konu sahibi tebrik ediyorum seni ya güzel bir konu olmuş
Tesekkürler, cevap alamadik AKP`ye oy vermislerden henüz ama bekliyoruz.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
konu sahibi tebrik ediyorum seni ya güzel bir konu olmuş
Tesekkürler, cevap alamadik AKP`ye oy vermislerden henüz ama bekliyoruz.
lamb beni tahrik ediyorsun
dedim ya duble yol yaptı akp secmeni baska ne desin
hala savunuyorlar ya pes diyorum
şuraya da yazıyorum yakında öyle olaylar cıkacakki
gezi olayları solda sıfır kalacak
çünkü artık bıktık tükendik
kendi adıma akp secmenine inanılmaz kızgınım
benim gözümde reza zerrab neyse onlarda o hiçbir fark yok
çünkü ne demiş Hz.Muhammed
haksızlık karsısında susan dilsiz şeytandır
bu konular ve halk tv boşuna çabalıyo zaten muhalafet olanlar adam gibi izliyor bakıyor ve araştırıyor.
diğerleri burhan kuzunun dediği gibi doğru olsa bile halk inanmaz adamlar gözümüüzn içine baka baka her haltı yapıypr ve hala tek gram tepki yok .
bi öğretmen olarak korkuyorum hakkımızla bişler yapıp öğrenci yetiştirmeye çalışıyoruz ama boşuna gibi geliyor kızlar ya umudumu kaybediyorum
deistim ve din ayrımı yapmasını insanları sınıflandırmasını şiddetle kınıyorum.
onun kendi gibi olmayanlara asla saygısı olmadığını biliyordum zaten. yanılmamışım.
Umudunu kaybetme limon, bunlari basa egitim getirdi, bu aklindan cikmasin. Önce egitimin icinden sizdilar.... Sonra polis, adalet, ordu derken... Tepemizdeler simdi bak.
Sonra da demokrasi oldu adi. Dini bütün diye oy verdim diyen insanlar vardi, bu insanlar caldiysa benden caldi dedi sonra, simdi de gözümle görsem inanmam diyorlar yolsuzluklara...
Ama sen cocuklara dogrulari ögretmekten bikma... Ben keske ögretmen olsaydim diyorum, bu pismanlik da icimde kalacak.
Terörist başından Sayın Öcalan diye bahsedilen ülkede terörist olduk
Ateist veya solcu olmaları ise sadece kendi tercihleridir. Hakaret olarak kullanılacak kelimelerde değildir zaten. Öyle bir ülke düşünün ki solcu kelimesi hakaret olarak kullanılıyor.
Eki Görüntüle 1000955
Burda boyle atmaca gibi akp li biri gelsin de coreklenelim ustune diye bekliyorsunuz ya tartsmaya girilmez siznle.soylecek lafim olmadgndan degil havanda su dovemem...sadece yazaym dedm akp liyim RTR yi de cok severim bunun icn yüzüm de kizarmaz.hazmedemeseniz de Türkiye nin ve dunya nin buyuk lideri o! Ve herzaman ki gibi secimde galibiyet nidalaryla inleyecek ülkem. ..
Burda boyle atmaca gibi akp li biri gelsin de coreklenelim ustune diye bekliyorsunuz ya tartsmaya girilmez siznle.soylecek lafim olmadgndan degil havanda su dovemem...sadece yazaym dedm akp liyim RTR yi de cok severim bunun icn yüzüm de kizarmaz.hazmedemeseniz de Türkiye nin ve dunya nin buyuk lideri o! Ve herzaman ki gibi secimde galibiyet nidalaryla inleyecek ülkem. ..
Hırsızlığın, yolsuzluğun, çoluğun çocuğun haklarının gaspının bu kadar savunulduğu, arkasında durulduğu bir ülke haline nasıl geldik biz, pes
Kocaaaaaaa başbakan çıkmış suç teşkil edecek beyanlarda bulunuyor(her zaman yaptığı gibi), her taraf Erdoğan nidalarıyla değil de, kaçırılan paraların, yolsuzlukların kayıtlarıyla inliyor...
Ülkede ne hukuk kaldı ne adalet, ne üretim kaldı ne kurum..Tüm ağır lokomotifler satıldı yahu..Topraklar parsel parsel katlediliyor.Hiç mi durup bir düşünülmüyor nereye gidiyoruz, halimiz nice olacak diye?..Cidden akıl tutulması yaşıyorum.
[video=youtube;GksM6f4OcEE]https://www.youtube.com/watch?v=GksM6f4OcEE[/video]
helal