanlik hassasiyeti tavan yapiyor.

Son düzenleme:
beynime kan sıcradı videoyu izleyince....

lambrusco ben sana oy verenlerin yapacakları acıklamayı söyliyim

ama basbakanımız yapıyorsa calısyorsa bile çalışıyor,söylesenize ha söylesenize daha önce böyle duble yollar kavsaklar var mıydı
basbakanı sevmeyebilirsiniz ama lütfen takdir etmeyi bilin
sanki daha öncekiler calmıyormuydu hıh

Şimdi bişey derdim de, mune cımbızıyla dolaşıyor..Dedim sayın siz..

Bir kere sarfettiği o çirkin sözler suçtur.
Ha hukuk yok bu ülkede o ayrı..

Bunca yolsuzluk, kaset, hırsızlık ortaya çıktı...Başka ülkelerde, adamlar onurlu davranıp anında istifa ediyor bu tip durumlarda.

Ama Erdoğan kalkmış hala millete ateist, terörist diye yaftalıyor..Olaya bak..

Bu dünya böyle bir lider görmedi evet..
Kendi halkına bu kadar düşman bir başkan görülmedi dünya tarihinde.
Kendi halkını bu kadar ayrıştıran, bölen, ötekileştiren, isyana teşvik eden bir başkan görülmedi.

Niyeti iç savaş çıkarmak sanırım, bu davranışlarının ve söylemlerinin başka açıklaması olamaz.

evet dava edebilir miyiz kine, dava eder hapse giren biz olursak, bize tahliyede çıkmaz valla sittin sene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…