Bu kızı beğenmeyenlere diyecek lafım yok zevk meselesi, herkesin güzellik anlayışı farklıdır. Lakin kız hakkında sürekli estetikli, itici, lensli, yalancı demenize gerek yok arkadaşlar, çirkefleşmenin hiç bir anlamı yok hiç birimiz kızı tanımıyoruz kimse kimsenin kişiliğine laf edemez. Adriana Lima mükemmel,kusursuz bir kadın göğüsleri estetik o zaman onu da eleştirelim göğüsleri estetik ayy bende yaptırsam benimde öyle olur diyerek veya Doutzen Kroes ki ben Adriana'dan daha çok beğenirim dudaklarında dolgu olduğu yazıldı çizildi o zaman onu da eleştirelim onu da yerden yere vuralım? Yerli yabancı birçok ünlü bayanda estetik mevcut bazılarını biliyoruz bazılarını bilmeden beğeniyoruz. Bu insanlar sürekli kameraların önünde, güzellik yarışı içinde olan insanlar tabiki yaptıracaklar. Estetik yaptırmaları çirkin, yalancı, itici oldukları anlamına gelmiyor. Forumda bir sürü burun estetiği, dudak estetiği, çene estetiği, kulak estetiği yaptıran arkadaşlarımız var ve hepsi ayrı ayrı çok güzel o zaman onlara da mı hakaret ediyorsunuz? Yapmayın Allah aşkına doğarken kimse güzelliğini, göz rengini, burnunu, ağzını, yüzünü seçemiyor. Bir insan kendinden memnun değilse estetik yaptırabilir ama bu onun kişiliğinin bozuk olduğu anlamına gelmez. Yaptırdığı estetikleri ben estetik yaptırdım diyerek bizlerle paylaşmak zorunda da değil. O kişinin kendi kararı, tercihi. Kimse kimseyi beğenmek, övmek zorunda değil ama karakterine saygılı olmak zorunda. Dolgun dudaklar, minik burunlar, çıkık elmacık kemikli bayanlar bizlere güzel olarak lanse ettiriliyor ekranlarda görüdüğümüz güzel algısı uyandıran bayanların geneli bu özelliklere sahip(bu özellikler olmayıp muhteşem olan hatta daha güzel bayanlarda var yanlış anlaşılmasın) ve çoğu insan bu özelliklere sahip olmak için estetik yaptırıyor, belki özellikle bir şahsa benzemek için değil ama o özelliklere sahip olmak için toplumda o özellik güzel sayıldığı için. O zaman bu kişilerde mi kişilik bozukluğu yaşıyor? Lütfen yorumlarınızı kişilere saygılı kalarak yapalım şuan o kız hakaret edenlere hakaret davası açsa kesinlikle haklı. Çünkü alenen yalancılık, sahtekarlık, kişilik bozukluğu ile suçlanıyor..
Kesinlikle katılıyorum canım söylediklerine. Zaten adadaki lensleriyle en son fotoğraftaki lenslerinin rengi bile bariz farklı. Hayır yani estetik yaptırabilirsin de ne bu tavır. Bir de bizim halkımız demez mi adrianadan daha güzel diye. Allah aşkına sırf türk diye kızı dünya güzeli ilan ettiler. Adriana da ki çekiciğin sempatikliğin yarısı bu kızda yok. Fiziğe zaten girmeyeceğim. Ayrıca adrianın yüz hatları bence daha çekici, gülün şiş şiş duruyor yanakları. Bir de bizim kızı daha güzel diye naralar atıyorlar. Adrianadan güzel türk kızları yok mu, var kesinlikle. Ama çakmasını bu kadar övmeyin ya hu.
Ayrıca böyle sırf birine benzemek için estetik yaptırmış etrafta dolaşan kişilerin tv ye çıkmasına kesinlikle karşıyım. O programları izleyen bir çok genç kız var. Onlardan feyz alıp aynı şekilde daha 15 16 yaşında olup estetik, dolgu yaptırmak isteyen dolu sırf bu tarz insanlar benzerlikleriyle rant sağlıyorlar diye.
Çok net söyleyebilirim ki Gül doğal haliyle katılsaydı yarışmaya kesinlikle 1 haftaya kalmaz unutulurdu. Kızın ki resmen heves ünlü, olmak için yapmadığı kalmadı. Her gün bir programda spiker olmak istediğini bağırıyor resmen. Tuncay'dan da ayrılmış zaten hedefine ulaşınca. Yazık cidden çok yazık.
Ayrıca o kadar estetiksiz olduğunu iddia ediyorsa annesinin gençlik resmi yerine kendi 18 19 yaşında ki fotoğrafını gösterseymiş keşke daha inandırıcı olurdu. Resmen milleti salak yerine koyuyor.
Bunlarda benden, survivordan önce dudak dolgusu yaptırmadan önceki hali..
Eki Görüntüle 724035 Eki Görüntüle 724037 Eki Görüntüle 724038
dolgu ne kadar degiştirebiliyormus bir insanı dolgu yaptırıp avrupai yuz hatlarına sahip olmus bende burnumu yaptırıp ardından dolgu yaptırmayı dusunuyorum
saç rengi kendi saç rengi mi acaba,öyleyse ne güzel simsiyah(insan oğlu işte esmerler sarı,kumral yapar benim gibi kumral tonlarında olanlar siyah)
Sen de bendensin canım doğal kumralım dümdüz saçlarım var ama kıvırcık ve siyah saç hastasıyım.Boya olsa bile kendi saçlarıda koyu kahve felandır yoksa survivorda dipten açık renk sırıtırdı diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?