• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunlar ateıst, bunlar terörıst, bunlar solcu!

bembeyaz surat, patlamış gözlerle sürekli argo kelimelerle bağıran, halkını ayrıştıran,milleti galeyana getiren bir başbakan istemiyorummmmmmmmmmm:47:

Tesekkürler, cevap alamadik AKP`ye oy vermislerden henüz ama bekliyoruz. :55:

lamb beni tahrik ediyorsun:52::52:

dedim ya duble yol yaptı akp secmeni baska ne desin
hala savunuyorlar ya pes diyorum

şuraya da yazıyorum yakında öyle olaylar cıkacakki
gezi olayları solda sıfır kalacak
çünkü artık bıktık tükendik
kendi adıma akp secmenine inanılmaz kızgınım
benim gözümde reza zerrab neyse onlarda o hiçbir fark yok

çünkü ne demiş Hz.Muhammed

haksızlık karsısında susan dilsiz şeytandır

o gün geldiğinde zebanilerin tayinini cıkaramayacağınıza göre benim içim rahat catır catır yanacaksınız

bu konular ve halk tv boşuna çabalıyo zaten muhalafet olanlar adam gibi izliyor bakıyor ve araştırıyor.
diğerleri burhan kuzunun dediği gibi doğru olsa bile halk inanmaz adamlar gözümüüzn içine baka baka her haltı yapıypr ve hala tek gram tepki yok .
bi öğretmen olarak korkuyorum hakkımızla bişler yapıp öğrenci yetiştirmeye çalışıyoruz ama boşuna gibi geliyor kızlar ya umudumu kaybediyorum:(

lamb beni tahrik ediyorsun:52::52:

dedim ya duble yol yaptı akp secmeni baska ne desin
hala savunuyorlar ya pes diyorum

şuraya da yazıyorum yakında öyle olaylar cıkacakki
gezi olayları solda sıfır kalacak
çünkü artık bıktık tükendik
kendi adıma akp secmenine inanılmaz kızgınım
benim gözümde reza zerrab neyse onlarda o hiçbir fark yok

çünkü ne demiş Hz.Muhammed

haksızlık karsısında susan dilsiz şeytandır

:1::1::1::1::1::1:
Ya aslinda ben de ne diyeceklerini biliyorum, hizmet ve duble yoldan baska bir sey duymadik, ama hepsine cevaplarimizi verdik.
Ki benim sorularim cok farkli, ben insanlari bölen, ayristiran bir Basbakan`i nasil basinizda tutuyorsunuz diye sordum, üstüne de bir basbakan " BUNLAR SAGCI; BUNLAR MÜSLÜMAN; BUNLAR TERÖRIST" dese ne yapardiniz dedim.
Diger sorum da Baykal üzerinden magdur edebiyati yapmis, adami yerden yere vurmus Basbakan`in, yillar sonra tam da kendi ve ekibi "YOLSUZLUK GIBI BIR AHLAKSIZLIGA" karistiginda, neden Baykal`a Ecevit`e de komplo kurdu bunlar diye tutusarak U dönüsü yaptigi? Bu konuda ne düsündükleri.

DUBLE YOL cevabini verene cevap vermeyecegim zaten. :1::1::1:

Dedigin gibi benim icin de aynisi gecerli: "HAKSIZLIK KARSISINDA SUSAN DILSIZ SEYTANDIR"

Terörist başından Sayın Öcalan diye bahsedilen ülkede terörist olduk:27:

Ateist veya solcu olmaları ise sadece kendi tercihleridir. Hakaret olarak kullanılacak kelimelerde değildir zaten. Öyle bir ülke düşünün ki solcu kelimesi hakaret olarak kullanılıyor.
$images.jpg

Seni ataistler deistler solcular hatta türbanlı bacıların kovalasın emi adam bi düş yakamızdan be.:47:

bu konular ve halk tv boşuna çabalıyo zaten muhalafet olanlar adam gibi izliyor bakıyor ve araştırıyor.
diğerleri burhan kuzunun dediği gibi doğru olsa bile halk inanmaz adamlar gözümüüzn içine baka baka her haltı yapıypr ve hala tek gram tepki yok .
bi öğretmen olarak korkuyorum hakkımızla bişler yapıp öğrenci yetiştirmeye çalışıyoruz ama boşuna gibi geliyor kızlar ya umudumu kaybediyorum:(

Umudunu kaybetme limon, bunlari basa egitim getirdi, bu aklindan cikmasin. Önce egitimin icinden sizdilar.... Sonra polis, adalet, ordu derken... Tepemizdeler simdi bak.

Sonra da demokrasi oldu adi. Dini bütün diye oy verdim diyen insanlar vardi, bu insanlar caldiysa benden caldi dedi sonra, simdi de gözümle görsem inanmam diyorlar yolsuzluklara...

Ama sen cocuklara dogrulari ögretmekten bikma... Ben keske ögretmen olsaydim diyorum, bu pismanlik da icimde kalacak.

deistim ve din ayrımı yapmasını insanları sınıflandırmasını şiddetle kınıyorum.
onun kendi gibi olmayanlara asla saygısı olmadığını biliyordum zaten. yanılmamışım.:ssz:

kendi gibi de değil ya zaten
sadece göstermelik müslüman. hatta o bile değil :ssz::ssz:
halkı sömürmekten başka bişi yapmıyorlar

Umudunu kaybetme limon, bunlari basa egitim getirdi, bu aklindan cikmasin. Önce egitimin icinden sizdilar.... Sonra polis, adalet, ordu derken... Tepemizdeler simdi bak.

Sonra da demokrasi oldu adi. Dini bütün diye oy verdim diyen insanlar vardi, bu insanlar caldiysa benden caldi dedi sonra, simdi de gözümle görsem inanmam diyorlar yolsuzluklara...

Ama sen cocuklara dogrulari ögretmekten bikma... Ben keske ögretmen olsaydim diyorum, bu pismanlik da icimde kalacak.

şükür ki okulumdaki ortamım çok iyi bizde barınamıyorlar :) bir kaç kişi var ama çoğunluk bizim gibi düşündüğü için pek bir ekileri yok. ama milli eğitim müdürlüklerinde o kadar köklülerki onlardan olmayan müdülerin en ufak açığında soruşturma vs. adamlar iş yapmıyo kimin ne fikri var onun derdindeler. atama vs yerelleşirme derdindeler yakında onlardan olmayan öğremen ve idareciler artık sürgün .

şunu anlamıyorum tapıyorlar resmen kadınlar nerdeyse dokunmak için çıldırıyor bu neyin sevdası ben hiç bir lidere Atamız hariç sempati bile duymam.
çok farklı bi aşk var anlayamıyorum

Terörist başından Sayın Öcalan diye bahsedilen ülkede terörist olduk:27:

Ateist veya solcu olmaları ise sadece kendi tercihleridir. Hakaret olarak kullanılacak kelimelerde değildir zaten. Öyle bir ülke düşünün ki solcu kelimesi hakaret olarak kullanılıyor.
Eki Görüntüle 1000955

Siddetle katiliyorum
Solcuyum ve bunla gurur duyuyorum
Cok sukur ki hirsiz degilim bunlada gurur duyuyorum

Burda boyle atmaca gibi akp li biri gelsin de coreklenelim ustune diye bekliyorsunuz ya tartsmaya girilmez siznle.soylecek lafim olmadgndan degil havanda su dovemem...sadece yazaym dedm akp liyim RTR yi de cok severim bunun icn yüzüm de kizarmaz.hazmedemeseniz de Türkiye nin ve dunya nin buyuk lideri o! Ve herzaman ki gibi secimde galibiyet nidalaryla inleyecek ülkem. ..

Burda boyle atmaca gibi akp li biri gelsin de coreklenelim ustune diye bekliyorsunuz ya tartsmaya girilmez siznle.soylecek lafim olmadgndan degil havanda su dovemem...sadece yazaym dedm akp liyim RTR yi de cok severim bunun icn yüzüm de kizarmaz.hazmedemeseniz de Türkiye nin ve dunya nin buyuk lideri o! Ve herzaman ki gibi secimde galibiyet nidalaryla inleyecek ülkem. ..

Son ses kayitlari icin ne dusunuyorsun
Bana montaj gibi geldi

Hırsızlığın, yolsuzluğun, çoluğun çocuğun haklarının gaspının bu kadar savunulduğu, arkasında durulduğu bir ülke haline nasıl geldik biz, pes:ssz:

Kocaaaaaaa başbakan çıkmış suç teşkil edecek beyanlarda bulunuyor(her zaman yaptığı gibi), her taraf Erdoğan nidalarıyla değil de, kaçırılan paraların, yolsuzlukların kayıtlarıyla inliyor...

Ülkede ne hukuk kaldı ne adalet, ne üretim kaldı ne kurum..Tüm ağır lokomotifler satıldı yahu..Topraklar parsel parsel katlediliyor.Hiç mi durup bir düşünülmüyor nereye gidiyoruz, halimiz nice olacak diye?..Cidden akıl tutulması yaşıyorum.

Allah aşkına siz ne yiyip ne içiyorsunuz da bu kadar kör olabiliyorsunuz??

Hırsızlığın, yolsuzluğun, çoluğun çocuğun haklarının gaspının bu kadar savunulduğu, arkasında durulduğu bir ülke haline nasıl geldik biz, pes:ssz:

Kocaaaaaaa başbakan çıkmış suç teşkil edecek beyanlarda bulunuyor(her zaman yaptığı gibi), her taraf Erdoğan nidalarıyla değil de, kaçırılan paraların, yolsuzlukların kayıtlarıyla inliyor...

Ülkede ne hukuk kaldı ne adalet, ne üretim kaldı ne kurum..Tüm ağır lokomotifler satıldı yahu..Topraklar parsel parsel katlediliyor.Hiç mi durup bir düşünülmüyor nereye gidiyoruz, halimiz nice olacak diye?..Cidden akıl tutulması yaşıyorum.

Yeni ses kaydı çıktı canım dinledin mi? Reza Sarraf'ın şu hediye ettiği 30-40 bin dolarlık meşur kol saatiyle ilgili bir de kasette diyor ki:'' O..pu ile memurun bahşişini başında vereceksin''

Son düzenleme:
[video=youtube;GksM6f4OcEE]https://www.youtube.com/watch?v=GksM6f4OcEE[/video]

helal

Yanliz hirsiz kavrami yetmiyor
Yani simdi 100 lira calan da hirsiz 1000 lira calanda hirsiz
Tamam ok buraya kadar anliyorum
Ama 2-3 oda dolusu para calan hirsiz olmamali
Yeni bir kavram bulmaliyiz
Megahirsiz hiperhirsiz boyle birsey denmeli
Tum hapishanedeki hirsizlarin caldigi paralar bunlarin caldiklari kadar etmez cunku

Back