• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bundan güzeli yok FATMAGÜL FAKI

vay anasını eski fotoları görmesem valla inanmazdım o dudakların dolgu olduğuna nasıl bi dolgu
öyle ya valla hiç anlamdım ssüperrrrr ötesi mütiş ya ayrıca abartıldığı kadar güzel değilki tek üzüldüğm yanı böyle konuşa
konuşa reklmı yapılyo ve bunuda görürüz dizi ve reklamlarda yazık o konservatuvardda okuyan gençlere

Son düzenleme:
heryerde bu kız konuşuluyor çok sıktı gerçekten..
acunn.comda da bu kızın estetikleri tartışılıyor
bu akşamki bölümdede adriana yı konuk edilmiş.
hiç benzemiyor adrianam bambaşka.:40:

fatmag%C3%BCl-fak%C4%B1-e1364079064757.jpg

bu kız her fotografta farklı :D

Kesinlikle bariz lens bağırıyo pörtleyerek alt tabanı o kadar koyu ki daha az belli oluyor diye doğal sanarlar diye düşünüyo başka bir programda da annesinin resmini örnek göstermişti anneme benziyor güzelliğim diye ama annesinin gözleri kapkaraydı nasıl oluyorda kendisi mavi ? Komik yani komik oluyor cidden demekki yalanı çok rahat söyleyebiliyo...Annesi estetisyenmiş emekli olmuş burunda da yüzde yüz estetik var delikler aşağı dikilmiş ortasına bakarsanız hafif yamuk ucu da kaldırılmış bariz belli dudaklarda sönmüştü tekrar silikonlatmış ayrıca göğüsleri de yüzde yüz silikon o kadar zayıf bir kızda öyle göğüs olamaz yani kimi kandırıyor ki

yazdıkların kesinlikle çok doğru katılıyorum sana canım. fakat göğüslerinin silikon olduğunu düşünmüyorum bence çok doğal duruyor. ama cidden gözleri lens olupda lens değil demesi çok komik bir şey.

Bu kızı beğenmeyenlere diyecek lafım yok zevk meselesi, herkesin güzellik anlayışı farklıdır. Lakin kız hakkında sürekli estetikli, itici, lensli, yalancı demenize gerek yok arkadaşlar, çirkefleşmenin hiç bir anlamı yok hiç birimiz kızı tanımıyoruz kimse kimsenin kişiliğine laf edemez. Adriana Lima mükemmel,kusursuz bir kadın göğüsleri estetik o zaman onu da eleştirelim göğüsleri estetik ayy bende yaptırsam benimde öyle olur diyerek veya Doutzen Kroes ki ben Adriana'dan daha çok beğenirim dudaklarında dolgu olduğu yazıldı çizildi o zaman onu da eleştirelim onu da yerden yere vuralım? Yerli yabancı birçok ünlü bayanda estetik mevcut bazılarını biliyoruz bazılarını bilmeden beğeniyoruz. Bu insanlar sürekli kameraların önünde, güzellik yarışı içinde olan insanlar tabiki yaptıracaklar. Estetik yaptırmaları çirkin, yalancı, itici oldukları anlamına gelmiyor. Forumda bir sürü burun estetiği, dudak estetiği, çene estetiği, kulak estetiği yaptıran arkadaşlarımız var ve hepsi ayrı ayrı çok güzel o zaman onlara da mı hakaret ediyorsunuz? Yapmayın Allah aşkına doğarken kimse güzelliğini, göz rengini, burnunu, ağzını, yüzünü seçemiyor. Bir insan kendinden memnun değilse estetik yaptırabilir ama bu onun kişiliğinin bozuk olduğu anlamına gelmez. Yaptırdığı estetikleri ben estetik yaptırdım diyerek bizlerle paylaşmak zorunda da değil. O kişinin kendi kararı, tercihi. Kimse kimseyi beğenmek, övmek zorunda değil ama karakterine saygılı olmak zorunda. Dolgun dudaklar, minik burunlar, çıkık elmacık kemikli bayanlar bizlere güzel olarak lanse ettiriliyor ekranlarda görüdüğümüz güzel algısı uyandıran bayanların geneli bu özelliklere sahip(bu özellikler olmayıp muhteşem olan hatta daha güzel bayanlarda var yanlış anlaşılmasın) ve çoğu insan bu özelliklere sahip olmak için estetik yaptırıyor, belki özellikle bir şahsa benzemek için değil ama o özelliklere sahip olmak için toplumda o özellik güzel sayıldığı için. O zaman bu kişilerde mi kişilik bozukluğu yaşıyor? Lütfen yorumlarınızı kişilere saygılı kalarak yapalım şuan o kız hakaret edenlere hakaret davası açsa kesinlikle haklı. Çünkü alenen yalancılık, sahtekarlık, kişilik bozukluğu ile suçlanıyor..

söylediklernizin bir kısmı doğru olsada çoğu yanlış. kimse hakaret etmedi okuduğum kadarıyla,sadece yalancılığına güldürler,çok bariz görünen bir şey için. kk kadınlarıyla kıyaslamışsınız onlarda estetik oluyor vs diye fakat onların hiç biri yalanlamıyor. çünkü kendilerine güvenleri tam fatma gülde bunu göremedik sorun bu. kişiliğini belli ediyor zaten bu şekilde. başta bende çok sevmiştim çok sempatik gelmişti sürekli gülümsüyordu ayrıca gülüşü çok hoştu,ona çok yakışıyordu ama hepsi sadece maskeymiş.bu kadar rahat yalan söyleyebilen bir kız olduğunu gördüğümde bende .şahsen gözlerim lens deseydi çokda yakıştığını söyleyebilirdim fakat böyle yapınca:50:soğudum açıkcası

Son düzenleme:
ben bu kızın annesinin resmini arıyorum tarıyorum bulamıyorum:19:
merak ediyorumda rastlayamadım
nerden baktınız bu resime? bende görmek istiyorum lütfen buraya atın :)

ads__z.png

Gül ile alakası yok!
Burnu hiç alakası yok!
Hiç güzel değil!
Lady Gagaya benziyor!
Aşırı makyaj var suratında!
Kadın estetisyen kendinede bi el atmıştır belki!

gül sevenlere müjde ayın 16 sından itibaren Star tv de starlife magazini sunacakmış. Bir yerde haberini okudum çakma Adriana sonunda istediğine ulaştı her gittiği programda sunucu olmak istediğini söyleyen Gül Fakı sonunda sunuculuğa başlayacak diye. Çok güldüm valla :9::9:

ads__z.png

Gül ile alakası yok!
Burnu hiç alakası yok!
Hiç güzel değil!
Lady Gagaya benziyor!

Bence de annesiyle tek benzeyen yeri dişleri, ikisininde dişleri büyük.
Ayrıca ben de annesini hiç beğenmedim.

gül sevenlere müjde ayın 16 sından itibaren Star tv de starlife magazini sunacakmış. Bir yerde haberini okudum çakma Adriana sonunda istediğine ulaştı her gittiği programda sunucu olmak istediğini söyleyen Gül Fakı sonunda sunuculuğa başlayacak diye. Çok güldüm valla :9::9:

bende az önce öğrendim bu haberi valla krizlerdeyim :)
hiçbir eğitim diksiyon dersi almadan nasıl bu kadar kısa sürede kaptı anlayamadım
lensli gözlerimi en büyük etken bilemem ama,
programı canlı vermeseler bari baya bi montaj ister bence:34:

ads__z.png

Gül ile alakası yok!
Burnu hiç alakası yok!
Hiç güzel değil!
Lady Gagaya benziyor!

öncelikle resim için teşekkürler arkadaşım.:)
bu kızı artık hiç biryerde izlemiycem ciddi anlamda yalanları ve kendini bir kalıba sokmaya çalışması sinir bozucu oldu.
bu arada annesi cidden lady gagaya benziyor:52:

Acaba programı sunarken de kambur mu duracak? :31:
Montaj olmalı kesinlikle.
İki lafı bir araya getiremeyen birinden , hazır metni de doğru düzgün okuması beklenemez sonuçta. :D

Ne kadar çirkin görünüyor renkli lens.
Daha yakışanına rastlamadım zaten.
En kötü buluşlardan biri olsa gerek.
:120::120:

nz6tj.png

Malesef kızlar canlı olacakmış, artık izler izler güleriz. :1: Bir de tam sunarken lensi düşüyormuş, canlı yayın kesemezler de ne gülerim ama. :1:

Malesef kızlar canlı olacakmış, artık izler izler güleriz. :1: Bir de tam sunarken lensi düşüyormuş, canlı yayın kesemezler de ne gülerim ama. :1:

:D çok güldüm kız allah iiliğini versin :27: :27: :27:

iyi bi şekilde atlatsın diyelim.. ama spiker artık ASLA olamaz!

Size demiştim olamaz die olamicaktıda olamadıda :D ehüeüh... kariyeri bu tarz zamazingolarla geçicek :D

:D çok güldüm kız allah iiliğini versin :27: :27: :27:

iyi bi şekilde atlatsın diyelim.. ama spiker artık ASLA olamaz!

Size demiştim olamaz die olamicaktıda olamadıda :D ehüeüh... kariyeri bu tarz zamazingolarla geçicek :D

Aynen canım eğlence oldu artık gül bizim için, çevremde ilk başta ayılan bayılan erkekler bile artık kızı itici buluyor hatta biri adanalı ronaldo diyor güle :D

Gecen survivorda adriana limayi gosterdiklerinde iyice inceledimde fatmagulle alakasi yok kadinin..
fatmagulun yuzu daha boyle kalin kaba adrananin yuzu daha ince zarif sanki,
ha fatmagul guzelmi guzel kiz estetik mestetik..

Back
X