• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bundan adam olmaz diyorum, haksız mıyım?

Canım kaç kurtul bu adamdan sana Hayır gelmez gelse gelse zarar gelir evlendiginde icra gelir, Elektrik, telefon, doğalgaz ,su fatura ödenmesi gereken zamanda ödenmedigi icin kapanir vs ...Ne kadar rahat bir adam çevremde böyle var bir tane çocukluğundan tut da evliliğine kadar bilirim eve gelen icralari kapanan faturaları bilirim ben ..hiç kolay değil eşi hergün ağlar bu adamın düşün. Hiç kolay değil bi işler ayrı kurtul bir ömür çekilmez adamı hasta eder bu tipler...

erkeğin çalışmayanına hiç tahammülüm yok. ben de atanamadım ama hayata atıldım kız çocuğum, tek çocuğum diye oturup senelerce ders çalışmadım. çalışırken okudum vesaire. evlilik yolunda koca adam bunları yapabilmeliydi bence.

erkeğin çalışmayanına hiç tahammülüm yok. ben de atanamadım ama hayata atıldım kız çocuğum, tek çocuğum diye oturup senelerce ders çalışmadım. çalışırken okudum vesaire. evlilik yolunda koca adam bunları yapabilmeliydi bence.

Suçu bana atıyor. Ben ona demiştim ki baslarda istersen girme ise okuluna odaklan kpss ne calis destek olurim az bucuk onu söylüyor tamam dedim demesine hata yaptim belki bunla ama ben sana derslerine calis diye dedim dedim. Isten çıkıyorum arıyorum saat öğleden sonra 4. Adam daha uyuyo yataktan cikmamis ben ders calis diye kiyamadim yat diye calisma demedim dedim gene o kadar destek oldum sirf okulu bitir diye yattigin yerden gene uzaattin okulu dedim

Suçu bana atıyor. Ben ona demiştim ki baslarda istersen girme ise okuluna odaklan kpss ne calis destek olurim az bucuk onu söylüyor tamam dedim demesine hata yaptim belki bunla ama ben sana derslerine calis diye dedim dedim. Isten çıkıyorum arıyorum saat öğleden sonra 4. Adam daha uyuyo yataktan cikmamis ben ders calis diye kiyamadim yat diye calisma demedim dedim gene o kadar destek oldum sirf okulu bitir diye yattigin yerden gene uzaattin okulu dedim

bence sizin hatanız onu yalnızca memuriyete kanalize etmek olmuş. keşke farklı seçenekler de tanısaydınız denersin bir iki sene olmazsa girersin bir yere çalışırsın deseydin. adam bunu kendine kaçış yolu görmüş çünkü. okulu biter bu kez daha okul yeni bitti der bir yılı daha sınava ayırır böyle böyle gider bu. böyle olacağına alın teriyle üç kuruş kazansın çok daha iyidir.

bence sizin hatanız onu yalnızca memuriyete kanalize etmek olmuş. keşke farklı seçenekler de tanısaydınız denersin bir iki sene olmazsa girersin bir yere çalışırsın deseydin. adam bunu kendine kaçış yolu görmüş çünkü. okulu biter bu kez daha okul yeni bitti der bir yılı daha sınava ayırır böyle böyle gider bu. böyle olacağına alın teriyle üç kuruş kazansın çok daha iyidir.

Artık kendisi bilir. Zira ayrıldık :'(

üzülme bence doğrusunu yaptın. bu halde evlenseydiniz ne olacaktı? hayır gayret de yok ortada yoksa herkes başarılı olacak diye bir kaide yok. kendini üzme arkadaşım. daha mutlu olacağından eminim.

Yahu gittiği yerde hesabı bile başkalarına bırakm sorumsuz Ada'mdan ne beklersin

Ya bi de orsa buluscaz telefonda konusuyoruz ikimiz de yoldayiz giderken bana diyo ki yolda bana yemek ismarlarsin demi orda. Hadi okurken o kadar yardim ettim baştan bana guvenip ise girmedi diye şimdi insaata girdin çalışıyorsun şimdi niye paran yok? 3-4 gun olmuştu ise gireli 200 lira para almış. 50 lira ile geliyor istanbula. Anneme verdim falan dedi. Tamam annesi sonucta lazim olmuştur vermistir de 50 lirayla istanbula mi gelinir koca adam. Düşünemiyo musun bunu sen. Sonra ver annene. Veya paran yoksa gelme istanbula buluşalım deme

Yahu gittiği yerde hesabı bile başkalarına bırakm sorumsuz Ada'mdan ne beklersin

Herşeyi bana yıktığı yetmedi bu zamana kadar şimdi bi de gittiği yerde de arkadaşına yıktı. Yetmedi biletini dw aldırdı. Çok seviyordum aşıktım ama canıma tak etti artık. Bi de üste çıktı. Neymiş arkadaşıyla konusmuslar ona nakit lazimmia o karttan cektirmiş benimki de ona bayramda nakit olarak vercekmiş. Biz konuşmuş anlaşmıştık her şeyi gozune mi sokayim ben falan dedi ozaman cocuk orda niye bunu da sen öde diye laf soktu dedim. Laf sokmadi dalga geçiyor o eglencesine yapti dedi. Ama yok yani bana cok koydu onlar

Uste çıkması beni hepten delirtti ya. Ben ona çalışma demisim eskiden hamallik bile yapıyomus da tembel değilmiş. Ben sana okuluna odaklan okul kpss is hepsi zor olursa sana dedim e okul gene uzadi ayrildin burdan ailenin yanidasin ise de girdin hala niye ona buna yikiyosun masraflarını bi de cebinde sigara çocuğa bilet aldirinca delioldum adam demez mi kerizmiyim ben sigaraya parasivar bilet alamıyo diye

Kan emici bir arkadasa benziyor sözlün. Benim abimde bu versiyondan ben ona tahammül edemiyorum sen bu adama nasıl bir ömür tahammül edip para yedireceksin.

Not: sevgililerin yada eşlerin harcamalarını para yedirmek olarak görmüyorum.sadece tek taraflı sömürüye karşıyım ve bunuda 'para yedirmek' karşılıyor galiba

Uste çıkması beni hepten delirtti ya. Ben ona çalışma demisim eskiden hamallik bile yapıyomus da tembel değilmiş. Ben sana okuluna odaklan okul kpss is hepsi zor olursa sana dedim e okul gene uzadi ayrildin burdan ailenin yanidasin ise de girdin hala niye ona buna yikiyosun masraflarını bi de cebinde sigara çocuğa bilet aldirinca delioldum adam demez mi kerizmiyim ben sigaraya parasivar bilet alamıyo diye
Düşünme bile gitmeden bu işi bitir erkek evine bakamazsa sorun çıkar hep sırtından geçinir

buna benzer bi durumu bende yaşadım. okul tercihlerini ben yaptım kaydını ben yaptım. istanbula geldiğinde yemeğini yedirdim sigarasını bile alıyodum. insan yaşarken anlamıyo ama gerçekten centilmen birisine denk gelince ne kadar aptallık yaptığını anlıyo insan.

Back
X