- 20 Şubat 2010
- 32.903
- 6.255
- 773
Kız guzel guzel olmasına da
Niyeyse bu kızda sanki bön bir ifade varmıs gibi geliyor bana
Aptal bir ifadeNiye boyle hissediyorum acaba yaa
burnu çok tatlı ve doğal.. estetikli bi burna benzemiyor yani...
Estetik mestetik ne farkeder ,sonuç olarak kadın çok güzel .
Adriana Lima cor ice takmadığı için ve cor ice son yıllarda son serilerinde iyice grileştiği için Adriana Lima nın bakışlarını daha berrak buluyorum,zevk meselesi, yüz hatlarında iyi iş çıkarılmış Türk doktorları bu işi biliyor ama günışığı fotolarında gözleri açık mavi biri daha iyi sonuç alabilirdi ameliyatlardan, şahsen ben ice tonunu takmayı aklıma bile getirmezdim, zaten yakında solotica kaldırıcak o tonu resmi sitesinde duyurdu
Gözleri kahverengi olsaydı da güzel bulurdum :)Yüzünün de doğal olduğunu düşünüyorum
işte diyorum ki herhangi bir arkadaşımız da katılabilirdi iş sonuçta sadece maddiyata bakıyor ''bundan güzeli yok'' diye abartı bir başlık açıp şişirip bundan milyon tl lerle faydalar sağlayacak insanların rantını yüzde %150 artırmaya gerek yok, bu paralar nerelerden geliyor kaynakları ne hükümet destekliyor mu, nerelere gidiyor hiç haberiniz yok mu hiçbir gazeteyi bile bir yazarı bile okumuyor musunuz
herşeyinin doğal olduğunu düşünmeye devam edin o zaman:) siz beğenmek övmek istedikten sonra ne durabilir ki önünüzde:) önceki sayfalarda cor mel takmış fotosunu özgü namal a benzetmiş arkadaşın biri ona tamamen katılıyorum, kahverengi ya da bal gözlü haliyle olsaydı özgü namala benzerdi o resimdeki gibi, yine bir ünlüye benziyor sonuçta ama daha az beğenilen bir ünlüye, cor ice ın üretimi tamamen durduktan sonra artık paraya kıyıp bir elde boyama yaptırır da öyle katılır artık sanırım yarışmalara, yoksa çok özendiği adriana ya değil yine özgü namal a benzetilecek
herşeyinin doğal olduğunu düşünmeye devam edin o zaman:) siz beğenmek övmek istedikten sonra ne durabilir ki önünüzde:) önceki sayfalarda cor mel takmış fotosunu özgü namal a benzetmiş arkadaşın biri ona tamamen katılıyorum, kahverengi ya da bal gözlü haliyle olsaydı özgü namala benzerdi o resimdeki gibi, yine bir ünlüye benziyor sonuçta ama daha az beğenilen bir ünlüye, cor ice ın üretimi tamamen durduktan sonra artık paraya kıyıp bir elde boyama yaptırır da öyle katılır artık sanırım yarışmalara, yoksa çok özendiği adriana ya değil yine özgü namal a benzetilecek
Arkadaslar dikkatimi crkti hepsini okudum yazdiklarinizin da baslik bencede abarti olmus ayrica lens kullandigi bariz fatmagul fakinin ayip birseyde degil ama dogal yasam denilen herkesin dogal haliyle katildigi bir yarismada lens kullanmak ??yarisma resmen kadinlar icin son gunlerde bayildigi biscolata erkegi durumu var o zaman onu koyalim erkekler de adrianayi begeniyor onu andiran birini bulalimda yarisma patlasin ayagi yapiyor
Canım arkadaşım ne kadar çok abartmışsın.Ya bundan güzeli yok diye başlık attıysa arkadaş ne var bunda.Kendi fikrini beyan etti belki de yada vurucu bir başlık atmak istedi.Kişiye rant sağlamak falan filan.Ne işimiz olur bu tarz şeylerle.Kızın belki bu forumdan haberi yok.Kadınlar kulubunda yazılanlarla mı iş bulacak bu kız?Lenslerini bilemem,dudaklarını da ama burun estetiği olmuş biri olarak kendimden emin bir şekilde söyleyeyim;burnu estetik değil..Allah yarattı mı yaratıyor işte ne var bunda.Adriana Lima da estetiksiz bir güzel.ne yani Allah elin brezilyalısını o kadar güzel yaratıyor da türk ü mü es geçecekBu Fatmagül adlı kız da Allah vergisi bir güzelliğe sahip olamaz mı yani?Başlığı şişirip de bu kıza ekmek kapısı mı açtık yani? Valla arkadaşımızın attığı bu başlıkla kızımız milyonlar kazanır mı bilmem ama twitter da erkeklerin %80 nine yakının onun hakkında attığı hayranlık içeren mesajlarıyla uzun bir süre daha Fatmagül Fakı gündemde kalır onu biliyorum Harbi çoook güzel bir hatun
valla ben televizyon survivor izlemem, bana da arkadaşım haber verdi, hayatında güzel kadın görmeyen erkekler ve kadınlar beğenir yazar internete tabi, acuna gelince ben acunu 5-6 yıl öncesinden biliyorum bu kadar büyümesi, yarışmalarında başbakana taziye konuşmaları yapması, finansal kaynakları, onları nerden kimden edindiği, sahte yarışması yüzünden insanlara açtığı tazminat davaları o paraların nereye kime ''okyanus ötesine'' mi gideceği, yarışmasında olanlar, kimleri ön plana çıkarırsa kimlerle elenmemek için anlaşma yaparsa, kim ona karşı çıkarsa daha çok prim yapar, bunların getirileri kimlerin cebine girer?ben bunları sadece gazetelerden ve yazarlardan takip ediyorum azıcık okuyun arkadaşım rant nedir kimlere prim yaptırıyorsunuz öğrenin, okumayan insana kolay bu kadar neden abarttın demek, hiçbirşeyden haberiniz olmadığını hiçbirşeyi okumadığınızı anladım şimdi
Acun Ilıcalı'nın kimlerden bilmem ne aldığı, nasıl buralara geldiğini gazetelerden ve yazarlardan takip ediyorum demişsin bunun bize ne gibi bir katkısı olabilir ki? acızık oku denilince bunu mu anlamamız gerekiyor? gayet okuyan, bilgili bir insanın ülkemin siyasi konularından bihaber değilimdir. Ayrıca kimseninde bu başlık altında ahkam kesmesini mazur göremem. Fatmagül Faki başlığı altında konuyu saptırmayın. Sizin bir yoruma cevabınız vardı onu size ben iletiyorum. ''Kimse sizi bağlamıyor,zincirlemiyor,silah çekip zorlamıyor hiçbirşeye,size niye dert oluyor elalemin kendinde yaptığı değişiklikler, ben de kendini yenilemeyen tabiri caizse güncellemeyen, herşeye önyargıyla yaklaşan kadınlardan olmak istemiyorum belki, ama öyle olanlar beni ilgilendiriyor mu, öyle olmaya devam etsinler herkesin kendi hayatı kendi seçimi kendi vücudu! her kadının kendine uygun gördüğü herşeye saygım var,ister lens olur ister estetik olur, başkasının hayatının vücudunun sizi bu kadar ilgilendirmesi garip esas''
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?