• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bundan güzeli yok FATMAGÜL FAKI

Bu kızı beğenmeyenlere diyecek lafım yok zevk meselesi, herkesin güzellik anlayışı farklıdır. Lakin kız hakkında sürekli estetikli, itici, lensli, yalancı demenize gerek yok arkadaşlar, çirkefleşmenin hiç bir anlamı yok hiç birimiz kızı tanımıyoruz kimse kimsenin kişiliğine laf edemez. Adriana Lima mükemmel,kusursuz bir kadın göğüsleri estetik o zaman onu da eleştirelim göğüsleri estetik ayy bende yaptırsam benimde öyle olur diyerek veya Doutzen Kroes ki ben Adriana'dan daha çok beğenirim dudaklarında dolgu olduğu yazıldı çizildi o zaman onu da eleştirelim onu da yerden yere vuralım? Yerli yabancı birçok ünlü bayanda estetik mevcut bazılarını biliyoruz bazılarını bilmeden beğeniyoruz. Bu insanlar sürekli kameraların önünde, güzellik yarışı içinde olan insanlar tabiki yaptıracaklar. Estetik yaptırmaları çirkin, yalancı, itici oldukları anlamına gelmiyor. Forumda bir sürü burun estetiği, dudak estetiği, çene estetiği, kulak estetiği yaptıran arkadaşlarımız var ve hepsi ayrı ayrı çok güzel o zaman onlara da mı hakaret ediyorsunuz? Yapmayın Allah aşkına doğarken kimse güzelliğini, göz rengini, burnunu, ağzını, yüzünü seçemiyor. Bir insan kendinden memnun değilse estetik yaptırabilir ama bu onun kişiliğinin bozuk olduğu anlamına gelmez. Yaptırdığı estetikleri ben estetik yaptırdım diyerek bizlerle paylaşmak zorunda da değil. O kişinin kendi kararı, tercihi. Kimse kimseyi beğenmek, övmek zorunda değil ama karakterine saygılı olmak zorunda. Dolgun dudaklar, minik burunlar, çıkık elmacık kemikli bayanlar bizlere güzel olarak lanse ettiriliyor ekranlarda görüdüğümüz güzel algısı uyandıran bayanların geneli bu özelliklere sahip(bu özellikler olmayıp muhteşem olan hatta daha güzel bayanlarda var yanlış anlaşılmasın) ve çoğu insan bu özelliklere sahip olmak için estetik yaptırıyor, belki özellikle bir şahsa benzemek için değil ama o özelliklere sahip olmak için toplumda o özellik güzel sayıldığı için. O zaman bu kişilerde mi kişilik bozukluğu yaşıyor? Lütfen yorumlarınızı kişilere saygılı kalarak yapalım şuan o kız hakaret edenlere hakaret davası açsa kesinlikle haklı. Çünkü alenen yalancılık, sahtekarlık, kişilik bozukluğu ile suçlanıyor..

fatmagul1313_zps3da04309.jpg

fatmagul0004_zps84293bea.jpg

fatmagul0023_zpsbaf5188b.jpg

fatmagul0053_zps00ee1bf1.jpg

fatmagul0068_zpsaefd793c.jpg

Bu kız zaten ünlüydü ben yarışmaya cıkmadan takip ediyordum. Gönüllüler diye yutturdular biliyorlar nasılsa tutacağını... Güzel ama daha güzeli ADRİANA LİMA..

Bu kızı beğenmeyenlere diyecek lafım yok zevk meselesi, herkesin güzellik anlayışı farklıdır. Lakin kız hakkında sürekli estetikli, itici, lensli, yalancı demenize gerek yok arkadaşlar, çirkefleşmenin hiç bir anlamı yok hiç birimiz kızı tanımıyoruz kimse kimsenin kişiliğine laf edemez. Adriana Lima mükemmel,kusursuz bir kadın göğüsleri estetik o zaman onu da eleştirelim göğüsleri estetik ayy bende yaptırsam benimde öyle olur diyerek veya Doutzen Kroes ki ben Adriana'dan daha çok beğenirim dudaklarında dolgu olduğu yazıldı çizildi o zaman onu da eleştirelim onu da yerden yere vuralım? Yerli yabancı birçok ünlü bayanda estetik mevcut bazılarını biliyoruz bazılarını bilmeden beğeniyoruz. Bu insanlar sürekli kameraların önünde, güzellik yarışı içinde olan insanlar tabiki yaptıracaklar. Estetik yaptırmaları çirkin, yalancı, itici oldukları anlamına gelmiyor. Forumda bir sürü burun estetiği, dudak estetiği, çene estetiği, kulak estetiği yaptıran arkadaşlarımız var ve hepsi ayrı ayrı çok güzel o zaman onlara da mı hakaret ediyorsunuz? Yapmayın Allah aşkına doğarken kimse güzelliğini, göz rengini, burnunu, ağzını, yüzünü seçemiyor. Bir insan kendinden memnun değilse estetik yaptırabilir ama bu onun kişiliğinin bozuk olduğu anlamına gelmez. Yaptırdığı estetikleri ben estetik yaptırdım diyerek bizlerle paylaşmak zorunda da değil. O kişinin kendi kararı, tercihi. Kimse kimseyi beğenmek, övmek zorunda değil ama karakterine saygılı olmak zorunda. Dolgun dudaklar, minik burunlar, çıkık elmacık kemikli bayanlar bizlere güzel olarak lanse ettiriliyor ekranlarda görüdüğümüz güzel algısı uyandıran bayanların geneli bu özelliklere sahip(bu özellikler olmayıp muhteşem olan hatta daha güzel bayanlarda var yanlış anlaşılmasın) ve çoğu insan bu özelliklere sahip olmak için estetik yaptırıyor, belki özellikle bir şahsa benzemek için değil ama o özelliklere sahip olmak için toplumda o özellik güzel sayıldığı için. O zaman bu kişilerde mi kişilik bozukluğu yaşıyor? Lütfen yorumlarınızı kişilere saygılı kalarak yapalım şuan o kız hakaret edenlere hakaret davası açsa kesinlikle haklı. Çünkü alenen yalancılık, sahtekarlık, kişilik bozukluğu ile suçlanıyor..

Ben kendi adıma konuşacağım, benim tepki verdiğim nokta bu kızın yalan söylemesi. Estetikli olmasına zaten hiç kimse bir şey demiyor. Beren Saatin bile burun estetiği var ama inat ve ısrarla orjinal olduğunu mu söylüyor? Hayır. Adriana da gögüs estetiği var. Ben burdan atlarım adlı yarışmada bir model vardi ismini hatırlamıyorum kendisi modellerin çoğunda zaten olduğunu meslekleri gereği yaptırdıklarını söylemişti. Ama ortada birine benzemek için yapılmış bir eylem yok.
Burnun kemerli olabilir, beğenmeyebilirsin, değiştirmek istersin amenna. Kimse tek laf etmez. Üzerine basa basa her seferinde yalan söylemesi, inkar etmesi, kendisiyle çelişen şekilde konuşması şahsen beni soğuttu. İlk başta bende güzel kız demiştim ama tavır olarak kesinlikle yanlış. Burada hakaret yok, gerçekler var. Sonuçta hiç kimse yalan yanlış konuşmuyor.
Dipnot: bir kaç sayfa önceki yorumlarımı okursanız aynen sizin düşüncenizdeydim ben de hatta arkadaşlara bu kadar tartışmanın gereksiz olduğunu kendi kişiliği olduğunu söylüyordum ama artık gerçekten bu kızın tavırları beni rahatsız etmeye başladı. Tek Gül'de değil bu şekilde bir çok ünlü var ve kesinlikle insanlara kişilik olarak kötü örnekler. Bir insan mavi lensinin altında kahverengilik görünürken bile 70 milyon sehirciyi geçtim yanındaki konuklardan sunuculardan bile utanmadan yüzü kızarmadan nasıl inkar edebilir. Birde her programda çok utangaç olduğunu çok doğrucu olduğunu söylerken. Şahsen ben bunu yapamam. Doğru olanda budur zaten. Yaptığınız yoruma bakılırsa eminim sizde inkar edemezsiniz.

Kesinlikle yaptığınız yorumun bir kısmına katılıyorum ama Gül'e olan tepkinin sebebini nacizane anlatmaya çalıştım, ve tepkinin haklı bir tepki olduğu kanaatindeyim. Sonuçta sizin belirttiğiniz kıstaslarla yaptırmadığı bariz belli. Üzerine bu kadar oyun, dolap yakışmadı hiç. :20: Katılmış olduğu programları izlerseniz eminim sizde tavır olarak ne kadar yanlış olduğunu göreceksiniz, en az benim kadar üzüleceksiniz bu tavrına.

Son düzenleme:
Kesinlikle katılıyorum canım söylediklerine. Zaten adadaki lensleriyle en son fotoğraftaki lenslerinin rengi bile bariz farklı. Hayır yani estetik yaptırabilirsin de ne bu tavır. Bir de bizim halkımız demez mi adrianadan daha güzel diye. Allah aşkına sırf türk diye kızı dünya güzeli ilan ettiler. Adriana da ki çekiciğin sempatikliğin yarısı bu kızda yok. Fiziğe zaten girmeyeceğim. Ayrıca adrianın yüz hatları bence daha çekici, gülün şiş şiş duruyor yanakları. Bir de bizim kızı daha güzel diye naralar atıyorlar. Adrianadan güzel türk kızları yok mu, var kesinlikle. Ama çakmasını bu kadar övmeyin ya hu.
Ayrıca böyle sırf birine benzemek için estetik yaptırmış etrafta dolaşan kişilerin tv ye çıkmasına kesinlikle karşıyım. O programları izleyen bir çok genç kız var. Onlardan feyz alıp aynı şekilde daha 15 16 yaşında olup estetik, dolgu yaptırmak isteyen dolu sırf bu tarz insanlar benzerlikleriyle rant sağlıyorlar diye.
Çok net söyleyebilirim ki Gül doğal haliyle katılsaydı yarışmaya kesinlikle 1 haftaya kalmaz unutulurdu. Kızın ki resmen heves ünlü, olmak için yapmadığı kalmadı. Her gün bir programda spiker olmak istediğini bağırıyor resmen. Tuncay'dan da ayrılmış zaten hedefine ulaşınca. Yazık cidden çok yazık. :20:

Ayrıca o kadar estetiksiz olduğunu iddia ediyorsa annesinin gençlik resmi yerine kendi 18 19 yaşında ki fotoğrafını gösterseymiş keşke daha inandırıcı olurdu. Resmen milleti salak yerine koyuyor.

çok güzel ve çok doğru analiz hele son kısım şiddetle katılıyorum:40:

buraya başlık atılmış ki eleştrilebilsin diye kimsenin kişiliğine hakaret eden yok burda yanlış yerlere çekmeyelim ve gereksiz avukatlığa soyunmayalım lütfen...

Olay estetikli olması da değil Türk halkını kandırıp yalan söylemesi.

Güzel kız ama abartılacak kadar da değil. Ayrıca adrianaya sadece bazı fotoğraflarında çok benziyor diğerlerinde aşırı benzeme yok.
Bir de gözleri ben lensim diye bağırıyor acilen lenslerini değiştirmesi gerek.:25:

dudaklarında fark göremiyorum ben.

gülünce yine o eski hali diye koyduğunuz fotolardaki şeklini alıyor.

Bir insanın favorileriyle ne gibi derdi olabilirki ? Niye tamamen aldırır yani nasıl rahatsız edebilirki ? Bunu ddüşündüm evet =)

saç rengi kendi saç rengi mi acaba,öyleyse ne güzel simsiyah :nazar: (insan oğlu işte esmerler sarı,kumral yapar benim gibi kumral tonlarında olanlar siyah) :1:

dolgu ne kadar degiştirebiliyormus bir insanı dolgu yaptırıp avrupai yuz hatlarına sahip olmus bende burnumu yaptırıp ardından dolgu yaptırmayı dusunuyorum:27:

Sakın sen de daha sonradan doğalım, annemin kuzeninden geliyor bu güzellik bakın bu da amcamın resmi diye bizi kandırmaya çalışma tatlım. :1::1:
Şaka bir yana saç modeli bile insanı çok değiştirebiliyor bazen, dudağı burnu geçtim yani. :12:

saç rengi kendi saç rengi mi acaba,öyleyse ne güzel simsiyah :nazar: (insan oğlu işte esmerler sarı,kumral yapar benim gibi kumral tonlarında olanlar siyah) :1:

Sen de bendensin canım doğal kumralım dümdüz saçlarım var ama kıvırcık ve siyah saç hastasıyım. :16: Boya olsa bile kendi saçlarıda koyu kahve felandır yoksa survivorda dipten açık renk sırıtırdı diye düşünüyorum.

Sen de bendensin canım doğal kumralım dümdüz saçlarım var ama kıvırcık ve siyah saç hastasıyım. :16: Boya olsa bile kendi saçlarıda koyu kahve felandır yoksa survivorda dipten açık renk sırıtırdı diye düşünüyorum.

saçlarım orta-koyu kumral gibi kızıl, sarı ne ararsan var içinde ama siyah güzel yaa..:31:

Back
X