Ben onu zaten çok iyi anlıyorum, asla kin de tutmam. Üzerimde çok hakkı var. Ama benim ona verdiğim değeri bana vermiyor gibi hissediyorum. Her şeyine bu kadar koşarken onun böyle nankör gibi davranması.. Aramız düzelir biliyorum. İkimizde yumuşak kalpliyiz çabuk unutıruz da.. Ben işe girmedikçe sıkıntısı bitmeyecek gibi. Bu durum beni boğuyo. İşe girsem kpss çalışmam çok çok zorlaşacak hadi onu göze aldım bu sefer de iş yok.. Ne yapacağımı şaşırdımSiz suçlu değilsiniz. Sadece birçok şeyden bunalmış, hayal kırıklığına uğramışsınız. Ama ablanız da eminim şu an kötü bir süreç geçiriyor. Sizin yaşadıklarınızın üzerine bir de boşanma stresi, çocuk, çocuğun psikolojisi vb. derken o da sağlıklı düşünemez hale gelmiş. Ben sizin yerinizde olsam kin tutmaz ilk iş ablamla aramı düzeltirdim. Bu halde zaten verimli bir şekilde çalışamazsınız da. Önce kafanız rahat olsun. Alın karşınıza adam akıllı, seve okşaya konuşun. Yeğeninizi çok sevdiğinizi ama Kpss'nin de çok önemli olduğunu, bunun için kafanız rahat bir şekilde çalışmak istediğinizi, bunun onların da yararına olacağını güzellikle anlatın. Çocuk konusunda da eğer annenizle yaşıyorsanız saatleri biraz planlı programlı ayarlayıp kendinize çalışacak zaman oluşturmaya çalışın. 80 almışsanız 85'i de çok rahat alırsınız. Belli ki çok zor bir süreç geçirmişsiniz ama hallolmayacak şeyler değil.
Birinin derin bir nefes alıp aklıselim davranması ve ortamdaki huzuru sağlaması gerekiyor bence. O kişi siz olabilirsiniz.Allah kolaylık versin, halledersiniz inşallah.
Ben onun yaptıklarını asla unutmadım. Burada da yaazdın hakkınu asla ödeyemen diye. Farkındaysanız yaptıklarını başımıza kakan o. Beni o cümleleri söylemeye iten de...Ben çalıştığımda ben de yardım ettim, çalışsam aynu o şekilde yine ederim. O bunu çok iyi biliyo. Şu an daha harçlıklarımı biriktirip al bi açığını kapat derim. Nankörlüğü o yaptığı için ben de en son tükendim. Yaptığım doğru mu değil. Peki o doğru mu?ablanızda başınıza kakiyormu yaptiklarini.ablada akıl olsa zaten kendi evine cik diyen kardeşim evinde durmam da yüzünde bakmam.kiz liseden sonra işten çıkmış size bakmış.oda okuyup meslek edinebilirdi.
vah ki ne vah.nankörlük resmen yaptığınız
kadın boşanmış baba evine geri dönmüş kendini zaten siginti gibi hissediyor.ama yigeniniz icin altını en cok ben aldim karnını hep doyurdum diye onada diyorsanız oda gardını alıp ben bakıyorum size der.siz yarın evlenip kendi düzeninizi kuracaksınız kadına bir faydanız olacakmı hayi r.haaa kardeşlik çalışsın hayatını kurtarsin diye dusenmektir.ama cocugu bile batmış size kreşe vermiş siz rahat edin diye yinede yaranamamis.ben ablanın tepkilerini normal buldumBen onun yaptıklarını asla unutmadım. Burada da yaazdın hakkınu asla ödeyemen diye. Farkındaysanız yaptıklarını başımıza kakan o. Beni o cümleleri söylemeye iten de...Ben çalıştığımda ben de yardım ettim, çalışsam aynu o şekilde yine ederim. O bunu çok iyi biliyo. Şu an daha harçlıklarımı biriktirip al bi açığını kapat derim. Nankörlüğü o yaptığı için ben de en son tükendim. Yaptığım doğru mu değil. Peki o doğru mu?
Ya sahiden yeğenimin bana battığını mı düşündünüz? Ya gerçekten şu üzüyo işte. Ben ona asla böyle demedim. Yok senden çok baktım falan.. Ama olan bu tamam mı? Zoruma mı gitti yaparken hayır. Ha şunu da söylim boşanıp gelmeden önce de gidip destek oldum. sanmayın ki a ablam çalışıyo eve bakıyo biz de onun çocuğuna bakalım. Ben böyle bi çıkar ilişkşsiyle kardeşlik yapmıyorum. Evliykende boşanmışkende aynı desteği verdim. Çünkü yeğenimi de ablamı da çok seviyorum. Çok yazık ki bir şeyleri söylenerek yapıyormuşum gibi davranıyosunuz. Ha ama şu da var ki inanın kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil. Ben bunu kalpten yapıyorum. mesele ne bilşyo musunuz ben size şunları yaptım diye saymaya başlayınca karşı taraf ee yeter ben de bunları yaptım derecesine geliyosunuz. Eper ablam yedirdiği ekmeği boğazıma dizmeseydi ben de o sözleri demezdim. Her neyse ya ablam da sizin gibi düşünüyor olmalı. En azından onu görmüş oldumkadın boşanmış baba evine geri dönmüş kendini zaten siginti gibi hissediyor.ama yigeniniz icin altını en cok ben aldim karnını hep doyurdum diye onada diyorsanız oda gardını alıp ben bakıyorum size der.siz yarın evlenip kendi düzeninizi kuracaksınız kadına bir faydanız olacakmı hayi r.haaa kardeşlik çalışsın hayatını kurtarsin diye dusenmektir.ama cocugu bile batmış size kreşe vermiş siz rahat edin diye yinede yaranamamis.ben ablanın tepkilerini normal buldum
Çalışmasına ders çalışırım da ablam bu durumdan rahatsız. Ekmek getir eve diyor. Anlıyorum geçim onu zorluyo. İş de aradım bulamadım. Ders çalışmam göze batıyor anlayacağınız.KPSS çalışmak işsiz olmak zor bir süreç
boşanmış çocuklu kadın olmak da
ikiniz de gerginsiniz patlamışsınız
neyse bunları geçelim size önerim kütüphanede çalışmak
sabah kalk öğlen için peynir ekmek yap kütüphaneye git bir de termosa çay
gün boyu çalış
bir de çocuğa sen bakıyorsun evi ablan geçindiriyor da annen nerede
çocuk ile anne ilgilenebilir
sizi tanımam ama sanki biraz abartılı gibi geldi hep ben ilgileniyorum sözleriniz
zira 5 oğlum 5 yaşında iken ben de KPSS ye hazırlandım hem de çalıştım 5 yaşındaki çocuk çok fazla etkilememeli sizi
çözümü tekrarlayayım evden uzakta çalışın ve bu sene umarım atanırsınız
Böyle düşününce kötü olan ve nankör olan ben oluyorum malesef.Eve ben bakıyorum diyip duruyor madem ayrı eve çıksaydı o zaman kimseye ağzını açamazdı böyle.
Sen hazır aranız bozulmuşken hiç kafana takma git kütüphanede çalış dersini evde olma yani en azından sınavda başarılı ol baksana çocuğa bakmak için kendini yırtsan da ne yaptın ki oluyor en iyisi çek elini eteğini hiç de arayı bulmaya çalışma.