Bunaldim

Şöyle düşün adamında tek bir pazarı var dinlenmek istiyordur sen git demiş git çok istiyorsan

Bende bu aralar soguk bir tatil istiyorum ama nerde
Esim calistigi icin gelip yemekten sonra elinde kumandayla uyuyor
Anlicaniz siz yanliz degilsiniz cocuklariniz varsa onlarla cikmayi deneyin diyecem ama insan esinle birseyler paylasmak istiyor
Aynen ya bide biz herkes tum aile bi apartmanda oturuyoruz onlar gezince bende istiyorum birsey yapmayi ama nerde

Bende bu aralar soguk bir tatil istiyorum ama nerde
Esim calistigi icin gelip yemekten sonra elinde kumandayla uyuyor
Anlicaniz siz yanliz degilsiniz cocuklariniz varsa onlarla cikmayi deneyin diyecem ama insan esinle birseyler paylasmak istiyor
Bizde tatilin dusuncesi bile olmaz yazin isleri cok yogun oluyor

samıre valla esın senınle dısarı çıkmamak ıstemekle haklı,
çıkınca da saga baktın sola baktın dıye yıyorsun adamı.

Ben sana hak verdim samire.. Bence duzgunce konus esinle herkes geziyo dolasiyor biz niye hep evdeyiz falan de. Adam belki korkuyordur bir yere giderseniz kiskanacagindan.. Bugun kiskanmayacam seni bunaltmayacam falan de insallah haftaya cikarsiniz

Ben sana hak verdim samire.. Bence duzgunce konus esinle herkes geziyo dolasiyor biz niye hep evdeyiz falan de. Adam belki korkuyordur bir yere giderseniz kiskanacagindan.. Bugun kiskanmayacam seni bunaltmayacam falan de insallah haftaya cikarsiniz
Ya bugun cikacagiz diye arkadaslarimi ektim artik onlarda trip atiyor benimde iyice canim sıkıldı ya disarda kiskanmam ki normalde

Eşinin keyfini bekliyorsan ve o arada sinir oluyorsan sana git gez diyor ve sen gitmiyorsan... Sıkıntıdan patla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…