- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
Yazdıklarınıza sonuna kadar katılıyorum . Kızı güzel bulanlara karşı hemen bir atak geliyor . Bir de öyle bi abartılarak yazılıyor ki , görende kız baştan aşağıya her yerini estetik yaptırdı sanacakÇiğdem savaş'la bile kıyaslandı yaa pess dedim ! Bir kere estetik dersin , iki kere estetik dersin anlarız da her sayfa da bunu uzun uzun açıklamalarıyla vurgulamasının sebebinde ister istemez artniyet aranıyor . İnsanlar da artık yakından mı tanıyorsun diye soruları yöneltiyor :) Bir insanın hiç tanımadığı birine bu derece düşmanlık , kin beslemesi bana hiç normal gelmiyor. Varsayalım ki kızın burnu estetik , eee ne değişecek sonuç olarak hatun güzel mi güzel ben ona bakarım . Demek ki kızda alt yapı vardı ki yaptırdığı bir burun estetiğiyle oldu bir Adriana lima
Sayfanın başında kızın sadece burnunun estetik olduğunu kanıtlamaya çalıştı . Şimdi burnu da geçti dudak , yanak , gögüslerin bile estetik olduğu iddialarını attı ortayaÖmrünü bu kızın estetiklerini kanıtlamaya adamak çok komik gerçekten
-------------------------
Peki ya sen yakından mı tanıyorsun, yoksa kızın avukatı mısınız ?
Profil bilgilerinize baktığımda avukat olarak göremedim de :/
Neden insanların beğenilerine saygıyı duymayı beceremiyorsunuz ! sen beğendin diye herkes beğenmek zorunda mı ?
İnsanın sinirlerini bozuyorsunuz artık .Kesin artık şu aptalca tartışmayı !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Yok ben yakından tanımıyorum . Ben ekranlardan gördüğüm kadarıyla kızı gerçekten çok beğeniyorum . Ama estetik var ama yok , sonuç olarak ben bu kızı beğeniyorum . Sizin bana bu soruyu yöneltmeniz için , benim ortaya kız için yok şurası estetik yok burası estetik diye iddialar atmam gerekiyor . Böyle bi iddialar da atmadığıma göre sorunuz oldukça anlamsızdı . Çünkü ben kızı her şekilde beğendiğimi söylüyorum-------------------------
Peki ya sen yakından mı tanıyorsun, yoksa kızın avukatı mısınız ?
Profil bilgilerinize baktığımda avukat olarak göremedim de :/
Neden insanların beğenilerine saygıyı duymayı beceremiyorsunuz ! sen beğendin diye herkes beğenmek zorunda mı ?
İnsanın sinirlerini bozuyorsunuz artık .Kesin artık şu aptalca tartışmayı !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Yok ben yakından tanımıyorum . Ben ekranlardan gördüğüm kadarıyla kızı gerçekten çok beğeniyorum . Ama estetik var ama yok , sonuç olarak ben bu kızı beğeniyorum . Sizin bana bu soruyu yöneltmeniz için , benim ortaya kız için yok şurası estetik yok burası estetik diye iddialar atmam gerekiyor . Böyle bi iddialar da atmadığıma göre sorunuz oldukça anlamsızdı . Çünkü ben kızı her şekilde beğendiğimi söylüyorumBizler size bu soruyu sorabiliriz çünkü ; Her gün kız için şurası estetik burası estetik diye iddialar atıyorsunuz . Haliyle yakından tanıyor musunuz diye soruların sorulması da kaçınılmaz oluyor
Avukatlığını yaptığımı hiç düşünmüyorum . Öyle olsa idi sabah akşam yemez içmez bu topikte takılırdımSiz mesela kıza nasıl bir kin duyuyorsanız artık , sabah bu topikle uyanıp gece bu topikle uyuyorsunuz Saygı meselesine bence hiç girmeyelım bile . Her şey ortada çünkü Sayfanın başından sonuna kadar kızın estetiklerini kanıtlamaya çalışan bir üyenin yorumlarıyla dolmuş taşmış topik . Ama bir üye çıkıpta ; "ben kızı beğeniyorum " dediği anda gelen soru ortada ; "kızın avukatlığını mı yapıyorsunuz " şeklinde komik bir soru . Sorunda bu zaten , kızı her şekilde beğendiğini söyleyenlere karşı hemen böyle garip yorumların gelmesi . Hele ki o yorumlardan biri var ki o da şu ; "kızın her yeri estetik hala kızı savunuyorsunuz " şeklinde bir yorum idi . Ne kadar komik bir yorum bu . Yahu arkadaşım ben kızı beğeniyorum olay bu kadar basit . bunun savunmakla ne alakası var da böyle garip bir şey yazarsınız anlam veremiyorum . O yüzden bence hiç saygı konusuna değinmeyelim bile
Yok ben yakından tanımıyorum . Ben ekranlardan gördüğüm kadarıyla kızı gerçekten çok beğeniyorum . Ama estetik var ama yok , sonuç olarak ben bu kızı beğeniyorum . Sizin bana bu soruyu yöneltmeniz için , benim ortaya kız için yok şurası estetik yok burası estetik diye iddialar atmam gerekiyor . Böyle bi iddialar da atmadığıma göre sorunuz oldukça anlamsızdı . Çünkü ben kızı her şekilde beğendiğimi söylüyorumBizler size bu soruyu sorabiliriz çünkü ; Her gün kız için şurası estetik burası estetik diye iddialar atıyorsunuz . Haliyle yakından tanıyor musunuz diye soruların sorulması da kaçınılmaz oluyor
Avukatlığını yaptığımı hiç düşünmüyorum . Öyle olsa idi sabah akşam yemez içmez bu topikte takılırdımSiz mesela kıza nasıl bir kin duyuyorsanız artık , sabah bu topikle uyanıp gece bu topikle uyuyorsunuz Saygı meselesine bence hiç girmeyelım bile . Her şey ortada çünkü Sayfanın başından sonuna kadar kızın estetiklerini kanıtlamaya çalışan bir üyenin yorumlarıyla dolmuş taşmış topik . Ama bir üye çıkıpta ; "ben kızı beğeniyorum " dediği anda gelen soru ortada ; "kızın avukatlığını mı yapıyorsunuz " şeklinde komik bir soru . Sorunda bu zaten , kızı her şekilde beğendiğini söyleyenlere karşı hemen böyle garip yorumların gelmesi . Hele ki o yorumlardan biri var ki o da şu ; "kızın her yeri estetik hala kızı savunuyorsunuz " şeklinde bir yorum idi . Ne kadar komik bir yorum bu . Yahu arkadaşım ben kızı beğeniyorum olay bu kadar basit . bunun savunmakla ne alakası var da böyle garip bir şey yazarsınız anlam veremiyorum . O yüzden bence hiç saygı konusuna değinmeyelim bile
Yaptığın muhabbeti artık ilkokul çocukları yapmıyor. Forum boardları tartışmak için var. Birinin söylediğine inanmıyor olabilirsin ama onu savunma hakkına dibine kadar savunmazsan pek tam düşünmüş sayılmazsın.
Senin her mesajın aynı çünkü ben beğeniyorum siz hep burdasınız tartışıyorsunuz biz beğeniyouz siz muhalaefet oluyorsunuz diye her mesajda aynı geyiği döndürüyorsun.
Sen beğen beğenme bağlamaz beni ama ironi yapma !
Her mesajım aynı mı ? Siz kendi yazdığınız yorumları şöyle bi sayfanın gerilerine gidin bi okuyun da sonra böyle bir yorum yapınbenim bu topikte yaptığım yorum sayısı bir elin beş parmağını geçmez . Sayfanın başından sonuna kadar her gun aynı şeyleri yazan sizlersiniz . estetik estetik estetik eee napalım şimdi ?! sürekli aynı şeyi yazıp durunca ne anlıyorsunuz ?! Muhalefet demişssiniz , kendi yazdığınız cümlede çelişiyorsunuz , benim başka bir üye için yaptığım yorumu alıntılayıp cevaplama gereği duyan sizsiniz , muhalefeti siz değil de ben mi yapmiş oldum şimdi
Herkes size aynı şeyi soruyor " yakından mı tanıyorsunuz da sürekli aynı şeyleri yazıyorsunuz " diye . bir ben değil üyelerin çoğu demiş . Demek ki millete antipati uyarıyorsunuz . Ama siz hala aynı şeyleri yazıp duruyorsunuz . Herkes yanlış bi siz doğrusunuz çünkü . Her şey ortada , tartışmaya bile gerek . Sizinle polemiğe giremem daha da yazmayın bana !
Güzel diyenlere verdiğim cevapları alıntı yapıp atakla aksi bir yorumumu hemen göster sana haklısın diyeyim.
Çok güzel bir kız tabiki hepimiz bunu savunuyoruz ama güzelliğini kabul ederken estetik nimetlerini kabul edelim hepsi bu. Aslında bizim yüzümüzden :kızın konusunun sayfa 35lere geldiğini düşünüyorum. ama dediğin gibi ben birdaha Adriana çakıştırması yapana veya kızın ahlaken övenlere yok estetik değil gibi yorumlar yapana cevap vermicem nede olsa bi insanda vizyon misyon olmalı dimi =)
Berry i bilemem ama ben kesinlikle bana bişi denilmediği sürece cevap yazmicam kızla ilgili. Ne fatmagülmüş arkadaş iq 10 bile değil sayfa topiği 35 de kendimden tiksindim :18::18:
Önce insan kendisine dönüp şöyle bir bakmalı :) sen sayfalarca beğendiğini dile getiriyorsan , berry de istediğini yazabilir :) karışmaya hakkın yok senin !
Ben artık hiçbir hakareti ya da imayı okumuyorum, resimdi oydu buydu hepsi burda, ben sadece gerçekleri dile getirdim ve üstüne basa basa söyledim isteyen doktoruna isteyen çevresinden bir arkadaşı olan cerraha gösterir sorar işin uzmanının anlamamasının imkanı yok, işine gelmeyen -hangi sebeple olursa olsun- kabul etmez, bu forumun amacı magazinel bir kişiliği paylaşımlar yapmak, kritize etmek, yorum yazmak, bu forumda hiç kimsenin yorum yapma hakkını çemkirerek imalar hakaretler ederek elinden alamazsınız, engelleyemezsiniz, madem burda herşeyi ortaya dökülüyor, -artık her nedense- işinize gelmeyen yorumlar yapılmasını istemiyorsanız, insanların paylaşımda yorumda bulunma hakkını elinden almak istiyorsanız,ekşisözlük uludağsözlük gibi sözlüklere de karışın yazma diyin hakaretler imalar edin, oralarda yerin dibine sokmuşlar, herkesin paylaşım yapma ve ifade özgürlüğüne karşı çıkın, ben sadece şunu söylüyorum işine gelmeyen kim varsa bir şekilde ortadaki resimleri silse ya da sildirse bile insanlar bunları aldılar merak edilmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?