• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bundan güzeli yok FATMAGÜL FAKI

11671aefc1f35792bf3637b8353ed0b6_k_zps7b634c9a.jpg

22021f553716bf5449971a7272c31986_k_zps1984db2d.jpg

56560d0c9df85b9062e830b42d9c0e22_k_zps09870a70.jpg

129810e827efc11c0b9375cc5452e198_k_zps582c91e3.jpg

312785c00ca0f90cfadf282317c9f990_k_zps3d31f24f.jpg

595104118d600cc1cac6eb996aace6cb_k_zps6be16b7a.jpg

Estetik olsada olmasada çok güzel kız.. Adrianadan bile güzel. Allah için..
Konuşurkenki sempatikliği,içtenliği ve gülümsemesi çok hoş.. Özellikle o sıcak gülümsemesi bence çok şeker .. :16:
İçim çok ısındı yani..

Estetik yok raporunuda estetisyen annesinden alırsa çok iyi olur =) Fire vermek bu olsa gerek! Annesinin çok çirkin olduğunu belirtmeden edemicem LAdy Gagaya benziyor kadın !

Saçlarını çok beğeniyorum diyebilrim gerçekten sırma gibi böle yağlı gibi durmuyor Avril LAvigne bu model kullanıyordu ama keçe gibi duruyordu bunda güzel duruyor.

Bu kıza kısa etek kesinlikle yakışmıyor.
Bacakları kısa olduğu için mi bilmiyorum ama beğenmedim. Bir gariplik var sanki orantısızlık bel altında. :26:
Uzun elbiseli hali kesinlikle daha güzel, çok da yakışıyor uzun elbise.
Bir de lütfen saçlarını kessin. Biraz kat felan verdirsin bari. Yoksa bir gün denk gelirsek elimde makasla kovalayacağım. :9:

Ayrıca kızlar yorumları okudum da ne kadar abartmışsınız bu kızı..
Resmen millet birbirine girmiş. Yapmayın ya hu, ne kızlar geldi geçti bu yollardan gördük ki hiç bir yalan gizli saklı kalmıyor. Estetik olabilir, inkar edebilir, etmeyebilir, sonuçta gerçekler neyse eninde sonunda çıkar ortaya. Kendi kişiliğidir, yalanlarıyla yaşayabiliyorsa kendi ahlak anlayışıdır.
Bu kadar abartmaya tartışmaya değmez. Hele ki görmediğiniz bir insana sırf kıza estetikli dedi diye''çirkinsiz, kıskanıyorsun'' demek bence kişiliksiz bir davranış.
Eminim ki Adriana Lima kadınlar klübüne üye olsa, alakasız bir nick hesap kullansa, gül fakı için ''birazcık benziyor'' dese, ona da kıskanç çirkin dersiniz. O yüzden bu kızı savunmak için tanımadığınız görmediğiniz insanları aşağılamayın. Eğer onlar ayıp ediyorsa siz hiç görmediğiniz bir insana hakaret ederek ayıbın en büyüğünü etmiş olursunuz. Üzerinize kişiliğinizi sorgularım.

Zaten dediğim gibi kızın derdi survivorda kendini göstermekmiş, başarılıda olmuş. Tabiki de kendini dünyanın en iyi en saf en temiz kızı olarak gösterecek.

Tanımadığınız insanı ne bu kadar övün ne de bu kadar aşağılayın. Gerçekler elbet çıkar ortaya, bari gereksiz bir insan için tanımadığınız etmediğiniz bir insanın kalbini kırmayın.. :50:

vay be çok güzel çıkmış.
bu arada hemşehriymişiz :D

kaşlarını düzelttirmiş sanırım çok daha iyi görünüyor o sertliği gitmiş.

fotoğrafları çok beğendim kısaca.

Bacakları cırkın ama ten rengıı olayyyy sıyah sacla felaket guzel olmus ve beyaz cok cok yakısmısss yuzunde bı kadınsılık yok cocukluk var bu da ayrı bı cekıcılık =)

Fizik ve yüz olarak muhtesem güzel bir kiz Masallah..zapzayif ;)
ve bencede biraz Özgü Namala benziyor hem yüz olarak hem fizik olarak..ikiside minyon.

Estetik yok raporunuda estetisyen annesinden alırsa çok iyi olur =) Fire vermek bu olsa gerek! Annesinin çok çirkin olduğunu belirtmeden edemicem LAdy Gagaya benziyor kadın !

Saçlarını çok beğeniyorum diyebilrim gerçekten sırma gibi böle yağlı gibi durmuyor Avril LAvigne bu model kullanıyordu ama keçe gibi duruyordu bunda güzel duruyor.

annesine nerden bakabilirim merak ediyorumda

Mesut yarın konuğu şuan Gül az önce denk geldim. Hala inat ve ısrarla gözlerinin doğal olduğunu söylemesine ciddi anlamda şaşırdım. Aslıhan güner ile kıyaslanınca bile lens olduğu bariz belli. Bu kız neyin derdinde valla çözemedim. İyice gözümden düştü. Bir de iyilik meleği diye geçinmiyor mu..:53:
En gıcık olduğum kız tipi imiş meğersem. Her haltı yapan eden sonra masum ayaklarına yatıp üzerinden atan.
Ayrıca söylemeden edemeyeceğim Aslıhan Güner ne kadar güzelmiş öyle. Kesinlikle Gül'den hem yüz hem de fizik olarak daha güzel olduğu kanaatine vardım. :nazar:

Mesut yarın konuğu şuan Gül az önce denk geldim. Hala inat ve ısrarla gözlerinin doğal olduğunu söylemesine ciddi anlamda şaşırdım. Aslıhan güner ile kıyaslanınca bile lens olduğu bariz belli. Bu kız neyin derdinde valla çözemedim. İyice gözümden düştü. Bir de iyilik meleği diye geçinmiyor mu..:53:
En gıcık olduğum kız tipi imiş meğersem. Her haltı yapan eden sonra masum ayaklarına yatıp üzerinden atan.
Ayrıca söylemeden edemeyeceğim Aslıhan Güner ne kadar güzelmiş öyle. Kesinlikle Gül'den hem yüz hem de fizik olarak daha güzel olduğu kanaatine vardım. :nazar:

Kesinlikle bariz lens bağırıyo pörtleyerek alt tabanı o kadar koyu ki daha az belli oluyor diye doğal sanarlar diye düşünüyo başka bir programda da annesinin resmini örnek göstermişti anneme benziyor güzelliğim diye ama annesinin gözleri kapkaraydı nasıl oluyorda kendisi mavi ? Komik yani komik oluyor cidden demekki yalanı çok rahat söyleyebiliyo...Annesi estetisyenmiş emekli olmuş burunda da yüzde yüz estetik var delikler aşağı dikilmiş ortasına bakarsanız hafif yamuk ucu da kaldırılmış bariz belli dudaklarda sönmüştü tekrar silikonlatmış ayrıca göğüsleri de yüzde yüz silikon o kadar zayıf bir kızda öyle göğüs olamaz yani kimi kandırıyor ki

başlık çok yanlış bence...

Bundan güzeli bundan doğalı ASLIHAN GÜNER'dir.Doğal göz rengiyle teniyle burnuyla herşeyiyle evet güzel Allah vergisi güzel .

ayrıca dikkat ederseniz survivor'ın başlarında kirpik de takıyodu fatmagül aralara eski vtrlerde görünüyo aralarda uzun kirpikler . Nasıl oluyor da survivor da lensti kirpikti izin veriliyor hiç bir inandırıcılığı kalmadı gözümde yarışmanın ve nasıl oluyor o kadar zamanda kaş çıkmıo kıl tüy çıkmıo imkanı mı var Allah aşkına ve sır gibi saklanıo fatmagülün lensi onu da çözemedim nedendir bariz belli yani Türk halkını ne yerine koyuyorlar kandırarak

bu kadar tepkiye dayanamayıp yalancılığını da daha fazla sürdüremeyip ameliyat olur belkide dünya kadar estetik olmuş bir de göz rengi ameliyatı olsa dokunmaz yani en azından yalancılığıyla kandırdığı insanları daha güzel kandırır :)

THY de 1.60 kuralı yok mu? Zannetmiyorum fatmagülün boyu en fazla 1.57 'dir taşşş çatlasa yani ... Mesela Duygunun da kaşları ve dudaklarında kalıcı makyaj var ama sırıtmıyo kızın kendi burnu ve kendine has doğal bir güzelliği var bence

haa estetiğe karşı değilim kesinlikle bütün kadınlar gibi gereği varsa yaptırılmalı ben de isterim gerekirse yaptırmak benim takıldığım konu gözümüzün içine baka baka yalan söylemesi tvlerde yer almak istiyor belliki ama halkı kandırarak kimse onu barındırmaz

Seda Önder kim ?

Fatmagülün estetik ve lens iddialarını yalanlamasının nedeni "Adrianaya benzemeye çalışıyor" denmesin diye ,belli.
Aslında burada sürekli dönen geyik çok abartılı.Evet Fatmagül Adrianaya benzemek istiyor.Aslında bu o kadar doğal ki.Belli ki birileri Fatmagüle Adriana Limaya benziyorsun demiş.Fatmagül de zamanla daha da benzemek istemiş ve saçının,gözünün rengini ona benzetmeye çalışmış.Dudaklarına dolgu uygulatmış.Bence başka da bir şey yok.Burada kızı Çiğdem Savaşla bile kıyasladılar yahu.Fatmagülün davranışı abartılacak bir şey değil.Zamanla karakteri oturdukça, ne kadar güzel olduğunun farkına varınca vazgeçecektir zaten.

Ayrıca lensinin rengi çok çirkin.Kendi göz rengi kesinlikle daha güzeldir.
Ek olarak önceden de yazmıştım şimdi de yazıyorum kendisi Adriana Limadan katbekat daha güzel.Onun sert yüz hatlarına kıyasla Fatmagülün çok yumuşak,narin yüz hatları var.Özgü Namalı andırıyor bazen.

faf_zpsc73cae58.png

482400_448498718573870_1249469494_n_zpsd33a44d8.jpg

o bu değil de keşke nazenin fatmagülle yanyana aynı karede yer almasaydı talihsiz olmuş dsjkşasljlişjflsdjsa :=)))))))))))))))))

Kesinlikle bariz lens bağırıyo pörtleyerek alt tabanı o kadar koyu ki daha az belli oluyor diye doğal sanarlar diye düşünüyo başka bir programda da annesinin resmini örnek göstermişti anneme benziyor güzelliğim diye ama annesinin gözleri kapkaraydı nasıl oluyorda kendisi mavi ? Komik yani komik oluyor cidden demekki yalanı çok rahat söyleyebiliyo...Annesi estetisyenmiş emekli olmuş burunda da yüzde yüz estetik var delikler aşağı dikilmiş ortasına bakarsanız hafif yamuk ucu da kaldırılmış bariz belli dudaklarda sönmüştü tekrar silikonlatmış ayrıca göğüsleri de yüzde yüz silikon o kadar zayıf bir kızda öyle göğüs olamaz yani kimi kandırıyor ki

Kesinlikle katılıyorum canım söylediklerine. Zaten adadaki lensleriyle en son fotoğraftaki lenslerinin rengi bile bariz farklı. Hayır yani estetik yaptırabilirsin de ne bu tavır. Bir de bizim halkımız demez mi adrianadan daha güzel diye. Allah aşkına sırf türk diye kızı dünya güzeli ilan ettiler. Adriana da ki çekiciğin sempatikliğin yarısı bu kızda yok. Fiziğe zaten girmeyeceğim. Ayrıca adrianın yüz hatları bence daha çekici, gülün şiş şiş duruyor yanakları. Bir de bizim kızı daha güzel diye naralar atıyorlar. Adrianadan güzel türk kızları yok mu, var kesinlikle. Ama çakmasını bu kadar övmeyin ya hu.
Ayrıca böyle sırf birine benzemek için estetik yaptırmış etrafta dolaşan kişilerin tv ye çıkmasına kesinlikle karşıyım. O programları izleyen bir çok genç kız var. Onlardan feyz alıp aynı şekilde daha 15 16 yaşında olup estetik, dolgu yaptırmak isteyen dolu sırf bu tarz insanlar benzerlikleriyle rant sağlıyorlar diye.
Çok net söyleyebilirim ki Gül doğal haliyle katılsaydı yarışmaya kesinlikle 1 haftaya kalmaz unutulurdu. Kızın ki resmen heves ünlü, olmak için yapmadığı kalmadı. Her gün bir programda spiker olmak istediğini bağırıyor resmen. Tuncay'dan da ayrılmış zaten hedefine ulaşınca. Yazık cidden çok yazık. :20:

Ayrıca o kadar estetiksiz olduğunu iddia ediyorsa annesinin gençlik resmi yerine kendi 18 19 yaşında ki fotoğrafını gösterseymiş keşke daha inandırıcı olurdu. Resmen milleti salak yerine koyuyor.

Back
X