Beni engellemiş olmana karşılık herkesin okumasınıda istediğim için , Vivianduygu nikli üyeye verdiği cevapalr üzere attığım mesajdır.
İlk olarak yaşım 23 !
Gelelim mevzuya "çete" kavramını iyice araştırmanı öneririm zira feci bir boşluktasın çünkü ben sana hiç hakaret etmedim.
Ben asla Fatmagüle çirkin demedim. Estetikle daha iyi olmuş dedim. +
Konu güzellik
estetik değil sen bunu anlamak istemediğin için anlamak istediğin şekilde algılayıp çocuk gibi tavırlar sergiliyorsun. Anlamak bu kadar zormu?
Evet fatmagülü sevebilir isteyen sorun yok bananeki haa ben sevmiyorum o ayrı.
Anlamak istemediğin şey şu ;" Gül kızımız kendi kişiliğiyle kendi orjinalliği ile kendi vasıflarıyla biryere gelmemiş birisi. Başkası üzerinden prim yaparak gündemde olup şohret yakalamak istiyor. Üstelik yalancı olmasıda cabası "
KAlın yerleri milyon kere oku çünkü gerçekten o kısmı hiç anlamıyorsun. Sen sanıyorsunki bir taraf güzel diyor bir taraf çirkin diyor OLAY BU , hayır olay o değil !!!!!!! Bak en yakın arkadaşım hostes THY de beraber defalarca uçmşlar konuşmuşlar sohbetler etmişler... Burnunun yapma olduğunu Lenslerini ve dudaklarındaki dolguyu söylemiş ona. Bunu uydurmuyorum o kızda uydurmuyor.
Seni kırmak incitmek gibide niyetim yok...
Farkındamısın bak ; Fatmagül hep LİMA diyor Adriana demiyor.. Normal bir söyleme şekli değil bu Adrianayı küçümsediği için yapıyor bunu daha üstün gördüğü için kendini ama onu basamak olarak kullanıyor ANLIYORMUSUN????
Bak başka birşey daha Spikerlik için kurslara giden biri çok isteyen bunu asla ama ASLA gidipte bir yarışma programına katılmaz üstüne birde magazin sunucusu olmaz biraz kafanı çalıştır. Konu güzellik değil !!!! ANLA lütfen biraz çalıştır kafanı.
Sürekli fotoğralarını ekliyorsun bizizya senin üstüne gelip çocukluk ergenlik eden sürekli foto ekliosun Allah aşkına ablacım benim normal ABLAların işi değil bu.
Güzele güzel derim... dedimde bu siteden 3 kıza hayran oldum çok güzeller çünkü. Mutlaka derim. Ama Gül isterse kainatin en güzeli olsun SIFIR benim için AHLAK KARAKTER gerek! DÜRÜSTLÜK gerek!!!!
Sen istediğin kadar egonu şişir böyle devam et... böyle devam ettikçe gerçeklerden uzaklaşarak daha mutlu ama daha cahil olacaksın. İyi günler..