deistim ve din ayrımı yapmasını insanları sınıflandırmasını şiddetle kınıyorum.
onun kendi gibi olmayanlara asla saygısı olmadığını biliyordum zaten. yanılmamışım.
doğru noktalara parmak basmış kendisi tebrik ediyorum
Videolara ne oluyor:26:
Videolara ne oluyor:26:
502. Thats an error. Hatası gözüküyor sayfa da yada yalnızca ben de mi gözüküyor acaba?
Siz zaten oy vermeyecekler grubundasiniz.
Ben gercekten AKP`ye oy vermis bir insanin mantikli aciklamalarini bekliyorum.
Her iki video icin de gecerli.
Her iki soruma da umarim mantikli cevap verecek birileri bulunabilir.
Bunlar ateist diyerek sen insanlari nasil hedef gösterirsin ya? Bunlar ateist, solcu, terörist ne demek? Her solcu; ateist ve terörist, her ateist; solcu ve terörist, her terörist; ateist ve solcu demek oluyor.
Insanlari kiskirtarak, cep doldurmak da ancak bizim ülkemizde gerceklesir.
Avrupa`da bir ülkede olsa, Basbakan Baykal`i savunmaya gectiginde, bu adam zaten Baykal`i ahlaksiz diye nitelemis, videolarina da "OH OLSUN" demisti, simdi ne diyor, diye düsünürdü insanlar. Sonra da o mitingde "YUHHHHHHHHHHHHHHHH!!!" sesi yükselirdi. Benim özelim dinlenemez, benim oglumla görüsmelerim dinlemez dediginde.
Üstelik bir AKP`li de sorguluyor mu acaba, neden hala "BEN YAPMADIM!" demiyor da, "BIZI DINLIYORLAR;ÖZELIMIZE GIRIYORLAR" diyor?????
Daha önce Devlet Bahçeli konusunda da yazmıştım , fikrim sabit.
Başbakan konuşuyor , seçmeninin yüzü kızarıyor diye.
Yok ausencia , kızarmayanın yine kızarmayacak , savunan yine savunacak diyebilirsiniz ?
O savunmaların nasıl geleceğinide öngörebiliyorum ben , çünkü konuşmada zemin hazır bu savunmaya . Başbakan onu elinde molotof ile sokaklarda kaos yaratanlara söyledi ki , evet onlar devlete bu şekilde karşı koyarak teröristtirler denilecek.
Peki ateistler araya nereden girdi ? Peki konuşma neden solcularla başladı ? Peki gezi eyleminde radikal sağcılar yok muydu ? Peki , peki , peki...
De ki , bu konuşma ofsayttır , haneye kocaman bir eksidir ama benim nazarımda artıları hala fazladır , bana göre amenna . Ama deme ki , bu konuşma sinir zıplatmıyor , bu konuşma bam teline basmıyor , bu konuşma ayrıştırmıyor ???
Deme işte deme .
weiss olsa sana uzunca bir cevap yazardı heralde ama o da gitti
diğerlerinin de ne diyeceği belli başbakan onları yakanlara yıkanlara söyledi diyecekler
ama dinsiz ateist kısmını nasıl açıklarlar bilmem
günün birinde benim ateistimi yerlerde sürüklediler diyen bi başbakan olur mu acaba ülkede, paralel evrende neden olmasın değil mi ama
mümkünatı yok.günün birinde benim ateistimi yerlerde sürüklediler diyen bi başbakan olur mu acaba ülkede, paralel evrende neden olmasın değil mi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?