• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bundan güzeli yok FATMAGÜL FAKI

Bundan sonra ikinci üyelik alıp yalandan "lise arkadaşıyım oyum buyum şuyum" diyeceğinize (o kişi kendini biliyor :52: ) gidin araştırın bulun estetiksiz halinin fotoğrafını.

Bakın ne buldum.Kahverengi gözlü Fatmagül.

76f579ecd8ca11e2a3ff22000a1fb762_7_zpsdd4a68d8.jpg

hala neden gözlerim mavi diyor,anlam veremedim.bana birini hatırlattı bu tavrı ayrıca:27: insan kendini komik duruma düşürüyor böyle yaparak.

zaten güzelsin,de ki gözlerim lens falan de...

bir göz rengiyle insan değişmez zaten.ha kahve ha mavi...:ssz:

hala neden gözlerim mavi diyor,anlam veremedim.bana birini hatırlattı bu tavrı ayrıca:27: insan kendini komik duruma düşürüyor böyle yaparak.

Haklısın.Böyle yaparak insanların diğer söylediklerinin de doğruluğu hakkında şüphe duymasına neden oluyor.
Burada ilk zamanlarda gözlerinin lens olduğunu söylediklerinde de demiştim.Kızı güzel yapan gözlerinin maviliği değil ki....Hatta çok çirkin bir lens kullanıyor... :44:
Daha güzel lensler var.Pek anlamam ama bloglarda görüyorum.

Son düzenleme:
Kızlar benim yapımcısına ulaşmam lazım ben o programı sunaydım ah ah tecrubelerimle egitimimle ah iste şimdi dünyada para veriyorlardir şans ya gercekten kısmet galiba :( üzülüyorum ama ben böyle görünce

Selçuk İnci/ Oktay İnci . Yapımcısına ulaşılca ne olur ki cnm benim ya? Sunumu pek de mühim değil sanırım, görselliği ön planda tutuyor olmalılar. Zaten biraz ayıp mı kaçar öle bişi bilmem ki .. :44:Büyük ihtimalle farkındadırlar kekelemelerinin fakat zamanla alışarak oturacağı düşüncesinde olmalılar ... Kendileriyle twitter'dan irtibata geçebilirsin sanırım, iş başvurusu için seni yönlendirebilirler belki...

bizde bunu anlatamadık işte

bu kadar özel hayatın içinden ve çok fazla resmi bulmak da büyük başarı.. bunlar özel hayatından fotolar çoğu yani.. ne twitter hesabından ne başka yerden bulunabilir, gerçekten başarı

Beğenmediği halde, üslubunu mahalle kavgası tarzı , saygısızca, insanların zevklerine hakaret edecek boyutta çirkinleştirerek yorum yazıp duran ve böyle ısrarla şu kızcağızı takipte olan insanları hayretle izliyorum. :)):)

O kadar komik ki. :))

Nasıl bir ruh halidir ki bu acaba? :1::1:
Bir insan yerden yere vurduğu birini takipten neden vazgeçmez? :27:
Nasıl bu kadar objektiflikten uzak ve anlayışsız yaklaşır?
Ortamı bozar? :27:

Kahverengi gözlü haliyle de hoşmuş bu arada. Ağzı , burnu düzgün bir kız zaten, herkesin güzelliği de kendine; lens olduğunu söylememesi enteresan geliyor bu yüzden. :44:

Son düzenleme:
Bu topikte tartışma, polemik, lezbiyen, yalaka gibi uygunsuz sözler sarf etmeye devam ederseniz topiği kapatıp tartışan herkesi banlayacağım.

Şimdiden bilginiz olsun sonradan topik neden kapatıldı, niye banlandık demeyin.
Bir kız için yazdıklarınıza dönüp bir bakın lütfen...

takip etmek için sevmek gerekmiyor, örneğin arkadaşınız spikerlik eğitimi alıyordur, güzeldir de, diyaframdan nefes almak gibi 10 dakikada öğrenilen bir tekniğin yanısıra birçok tekniği de almıştır, ama gül fakı nefesini göğüsten alanlara nazaran bile sunum yaparken bir türlü nefesini yetiştiremiyordur artık nefes tekniklerini bilmeyenlere bile komik gelecek şekilde sunum yapıyordur, -trt de spikerlik yapmak falan ayrı denmemesi lazım çünkü sabah programı yaparken bile imkanı yoktur göğüsten nefes alarak sunum yapmanın- bu durumda -artık elindeki tekşey olan- güzelliğini sorgularız, ister istemez karşılaştırma yaparız, buna rağmen çok parlak bir güzelliği var gibi gelmezse takip edersiniz tabi ne yaptığını ne ettiğini kimlerin destek olabileceğini - artık kekelemeyi geçtim nefes yetiştiremeyen birinin sunucu olmasından bahsediyorsak- destek konusunu çok merak edersiniz, çünkü bu şok edici flaş haberdir, merak uyandırandır

yani kimse kimseye hakaret etmek niyetinde değil bu topikte, etmiyor da, ortada merak uyandıran durumlar ve inanılmaz teknik gerçekler var

Son düzenleme:
programın tekrarı var şu anda tv de, herkesin sesi de bir tuhaf demesinin sebebini buldum, hafif bir burundan konuşma var nazal sesle konuşma denir seslendirmede özellikle animasyon filmler için seslendirmede bazen kullanılan bir sestir, ama konuşmada olmaması gerekli, resmen burnundan nazal ses veriyor, inanamıyorum Türkiye tam bir muz cumhuriyeti, başka da birşey demiyorum..

Son düzenleme:
ben bıyatacam galiba :27: bu kızın resimlerine bakınca çok gaza geldim :1:

hahhha evet canim bende, fakat arastırdım o renk sac cok zor bir saçmıs birkere geri dönüşü çok zor baska renge ve yuzunuzde en kucuk sivilce gözaltı torbası olsa direkt olarak ısıgı yuze verdigi için cok belli ediyormus, eger öyle bir saç yapacaksak hergun makyaj yapmak gerekir gül gibi o kızın makyajıda ayrı guzel aslinda ama hergun hergun cildi yorar diye dusunuyorum aklıma cok takıldı bu saç :)

hahhha evet canim bende, fakat arastırdım o renk sac cok zor bir saçmıs birkere geri dönüşü çok zor baska renge ve yuzunuzde en kucuk sivilce gözaltı torbası olsa direkt olarak ısıgı yuze verdigi için cok belli ediyormus, eger öyle bir saç yapacaksak hergun makyaj yapmak gerekir gül gibi o kızın makyajıda ayrı guzel aslinda ama hergun hergun cildi yorar diye dusunuyorum aklıma cok takıldı bu saç :)

başka renge dönmek önemli değilde platin sarı gibi sürekli makyaj yapamam olsun yinede kararlıyım :52:
özgü namaldada denk geliyorum bazen aynı rengi
gözlerini vurguladığından kullanıyorlar sanırım

Back
X