• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bundan güzeli yok FATMAGÜL FAKI

sound lütfen gereksiz yere banlanıcaksın.herkes burada zaten olayı kendi anlamak istediği gibi anlıyor.Tamam sen gerçekten çok güzel açıklıyorsun olayı, fatmagülü antipatik bulma sebebimizide ama,demeki kendisi hayran ne olursa olsun.hayran olan birine ne dersen de kendisi sevdiği için anlamak istediğini anlıycaktır. empati yaparak diyorum bende olsam bend eöyle yaparım. resim paylaşmasıda gayet doğal sonuçta gül adına topik açılmış, biz böyle yaptıkça gül bunları okuyup eminmim kahkahalara boğuluyordur.ne önemli insanımki benim için birbirlerine girdiler banlandılar diyecek:50:

Sorun yok artık zaten =) :16: :16:

sound lütfen gereksiz yere banlanıcaksın.herkes burada zaten olayı kendi anlamak istediği gibi anlıyor.Tamam sen gerçekten çok güzel açıklıyorsun olayı, fatmagülü antipatik bulma sebebimizide ama,demeki kendisi hayran ne olursa olsun.hayran olan birine ne dersen de kendisi sevdiği için anlamak istediğini anlıycaktır. empati yaparak diyorum bende olsam bend eöyle yaparım. resim paylaşmasıda gayet doğal sonuçta gül adına topik açılmış, biz böyle yaptıkça gül bunları okuyup eminmim kahkahalara boğuluyordur.ne önemli insanımki benim için birbirlerine girdiler banlandılar diyecek:50:

hannah sen de beni fangirl ilan ettin=)
Benim Fatmagülün karakteriyle ilgili bir fikrim ya da hayranlığım vs. yok.Nötrüm...
Ben Fatmagülün güzel olduğunu düşünen bir insanım sadece.Onu güzel bulmam herşeyini,her hareketini öveceğim anlamına gelmiyor=)

Not:SounD mesaj kutun dolmuş :10: Destan yazmıştım atamadım ama neyse ki kaydettim yazdıklarımı=)

hannah sen de beni fangirl ilan ettin=)
Benim Fatmagülün karakteriyle ilgili bir fikrim ya da hayranlığım vs. yok.Nötrüm...
Ben Fatmagülün güzel olduğunu düşünen bir insanım sadece.Onu güzel bulmam herşeyini,her hareketini öveceğim anlamına gelmiyor=)

Not:SounD mesaj kutun dolmuş :10: Destan yazmıştım atamadım ama neyse ki kaydettim yazdıklarımı=)

Temizledim at hemen =)

17193_181781385307487_1215784221_n_zps309071f1.png

hahahaha ay bu resme çok güldüm tencere tavalar içinde :D canım başka resim bulamadın mı :D

şaka yapıyorum şaka zaten fazla resmi yok diğer ünlüler gibi paylaşman güzel :) teşekkürler

uzun zamandır uğramadım bu topice sayfalar epey ilerlemiş :27:
bugün starda en güzel bölümde denk geldim hilmicem adanın engüzeli olarak emeli seçmiş.
kendine has ve doğal bir güzelliği var. bana göre adanın en güzel kızı emel demiş.
bana göre larissa. fatmagülcükte 3.olsun bari haha:34:

uzun zamandır uğramadım bu topice sayfalar epey ilerlemiş :27:
bugün starda en güzel bölümde denk geldim hilmicem adanın engüzeli olarak emeli seçmiş.
kendine has ve doğal bir güzelliği var. bana göre adanın en güzel kızı emel demiş.
bana göre larissa. fatmagülcükte 3.olsun bari haha:34:

evet emeli bende beğendim doğal ve avrupai bi güzelliği var bence. emelin seksi videosu çıktı diye haberlerde çıkmıştı.iç çamaşır reklamı aslında biraz abartmışlar seksi vs filan ama güzel kız.videosu öyle müstehcen değil yani

emeli şimdi gördüm, hoş bir kızmış, gözleri ela sanırım, doğal olması etkilemiştir hilmicemi sanırım, duygu da o kadar esmerleşmese fena değil bence, tabi cazgırlığı objektif bakmamızı engelliyor, bir de adadaki görüntülerinde duygu da hafif de olsa makyaj görmemiştim hiç, ama sanırım içlerinde en doğalı emel olmalı, o kadar doğallığıyla hiç fena değil

Ben de en çok Duygu'yu beğeniyordum, hele final günü resmen bayıldım Duyguya çok güzel olmuştu..
Emel'in ayrı havası var, çok karizmatik bir kız..
Gül zaten yapma duruyor karizmasıda 0 ın altında ondan Hilmi Cem tarafından beğenilmiyor olabilir.

Bayanlar olarak her ne kadar kusursuz dudak burun yüz hayranı olsakta (bunun için tonlarca estetik yaptırsakta) erkekler için asıl önemli olan; standartın üstünde fizik güzelliği, karizma, standart yüz güzelliği.. Bunların hepsi de Emel'de fazlasıyla mevcut.

evet emeli bende beğendim doğal ve avrupai bi güzelliği var bence. emelin seksi videosu çıktı diye haberlerde çıkmıştı.iç çamaşır reklamı aslında biraz abartmışlar seksi vs filan ama güzel kız.videosu öyle müstehcen değil yani

emeli bende beğenirim.izlerken falan tavrı hoşuma gidiyordu.erkenden elendi yazık gül gitmesi gerekirken :19:
videosunu görmüştüm çok önceleri. gönüllüler arasında ünsüz kimse yokmuş meğer.acun birdahaki survivor için boşuna başvuru kayıtları yapıp halkı ümitlendirmesin bence.:27::27:

emeli şimdi gördüm, hoş bir kızmış, gözleri ela sanırım, doğal olması etkilemiştir hilmicemi sanırım, duygu da o kadar esmerleşmese fena değil bence, tabi cazgırlığı objektif bakmamızı engelliyor, bir de adadaki görüntülerinde duygu da hafif de olsa makyaj görmemiştim hiç, ama sanırım içlerinde en doğalı emel olmalı, o kadar doğallığıyla hiç fena değil

ben duyguyu binbir gecede izlerken çok beğenmiştim çok tatlıydı.
seninde dediğin gibi cazgırlığı örtüyor kızın güzellliğini
o yarışmada masum,sessiz, ezik oldunmu halkın gözünde 1 tık öndesin:40::40:

Son düzenleme:
evet yine dediğim konuya döndük, madem orada lens takmanın riskini aldı elde boyama takıcaktı, cor ice la bütün türkiye gördüğüne göre o görüntü kirliliğini, hilmicem in görmemesi imkansız, o görüntüdense emeli tercih eder tabi, emel en güzeldi demesi çok normal
duygu nun yarışmadan önceki hali ya da ilk geldiği halleri daha hoş bence o kadar bronzluk yaramadı zaten zayıftı zayıfladıkça bronzlukla birlikte aşırı kuru bir görüntü oluştu

canım emel sanki avrupada yaşayan bu 15-16 yaşındaki teenage tipler varya onlar gibi doğal makyajsız avrupai bi havası var. gözleri ela değil ya açık kahve o seksi klibidiye yansıtılan klipde ışıktan öyle çıkmış.

duyguya gelince mayjaysız yanmadan öncede ben hiç beğenmedim ,yandıktan sonra çok daha güzle oldu ama o bi ara party verdiler takımlar birleşti of orda afetti valla bu duygumu dedim şok oldum makyaj acayip yakışmıştı esmer tenine ordna bi görüntü bulabilirsem paylaşırım. son final deki partideğil benim dediğim ,benim dediğim yarış devam ederken olanki,hatta muratla doğaçlama şarkı söylediler filan çok güzeldi orda, gülde güzeldi ırmak altuk iğrençti hiç beğenmiyorum ya o kızı

Ben de en çok Duygu'yu beğeniyordum, hele final günü resmen bayıldım Duyguya çok güzel olmuştu..
Emel'in ayrı havası var, çok karizmatik bir kız..
Gül zaten yapma duruyor karizmasıda 0 ın altında ondan Hilmi Cem tarafından beğenilmiyor olabilir.

Bayanlar olarak her ne kadar kusursuz dudak burun yüz hayranı olsakta (bunun için tonlarca estetik yaptırsakta) erkekler için asıl önemli olan; standartın üstünde fizik güzelliği, karizma, standart yüz güzelliği.. Bunların hepsi de Emel'de fazlasıyla mevcut.

bunda çok katılmıyorum canım ya bence gülün fiziği ırmak altuktan bile güzeldi. yarışlarda mesela gülün altına tahta koyuyorlar boyu kısa yetişemiyor diye .bazı denge oyunları vardı fincan,sonr adokunulmazlık oyunu vardı bi çubuk fırlıyor masadan onu kapıyorlar.ırmakla boylarını eşitlemek için altına tahta koymuşlardı. sonra bunlar bi yarışmada denge oyunu oynadıla rozaman yan yana geldiler dedim eyvah gül çok kısa kötü görüncekırmağın yanında çünkü ırmakda sıfır kilo kalem gibi kız bacakları çok uzun ve şekilli,ama gülle yanyana geldi of diyorum gül çok daha albenisi vardı, gülün kalçaları filan geniş ( oysa ben kalem gibi bir fizik severim,ince uzun) neyse ırmakla gülü karşılaştırınca dedim kilo vermek için boşuna uğraşıyoruz ırmak gözüme hiç çekici gelmedi fatmagül çok hoştu kalçaları geniş daha dolgun hatlıydı dolgun derken sırf çıkık popo iri göğüs incecik bel değil o çok yapay gülünki süperdi heryeri dolgun çok uyumluydu ya çok beğendim.

şu konuda çok haklısın gülü bi çok kişi beğenmiyor bende sordum arkadaşlarıma dediğin gibi hokka burun dolgun dudak bize hoş geliyor ama gerçektne doğal duruyorsa bazen cidden estetiksiz olanlarda çok yapay duruyor.gülün estetik yada değil aşırı yapay görünüyor. hani yapma bebeklere benzemek için uğraşan kızlar varya dakota rose vs gibi. mesela oda bakınc agüzel ama bi VS mankeni gibi olabilirmi yüzden asla olamaz. onların yüzü hem çok doğal insansı yapma bebek gibi değil hemde güzel . gülde bu yapaylık var ,gülün muhteşem gülümseyişi olmasa bence gül hiç güzel bir kız değil.ama o gülüşü yüzüne çok yakışıyor,her erkeğin isteyebilceği bi kız halien geliyor,adada pek gülümsemiyordu nedense,gerçi okadar gergin ortamda yaşadıki içinden gelmemesi normal

Son düzenleme:
hilmicemde yani kime yazılcağını şaşırmış adada :D gül ona pas atmadı diye böyle dedi belkide :S

Estetik güzeli evette sonuçta gördüğümüz şey güzel ve duygudan güzel emeldende hilmi biraz saçmalamış:D

Karakterini beğenmese anlarım :D

Back
X