- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.429
- 448
- Konu Sahibi teacherr23
-
Ağla acini çek zamanla geçecek inan ...3 ay 5 ay 9 ay 16 ay bilemedin 24 ay ama geçecek bir şekilde. .Ayrılmasına ayrıldım ama nasıl unutucam onu da soyler misiniz? Çok acı çekiyorum çok özlüyorum
erkeğin çalışmayanına hiç tahammülüm yok. ben de atanamadım ama hayata atıldım kız çocuğum, tek çocuğum diye oturup senelerce ders çalışmadım. çalışırken okudum vesaire. evlilik yolunda koca adam bunları yapabilmeliydi bence.
Suçu bana atıyor. Ben ona demiştim ki baslarda istersen girme ise okuluna odaklan kpss ne calis destek olurim az bucuk onu söylüyor tamam dedim demesine hata yaptim belki bunla ama ben sana derslerine calis diye dedim dedim. Isten çıkıyorum arıyorum saat öğleden sonra 4. Adam daha uyuyo yataktan cikmamis ben ders calis diye kiyamadim yat diye calisma demedim dedim gene o kadar destek oldum sirf okulu bitir diye yattigin yerden gene uzaattin okulu dedim
bence sizin hatanız onu yalnızca memuriyete kanalize etmek olmuş. keşke farklı seçenekler de tanısaydınız denersin bir iki sene olmazsa girersin bir yere çalışırsın deseydin. adam bunu kendine kaçış yolu görmüş çünkü. okulu biter bu kez daha okul yeni bitti der bir yılı daha sınava ayırır böyle böyle gider bu. böyle olacağına alın teriyle üç kuruş kazansın çok daha iyidir.
üzülme bence doğrusunu yaptın. bu halde evlenseydiniz ne olacaktı? hayır gayret de yok ortada yoksa herkes başarılı olacak diye bir kaide yok. kendini üzme arkadaşım. daha mutlu olacağından eminim.
Yahu gittiği yerde hesabı bile başkalarına bırakm sorumsuz Ada'mdan ne beklersin
Yahu gittiği yerde hesabı bile başkalarına bırakm sorumsuz Ada'mdan ne beklersin
Düşünme bile gitmeden bu işi bitir erkek evine bakamazsa sorun çıkar hep sırtından geçinirUste çıkması beni hepten delirtti ya. Ben ona çalışma demisim eskiden hamallik bile yapıyomus da tembel değilmiş. Ben sana okuluna odaklan okul kpss is hepsi zor olursa sana dedim e okul gene uzadi ayrildin burdan ailenin yanidasin ise de girdin hala niye ona buna yikiyosun masraflarını bi de cebinde sigara çocuğa bilet aldirinca delioldum adam demez mi kerizmiyim ben sigaraya parasivar bilet alamıyo diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?