Bunalıma girdim çok fazlam var

ysmngl

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2013
1
0
6
Hatay
Merhaba Arkadaşlar,
Ben 17 yaşında lise son sınıf öğrencisiyim. Boyum 169 kilom da 84 civarı
Nerden başlayacağım bilmiyorum ama kısaca söyleyeyim çok mutsuzum Çok kiloluyum ve kendimi hiç güzel bulmuyorum. Kendimden iğreniyorum o derece yani. Bu kilolardan nasıl kurtulacağım allah aşkına bana bir yol gösterin Bunalıma girdim resmen. Asosyal manyağın teki oldum. Evden çıkasım gelmiyor. Bu kilolar o kadar canımı sıkıyor ki ölmek istiyorum bazen
Kilo verme çabalarım hep başarısızlıkla sonuçlandı. Hep büyük bir azimle başladım ama hiçbir diyeti sonuna kadar götüremedim. Verdiğim kiloları da fazlasıyla geri aldım. 1 yıl önce diyetisyenin verdiği diyet listesini uyguladım ve 1 buçuk ay gibi kısa bir sürede 11 kilo verdim. Tabi diyeti bırakınca verdiklerim fazlasıyla geri geldi .s Şuan kendimde 1 yıl önceki azmi göremiyorum. Bunun nedeni şuan 1 yıl önceki kadar hızlı kilo veremiyor olmam. 2 hafta önce 15 günlük bir diyet uyguladım (aslında diyet değil sadece yediklerime dikkat ettim) ama sadece 2 kilo verebildim. Bu rakam benim kilomdaki biri için çok az bence.
Bu kilolar yüzünden kendimi o kadar kötü hissediyorum ki Çok yalnızım Bu yaşıma geldim daha 1 tane sevgilim olmadı. Tamam teklif eden oldu ama hiç doğru düzgün biri çıkmadı karşıma. (Doğru düzgünden kastım tip olarak değil kişilik olarak doğru düzgün). Benim yaşımda ve kilomda bir sürü kız var hepsinin kolunda sevgilisi, mutlu mesut yaşıyolar. Ya ben? Mesela bizim dersanede bir kız var. Hemen hemen benim boylarımda ve kilomda. Kız çok popüler ve 2 güne bir sevgili değiştiriyo. Erkeklerin gözdesi diyebilirim. Kızın yüzü çok güzel ve özgüveni tam. Hem kilolu olup hem de kendine o kadar güvenmesine hayranım. Girdiği her ortamda kendini belli ediyor ve kız olsun erkek olsun bir sürü arkadaşı var. Çevresinde çok seviliyor. Ve kızın şuan çıktığı çocuk o kadar yakışıklı ki anlatamam. Demek ki şişmanların da sevgilisi olabiliyormuş. Peki benim neden yok? Davranışlarımdan olabilir mi acaba? Girdiğim ortamlarda çok pasifim ve hiç konuşmam. Var mıyım yok muyum kimseye hissettirmem o derece. Erkeklere karşıda çok soğuğum. Bir erkekle oturup iki çift laf edemem. O kadar ki çekingenim anlayacağınız. Konuşamam yani aklıma diyecek bir şey gelmez. Diğer kızlar konuşurlar, espri yapar gülerler, şakalaşırlar karşılarındaki erkeklerle. Ama ben donakalırım hiç konuşmam. Bu çekingenliği nasıl atabilirim üzerimden bir yol gösterin ne olurrr Hem şişmanım, hem çirkinim hem de çok pasifim. Kaç kere psikoloğa gittim, ilaç kullandım yine de yenemedim şu pasifliği, asosyalliği
Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Hepinizin görüşüne ihtiyacım var. Ayrıca benim gibi kilo vermek isteyen arkadaşlar varsa motive olmak ve birbirimizi motive etmek amacıyla diyet arkadaşı olabiliriz. Size eşlik eden biri olduğunda motivasyonunuz hiç düşmüyor. Diyetini bozduğunda seni teselli ediyor falan. Neyse fazla uzatmadan bitireyim. Bir an önce kilo verip şu çekingenliği üzerimden atmam lazım. Tavsiyelerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar.

merhaba arkadaşlar,
ben 17 yaşında lise son sınıf öğrencisiyim. Boyum 169 kilom da 84 civarı
nerden başlayacağım bilmiyorum ama kısaca söyleyeyim çok mutsuzum çok kiloluyum ve kendimi hiç güzel bulmuyorum. Kendimden iğreniyorum o derece yani. Bu kilolardan nasıl kurtulacağım allah aşkına bana bir yol gösterin bunalıma girdim resmen. Asosyal manyağın teki oldum. Evden çıkasım gelmiyor. Bu kilolar o kadar canımı sıkıyor ki ölmek istiyorum bazen
kilo verme çabalarım hep başarısızlıkla sonuçlandı. Hep büyük bir azimle başladım ama hiçbir diyeti sonuna kadar götüremedim. Verdiğim kiloları da fazlasıyla geri aldım. 1 yıl önce diyetisyenin verdiği diyet listesini uyguladım ve 1 buçuk ay gibi kısa bir sürede 11 kilo verdim. Tabi diyeti bırakınca verdiklerim fazlasıyla geri geldi .s şuan kendimde 1 yıl önceki azmi göremiyorum. Bunun nedeni şuan 1 yıl önceki kadar hızlı kilo veremiyor olmam. 2 hafta önce 15 günlük bir diyet uyguladım (aslında diyet değil sadece yediklerime dikkat ettim) ama sadece 2 kilo verebildim. Bu rakam benim kilomdaki biri için çok az bence.
Bu kilolar yüzünden kendimi o kadar kötü hissediyorum ki çok yalnızım bu yaşıma geldim daha 1 tane sevgilim olmadı. Tamam teklif eden oldu ama hiç doğru düzgün biri çıkmadı karşıma. (doğru düzgünden kastım tip olarak değil kişilik olarak doğru düzgün). Benim yaşımda ve kilomda bir sürü kız var hepsinin kolunda sevgilisi, mutlu mesut yaşıyolar. Ya ben? Mesela bizim dersanede bir kız var. Hemen hemen benim boylarımda ve kilomda. Kız çok popüler ve 2 güne bir sevgili değiştiriyo. Erkeklerin gözdesi diyebilirim. Kızın yüzü çok güzel ve özgüveni tam. Hem kilolu olup hem de kendine o kadar güvenmesine hayranım. Girdiği her ortamda kendini belli ediyor ve kız olsun erkek olsun bir sürü arkadaşı var. çevresinde çok seviliyor. Ve kızın şuan çıktığı çocuk o kadar yakışıklı ki anlatamam. Demek ki şişmanların da sevgilisi olabiliyormuş. Peki benim neden yok? Davranışlarımdan olabilir mi acaba? Girdiğim ortamlarda çok pasifim ve hiç konuşmam. Var mıyım yok muyum kimseye hissettirmem o derece. Erkeklere karşıda çok soğuğum. Bir erkekle oturup iki çift laf edemem. O kadar ki çekingenim anlayacağınız. Konuşamam yani aklıma diyecek bir şey gelmez. Diğer kızlar konuşurlar, espri yapar gülerler, şakalaşırlar karşılarındaki erkeklerle. Ama ben donakalırım hiç konuşmam. Bu çekingenliği nasıl atabilirim üzerimden bir yol gösterin ne olurrr hem şişmanım, hem çirkinim hem de çok pasifim. Kaç kere psikoloğa gittim, ilaç kullandım yine de yenemedim şu pasifliği, asosyalliği
yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Hepinizin görüşüne ihtiyacım var. Ayrıca benim gibi kilo vermek isteyen arkadaşlar varsa motive olmak ve birbirimizi motive etmek amacıyla diyet arkadaşı olabiliriz. Size eşlik eden biri olduğunda motivasyonunuz hiç düşmüyor. Diyetini bozduğunda seni teselli ediyor falan. Neyse fazla uzatmadan bitireyim. Bir an önce kilo verip şu çekingenliği üzerimden atmam lazım. Tavsiyelerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar.

canım sana isveç diyetini öneririm zaten kısa sürede çok fazla kilo vereceğin için azmin yeniden ayaklanacaktır.. Sabahları kahvenin yanında lahana suyu içersen daha da işe yarar ve kısa sürede zayıflarsın.. Ancak kendini kötü hissettiğin zamanlarda bırak diyeti baya ağır çünkü :)

Yediklerine uzun süre dikkat etmek ve sürdürmek zor geliyor sanırım. Bir spor salonuna gidebilecek maddi gücün varmı bilmiyorum ama vücut yapına bakılırsa yani devamlı kilo alıp vermene hayatına sporu temelli olarak sokmalısın hem bir spor salonunda çok enerji sarfederek kilo kaybını görerek ki bir eğitmen eşliğinde pasif olma durumundan ve üstündeki negatif enerjiden kurtulcagını düşünüyorum. Eğerki durumun yoksa o zaman gidip d&r gibi yerlerden kendine spor cdleri alabilirsin seni mutlu edicek ve zayıflatıcak. Mesela zumba cdleri olabilir ya da pilates sonuçta hayatına her anlamda hareket katman gerektiğini düşünüyorum:42:

Merhaba Arkadaşlar,
Nerden başlayacağım bilmiyorum ama kısaca söyleyeyim çok mutsuzum Çok kiloluyum ve kendimi hiç güzel bulmuyorum. Kendimden iğreniyorum o derece yani. Bu kilolardan nasıl kurtulacağım allah aşkına bana bir yol gösterin Bunalıma girdim resmen. Asosyal manyağın teki oldum. Evden çıkasım gelmiyor. Bu kilolar o kadar canımı sıkıyor ki ölmek istiyorum bazen
Kilo verme çabalarım hep başarısızlıkla sonuçlandı. Hep büyük bir azimle başladım ama hiçbir diyeti sonuna kadar götüremedim. Verdiğim kiloları da fazlasıyla geri aldım. 1 yıl önce diyetisyenin verdiği diyet listesini uyguladım ve 1 buçuk ay gibi kısa bir sürede 11 kilo verdim. Tabi diyeti bırakınca verdiklerim fazlasıyla geri geldi .s Şuan kendimde 1 yıl önceki azmi göremiyorum. Bunun nedeni şuan 1 yıl önceki kadar hızlı kilo veremiyor olmam. 2 hafta önce 15 günlük bir diyet uyguladım (aslında diyet değil sadece yediklerime dikkat ettim) ama sadece 2 kilo verebildim. Bu rakam benim kilomdaki biri için çok az bence.
Bu kilolar yüzünden kendimi o kadar kötü hissediyorum ki Çok yalnızım Bu yaşıma geldim daha 1 tane sevgilim olmadı. Tamam teklif eden oldu ama hiç doğru düzgün biri çıkmadı karşıma. (Doğru düzgünden kastım tip olarak değil kişilik olarak doğru düzgün). Benim yaşımda ve kilomda bir sürü kız var hepsinin kolunda sevgilisi, mutlu mesut yaşıyolar. Ya ben? Mesela bizim dersanede bir kız var. Hemen hemen benim boylarımda ve kilomda. Kız çok popüler ve 2 güne bir sevgili değiştiriyo. Erkeklerin gözdesi diyebilirim. Kızın yüzü çok güzel ve özgüveni tam. Hem kilolu olup hem de kendine o kadar güvenmesine hayranım. Girdiği her ortamda kendini belli ediyor ve kız olsun erkek olsun bir sürü arkadaşı var. Çevresinde çok seviliyor. Ve kızın şuan çıktığı çocuk o kadar yakışıklı ki anlatamam. Demek ki şişmanların da sevgilisi olabiliyormuş. Peki benim neden yok? Davranışlarımdan olabilir mi acaba? Girdiğim ortamlarda çok pasifim ve hiç konuşmam. Var mıyım yok muyum kimseye hissettirmem o derece. Erkeklere karşıda çok soğuğum. Bir erkekle oturup iki çift laf edemem. O kadar ki çekingenim anlayacağınız. Konuşamam yani aklıma diyecek bir şey gelmez. Diğer kızlar konuşurlar, espri yapar gülerler, şakalaşırlar karşılarındaki erkeklerle. Ama ben donakalırım hiç konuşmam. Bu çekingenliği nasıl atabilirim üzerimden bir yol gösterin ne olurrr Hem şişmanım, hem çirkinim hem de çok pasifim. Kaç kere psikoloğa gittim, ilaç kullandım yine de yenemedim şu pasifliği, asosyalliği
Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Hepinizin görüşüne ihtiyacım var. Ayrıca benim gibi kilo vermek isteyen arkadaşlar varsa motive olmak ve birbirimizi motive etmek amacıyla diyet arkadaşı olabiliriz. Size eşlik eden biri olduğunda motivasyonunuz hiç düşmüyor. Diyetini bozduğunda seni teselli ediyor falan. Neyse fazla uzatmadan bitireyim. Bir an önce kilo verip şu çekingenliği üzerimden atmam lazım. Tavsiyelerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar.
Yediklerine uzun süre dikkat etmek ve sürdürmek zor geliyor sanırım. Bir spor salonuna gidebilecek maddi gücün varmı bilmiyorum ama vücut yapına bakılırsa yani devamlı kilo alıp vermene hayatına sporu temelli olarak sokmalısın hem bir spor salonunda çok enerji sarfederek kilo kaybını görerek ki bir eğitmen eşliğinde pasif olma durumundan ve üstündeki negatif enerjiden kurtulcagını düşünüyorum. Eğerki durumun yoksa o zaman gidip d&r gibi yerlerden kendine spor cdleri alabilirsin seni mutlu edicek ve zayıflatıcak. Mesela zumba cdleri olabilir ya da pilates sonuçta hayatına her anlamda hareket katman gerektiğini düşünüyorum :42:

Merhaba Arkadaşlar,

yazık yazık daha genceciksin öncelikle spor salonlarına gidemiyorsan giyin parklara çık parklarda çok yürüyen oluyor kilolu insanlar da oluyor onları görüp daha şevk gelebilir yürürken sıkılıyorsan müzik dinleyerek yürü tempolu önce yarım saatle başla bir saate kadar çık ne kadar çok sık yapabilirsen bunu sana o kadar faydalı diyet de yap ama diyetisyen gözetiminde yap Allah muhafaza şok diyetler birden kan şekerinin tansiyonunu düşürebilir hem halsizlikte yapar yürüyemezsin
özgüven için kurslara git canın ne istiyorsa kurslarda değişik insanlarla konuşmanın çok faydası olur ve ayrıca olumlu düşün

benim yazımı oku canım :) 78 kiloydum aynı yazdığın gibi hissederdim bende şimdi 57 kiloyuum :))

Merhaba Arkadaşlar,

Merhabalar canim
Cok gencsin 17 yas henüz yolun basi gibi gelir bana hep ..Kilo verme konusunda seni cok aceleci gördüm bir anda olsun bitsin istiyorsun ama bu sürec gercekten cok uzun bir yol.1.69 boy harika boyuna göre 14-18 arasi bir kilo vermen gerek sanirsam .
Bu isin sirri nedir biliyor musun? Istemek..Ne kadar istiyorsun? Gercekten bunu yeteri kadar istiyormusun? Basarmak icin azimli olman gerek sabretmen gerek.. yapabilecek misin? Bunlara hazirlikli olmalisin.Ben bunu yapabilirim dedigin an..Kendine yeme icme konusunda dzene soktugun an iste beyninde kendini hazirlamis oldugunu anliyacaksin.Hersey sende baslar ve sende biter.Kendini tutman gerekicek bi zaman gelecekki sevdigin yiyecek iceceklerden vazgececeksin.Diyelimki istedigin kiloya ulastin incecik bir kiz oldun istediklerini giyebiicek durumdasin hersey bitti mi saniyorsun? Hicte öyle olmuyor ..Kilonu ve vucut seklini koruman icin devam etmen gerekiyor..Herseyi göze alabiliyorsan kararini ver ve basla..

Sosyal hayatin hakkinda nacizhaane bir ablan olarak bir tavsiye vermek isterim.özgüven kisi ile alakali bir durumdur o kizi begendiginden bahsetmissin ve kendini kiyaslamissin bunu kendine yapma ..O senin rakibin olmamali veya kendini onla kiyaslamamalisin.Sen farklisin bir kizsin o da farkli bir kiz.. Belki onun gibi olsan mutlu olamayabilirdin? Ayrica erkekler konusunda sadece arkadas olabilcegin tipler illaki vardir normal konusup muhabbet edebilcegin.. bunu cok fazla dert etme..Sevgili isleri biraz kismet,sans isidir kimbilir belkide seni bir yerlerde bekleyen biri vardir ama önce senin kendini toplaman gerekiyordur ve daha sonra karsina cikicaktir :) Hersey yoluna giricek ben eminim :) Güzel haberlerini okumak dilegiyle..

Back
X