Kızlar , bir kaç gündür bekliyorum normale dönemiyorum.
yaklaşık 3 hafta önce izne ayrıldık komple işyeri olarak.
daha o akşam yola çıktık ve tatile gittik. harika bir tatil geçirdik her sene bi aksilik oluyordu bıkkınlıkla dönüyorduk.
döndükten 1 gece sonra başka bir yere gittik döndüm ve evde 4 gün kaldıktan sonra dün işe başladım. akşamları uyuyamıyorum, sabahları kalkamıyorum o kadar bitkinim ki , yüzümü ateş basıyor . sanki hiç buralara ait değilim . normalde evcimen biriyimdir eşime cocuguma evime baglıyımdır, yemek yaparım , çamaşır evi toplarım normal yani ideal bir kadındım.
şimdi ise bana bunların hepsi yük bir türlü adapte olamıyorum resmen dakikaları sayar oldum.herkezle bir derdim var gibi, surat asıyorum , gülmüyorum konuşmak istemiyorum . işe gelmesem evdede ev üstüme üstüme geliyor .
Bayramdada tatile gitmiştik ve yıllık izni bayıla bayıla beklemiştim.
aynen öyleyim bişi bekliyorum ama yok , biraz gıdım iznim daha var ondada tatile gidelim diyorum . e ama bu hayat parayla dönüyor maddi bir gider yani, onada gitsem gelsem doyacak gibi değilim .
Sanki olmamam gereken bir yerde, yapmamam gerekenleri yapıyorum gibi . Otelde kalıp animasyonda çalışabilirim gibi geliyor
neden böyle kızlar , bir tek ben mi böyleyim?
Kızlar , bir kaç gündür bekliyorum normale dönemiyorum.
yaklaşık 3 hafta önce izne ayrıldık komple işyeri olarak.
daha o akşam yola çıktık ve tatile gittik. harika bir tatil geçirdik her sene bi aksilik oluyordu bıkkınlıkla dönüyorduk.
döndükten 1 gece sonra başka bir yere gittik döndüm ve evde 4 gün kaldıktan sonra dün işe başladım. akşamları uyuyamıyorum, sabahları kalkamıyorum o kadar bitkinim ki , yüzümü ateş basıyor . sanki hiç buralara ait değilim . normalde evcimen biriyimdir eşime cocuguma evime baglıyımdır, yemek yaparım , çamaşır evi toplarım normal yani ideal bir kadındım.
şimdi ise bana bunların hepsi yük bir türlü adapte olamıyorum resmen dakikaları sayar oldum.herkezle bir derdim var gibi, surat asıyorum , gülmüyorum konuşmak istemiyorum . işe gelmesem evdede ev üstüme üstüme geliyor .
Bayramdada tatile gitmiştik ve yıllık izni bayıla bayıla beklemiştim.
aynen öyleyim bişi bekliyorum ama yok , biraz gıdım iznim daha var ondada tatile gidelim diyorum . e ama bu hayat parayla dönüyor maddi bir gider yani, onada gitsem gelsem doyacak gibi değilim .
Sanki olmamam gereken bir yerde, yapmamam gerekenleri yapıyorum gibi . Otelde kalıp animasyonda çalışabilirim gibi geliyor
neden böyle kızlar , bir tek ben mi böyleyim?
beni benden alacak gibi
otel araştırıyorum orayamı gidelim , burayamı gidelim
ciddi gidici gibiyim.
kurban kesicez tabi öncesinde gideriz ancak ama gitsek ne olacak ne kadar aç gözlüyüm
bak bunu unutmusumCute ! gecen tatiller denk geldi ya bizim.
Kurbanda agvaya gidicez biz, dusun derim.
Evet yorulmuş olabilirsin bıkkınlık içinde olabilirsin çok insani bunlar, belki istanbulda değil başka bir ilde yaşamalısınız ege ya da akdenizde
evet ama yasam sartlarımız nasıl olur yoksa dıyoruz mesela keske ay muglada yasasak dıye.
buarada sız ne durumdasınız ankaraya gıttınız mı?
ote yandan bu saldırılar esımın calıstıgı yerede oldu duymussunudur gecen hafta bılmıyorum oda dıyor tayın alalım gıdelım bılmem nereye
ama hep laf