Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Estetik yok raporunuda estetisyen annesinden alırsa çok iyi olur =) Fire vermek bu olsa gerek! Annesinin çok çirkin olduğunu belirtmeden edemicem LAdy Gagaya benziyor kadın !
Saçlarını çok beğeniyorum diyebilrim gerçekten sırma gibi böle yağlı gibi durmuyor Avril LAvigne bu model kullanıyordu ama keçe gibi duruyordu bunda güzel duruyor.
Mesut yarın konuğu şuan Gül az önce denk geldim. Hala inat ve ısrarla gözlerinin doğal olduğunu söylemesine ciddi anlamda şaşırdım. Aslıhan güner ile kıyaslanınca bile lens olduğu bariz belli. Bu kız neyin derdinde valla çözemedim. İyice gözümden düştü. Bir de iyilik meleği diye geçinmiyor mu..
En gıcık olduğum kız tipi imiş meğersem. Her haltı yapan eden sonra masum ayaklarına yatıp üzerinden atan.
Ayrıca söylemeden edemeyeceğim Aslıhan Güner ne kadar güzelmiş öyle. Kesinlikle Gül'den hem yüz hem de fizik olarak daha güzel olduğu kanaatine vardım.![]()
Seda Önder kim ?
Fatmagülün estetik ve lens iddialarını yalanlamasının nedeni "Adrianaya benzemeye çalışıyor" denmesin diye ,belli.
Aslında burada sürekli dönen geyik çok abartılı.Evet Fatmagül Adrianaya benzemek istiyor.Aslında bu o kadar doğal ki.Belli ki birileri Fatmagüle Adriana Limaya benziyorsun demiş.Fatmagül de zamanla daha da benzemek istemiş ve saçının,gözünün rengini ona benzetmeye çalışmış.Dudaklarına dolgu uygulatmış.Bence başka da bir şey yok.Burada kızı Çiğdem Savaşla bile kıyasladılar yahu.Fatmagülün davranışı abartılacak bir şey değil.Zamanla karakteri oturdukça, ne kadar güzel olduğunun farkına varınca vazgeçecektir zaten.
Ayrıca lensinin rengi çok çirkin.Kendi göz rengi kesinlikle daha güzeldir.
Ek olarak önceden de yazmıştım şimdi de yazıyorum kendisi Adriana Limadan katbekat daha güzel.Onun sert yüz hatlarına kıyasla Fatmagülün çok yumuşak,narin yüz hatları var.Özgü Namalı andırıyor bazen.
![]()
![]()
Kesinlikle bariz lens bağırıyo pörtleyerek alt tabanı o kadar koyu ki daha az belli oluyor diye doğal sanarlar diye düşünüyo başka bir programda da annesinin resmini örnek göstermişti anneme benziyor güzelliğim diye ama annesinin gözleri kapkaraydı nasıl oluyorda kendisi mavi ? Komik yani komik oluyor cidden demekki yalanı çok rahat söyleyebiliyo...Annesi estetisyenmiş emekli olmuş burunda da yüzde yüz estetik var delikler aşağı dikilmiş ortasına bakarsanız hafif yamuk ucu da kaldırılmış bariz belli dudaklarda sönmüştü tekrar silikonlatmış ayrıca göğüsleri de yüzde yüz silikon o kadar zayıf bir kızda öyle göğüs olamaz yani kimi kandırıyor ki