- 20 Şubat 2010
- 32.903
- 6.255
- 773
Burada da çok hoş görünüyor.
Bence oldukça fotojenik aslında.
Ama Kenan Erçetingöz fotoğraflarda kötü göründüğünü, gerçekte çok güzel olduğunu söyledi programında.
Fotojenik olmamak buysa ben yanmışım.
Programda çirkin ama. :/
Maalesef.
Çekim açısını değiştirseler güzel görünür belki.
Kızlar çok ilginç bu durum ya
Hani beğenirsin hayranı olursun da bu kadar da övmez ki bi kadın bi kadını
İnsan tereddüt ediyor erkek üyeler mi var diye
Hey maşallah, vay yavrum gibi kelimeler gördüm dondum kaldım
Bu hayranlığın uç sınırları sanırım
Aslında hiç de şaşılacak bir yanı yok. :))
Güzel bulduğum kadınlara ben de hayranlık duyarım.
Öve öve bitiremem. Yere göğe koyamam.
Donup kalınacak bir durum değil bu.
Aşkımm derim, ölürüm sana derim, aşk hissederim vs.; maşallah falan hiçbir şey yani.
Binbir çeşit insan varken , farklı zevkler, farklı tepkiler kimseyi şaşırtmamalıdır.
Lezbiyen de değilim ayrıca. Ama kadınlar çok güzel varlıklardır.
Güzellik subjektif.))
Tabi ki herkesin fikrine saygım var. Herkesin hayranlık duygusu farklıdır.
Ben şaşırdım ne yalan söyleyeyim, kötü bişi değil tabi bu.
Mesela seni de Lana Del Rey hayranlığından biliyorum
Zevkler ve renkler tartışılmaz elbette :)
Kızlar çok ilginç bu durum ya
Hani beğenirsin hayranı olursun da bu kadar da övmez ki bi kadın bi kadını
İnsan tereddüt ediyor erkek üyeler mi var diye
Hey maşallah, vay yavrum gibi kelimeler gördüm dondum kaldım
Bu hayranlığın uç sınırları sanırım
yazısında okudum forumdada paylaşmışlar bir şort bir ayakkabı 2 thirt aldık demiş ,çantalar kontrol ediliyor demiş farklı birşey alanlar diskalifiye ediliyor diye,lens solisyonudamı almamış ya ben hiç bir şey anlamadım.bu yarışma için yalan filan diyorlardı sanırım cidden doğru lensle katılabildiğine göre.birde bi lafına takımdım programda oyunculuk düşünmüyorum bana göre değil demişti şimdi gelecekde ki planı oyuncu olmak diyor. sunuculuğu beğenmedi sanırım.ayrıca hiçde çekingen ve utangaç değil bence kendine gereksiz fazla bile güveniyor hayal kırıklığı yaşamasa. bu kızı başta çok sevmiştim ,çok sıcak geliyordu özellikle sürekli gülümsemesi ( gülümsemesi gerçekten çok güzel)ama yalanları okadar soğuttuki kendinden.birde adada ben hariç herkes kazanmaya birnci olmaya gelmişti demiş ,ne amaçla geldiğini kendide itiraf etti işte bu sözüyle resmen şöhret olmak için gelmiş ,çok çekingen bir kız işte
acun medyanın sözleşmesi var tüm yarışmacılara konuşmama yasağı getiriyor.
merve büyüksaraçta bir çok şey söylemişti mahkemelik oldular.bence hepsi doğru survivor kurgudan ibaret.
sonuçta kamera arkasında neler olduğunu bilmiyoruz.oyunlarda bile görüntüler bir yığın montajlanarak önümüze sunuluyor.
fatmagül hertürlü kişisel ihtiyaçlarını yanına almıştır yani
hatta merve bazı geceler otelde uyuduklarını bile söylemiş.
daha sonra acun show kanalından ayrıldı. starda devam etti. bence merve söylediklerinde haklı ve doğruyu söylüyor.
bende bu kızı ilk gördüğümde çok beğenip çokda elektirik almıştım ama sonra feci soğudum kızdan
hele hele o lensleri yalanlaması
kesinlikle haklısınız yoksa lensin bakımı olmadan mahfolmuştu,yok çantaları kontrol edilmişmiş, dediğin gerçkten doğru yarışmalar bile kesilip budanıp gösteriliyor
Merhaba arkadaşlar ben Gül'ün lise çağlarını biliyorum.
Kendisi benden yaşca büyük olduğu için pek fazla samimiyetimiz yoktu.
Yapılan yorumları okuyunca ben de yorum yapmak istedim.
Estetik konusu için şunu söyleyeceğim; benim 4 5 sene önce gördüğüm Gül ile alakası yok. Yüz şekli bile çok farklı, gözleri zaten lens. Dudaklarını burnunu yaptırmış. Yüzünün şekliyle de bayağı oynanmış.
Eskiden çok pasif normal güzellikte bir kızdı. Sokakta yürüse hiç dikkat dahi çekmeyecek türden. Sonra sanırım güzelleşmek için bayağı hırslanmış.
Boyunun 163 olduğunu düşünmüyorum. Çünkü gerçekten çok çok kısa bir kızdı en fazla 160 vardır.
Hem yüz güzelliği hem fizik güzelliği olmadığı için, mesleği de hosteslik olduğu için. (Hostesleri biliyoruz genelde çok güzel düzgün fizikli ve bakımlı olurlar) Boyunu fiziğini değiştiremeyeceğine göre yüzünü baştan aşağı değiştirmiş.
Yorumları okuyunca dikkatimi şu çekti Gül'ü kainat güzeli ilan edenler var, kendilerini Gül'ün güzelliği yanında küçük görenler. Gül'ün estetiksiz halini bilen birisi olarak söylüyorum ki Suratında o kadar estetik olmasaydı ne Adrianaya benzetilirdi ne de bu kadar güzel bulunurdu. Eminim ki çoğu bayanın doğal hali Gül'ün doğal halinden kat kat güzeldir.
Neyse başka bir konuya geleceğim.
Bir arkadaşım ''trt de mi sunuyor sanki haksızlık etmişim'' tabirinde bir şey yazmış.
Ben Gül'ün survivorda olduğunu bilmiyordum. Pek Tvye bakmam burada ki yazıları görünce araştırdım sunuculuğunu izledim.
Söyleyeceğim şudur ki tamam Trt'de sunuculuk yapmıyor olabilir, ama Türkiye'nin en seçkin kanallarından birinde çalışıyor. Daha diyaframdan bile nefes almasını bilmeden çıkmış sunuculuk yapıyor. Üzerine kekeliyor, söyleyeceklerini unutuyor, karıştırıyor. Ve bence en önemlisi çok donuk sunuyor. Bir yandan da bu işin eğitimini almış okulunu okumuş bitirmiş çıksa takır takır sunacak insanlar varken çıkıpta Gül'e haksızlık ediyorum demek, aslında onca insana yapımcıya, haksızlık etmektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?