Secmenin yüzünün kizardigina keske sahit olabilsem, ya da mesela keske AKP`ye oy vermis birileri gelip buraya, yüzüm kizariyor artik diye yazabilse.
En azından hırsız , yalancı, rüşvetçi, iftiracı, katil değiliz biz..
Öncelikle kusura bakma , yazını kuşa çevirip cevap yazıyorum lambrusco ama şuan uzun cevap yazacak vaktim yok .
Sadece söylemeden çıkmak istemedim , daha önceki yazılarım da alenen belirttiğim gibi ben geçmiş dönemlerdeki bir AKP seçmeni olarak , bu konuşmadan yüzümün kızardığını belirttim .Yani bir şahit olma durumu yaşamak istersen benim yüzüme bakabilirsin o videoyu izlerken
günün birinde benim ateistimi yerlerde sürüklediler diyen bi başbakan olur mu acaba ülkede, paralel evrende neden olmasın değil mi ama
olur mu bilmem ama oy vermeyenleri de temsil etmesi gerektigi icin yine de "benim ateistim" dediginde dahi tepki gosteririm sanırım :))
birileri "yerlerde surukleniyorsa" onu da sahiplenecegim gibi.
Ben su molotofculara takildim. Gezide molotof atanlar zaten onlardan degiller miydi?
Bunlar ateist, bunlar terörist diye bağırmak bana Sivas'ı hatırlattı bi yandan da
bunlar ateist bunlar solcu diye resmen hedef göstermiş. umarım şu halktan biri gidip ben ateistim diyene saldırmaz.
gaza gelebilen bir yapımız olduğu aşikar çünkü.
En azından hırsız , yalancı, rüşvetçi, iftiracı, katil değiliz biz..
çok şükür
Şimdi bişey derdim de, mune cımbızıyla dolaşıyor..Dedim sayın siz..
Bir kere sarfettiği o çirkin sözler suçtur.
Ha hukuk yok bu ülkede o ayrı..
Bunca yolsuzluk, kaset, hırsızlık ortaya çıktı...Başka ülkelerde, adamlar onurlu davranıp anında istifa ediyor bu tip durumlarda.
Ama Erdoğan kalkmış hala millete ateist, terörist diye yaftalıyor..Olaya bak..
Bu dünya böyle bir lider görmedi evet..
Kendi halkına bu kadar düşman bir başkan görülmedi dünya tarihinde.
Kendi halkını bu kadar ayrıştıran, bölen, ötekileştiren, isyana teşvik eden bir başkan görülmedi.
Niyeti iç savaş çıkarmak sanırım, bu davranışlarının ve söylemlerinin başka açıklaması olamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?