• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunaldim

siz hiç kendiniz eşinizi bırakıp gezmeye gittinizmi merak ettim ?belki eşiniz ben gitmeyince oda gitmez diye düşündüğü için size git diyodur ..

Kusura bakmayın Samire tv gibi geliyor nickiniz. Elimde olmadan okuyorum bazı konularinizi.
Size hakaret etmek için değil samimiyetimle yardımcı olmak için yazıyorum.
Çok vidi vidici, dirdirci, ilgi manyağı ve drama queen, sıkıcı birisiniz. Bunlardan kurtulabilirsiniz. Yeni bir Samire yaratabilirsiniz kendinizden. O zaman dünya herkes için daha güzel olacak.
Sevgi ve saygılarımla

bazı insanlar sokağa çıkmayı sevmezler, zorla çekip götüremezsiniz.
eş ve çocukla evde de gayet güzel zaman geçirilebilir.

Yazın işleri çok yoğun oluyor yazmışsınız. İşleri hafifleyene kadar biraz anlayış gösterin. Tüm hafta çok yorulduysa pazar gününü doğal olarak dinlenerek geçirmek isteyebilir, dışarıda dolaşmak her ne kadar ruhen dinlendirse de bedeni yorabiliyor.

O yüzden bence işlerin yoğunluğu azalana kadar sabredin. Dışarı çıkıp eğlenme işlerini haftaiçi kendi başınıza ve arkadaşlarınızla yapabilirsiniz. Pazar günü de eşinizle evde vakit geçirebilirsiniz. 10a kadar uyur, uyandığında birlikte güzel bir kahvaltı, akşam da birlikte sohbet ederek yine bir güzel yemek. Tv'yi açtırtmayın. Birlikte film izleyin evde sarılarak. Güzelce mısırı da patlatırsınız. Alın size yalancı sinema hem de daha samimi bir ortamda. Birkaç saat de baş başa sohbet edersiniz. Evde eşinizle geçirilmiş güzel bir gün işte.

Yazın işleri çok yoğun oluyor yazmışsınız. İşleri hafifleyene kadar biraz anlayış gösterin. Tüm hafta çok yorulduysa pazar gününü doğal olarak dinlenerek geçirmek isteyebilir, dışarıda dolaşmak her ne kadar ruhen dinlendirse de bedeni yorabiliyor.

O yüzden bence işlerin yoğunluğu azalana kadar sabredin. Dışarı çıkıp eğlenme işlerini haftaiçi kendi başınıza ve arkadaşlarınızla yapabilirsiniz. Pazar günü de eşinizle evde vakit geçirebilirsiniz. 10a kadar uyur, uyandığında birlikte güzel bir kahvaltı, akşam da birlikte sohbet ederek yine bir güzel yemek. Tv'yi açtırtmayın. Birlikte film izleyin evde sarılarak. Güzelce mısırı da patlatırsınız. Alın size yalancı sinema hem de daha samimi bir ortamda. Birkaç saat de baş başa sohbet edersiniz. Evde eşinizle geçirilmiş güzel bir gün işte.
Evde beraber olunca hic anlasamiyoruzki aciyor futbol yorumlarini tamam baska birsey deme aksama kadar

Ben bu adamla ne yapacam ya cok kotu sinir oluyorum ya benim instagramina neden bakiyorsun sizun esinizde bakiyor mu ya benim ne face nede instagramima girmesin

benim eşim bakmaz faceime intagramıma.çoook eskiden sevgiliyken bakardı. kendisinin de yok zaten. ama bakması anormal değil bence.

Sizden baska derdimi anlatacak kimsem yok sabahtan bu yana deli olacam ya hafta ici kızımla ugrasmaktan hastaydi bide hic disariya bile cikamadim bugunde esimde oglene kadar uyudu sonra kalkti tv ye bakti sonra tekrar uyudu ya ben sıkıldım iyice sanki uyumasan olmaz biz hep birlikte bi apartmanda oturuyoruz eltimler kizlari herkes biyerlere gidiyor benimde canim sıkılıyor onlari gördükçe esimin yigeni araba surmeyi ogrenmeye gitti ya banada ogret diyorum yok anca oturuyor suraya gidelim diyorum oda yok şimdide herkes sinemaya gidecekmis gitmiyor ya iyice sıkıldım bende aksama kadar ugrastim esimle hala birseyler soyleyesim var sen git gitmek istiyorsan diyor ama ben tek basima ne yapiyim hic sevmedigim sey tek basina birsey yapmak
Sen gene sanslisin disari cikmadiginda sana cik diyebiliyor benim esim hem kendi cikmaz hemde beni evin acil isi olmadikca disari cikartmaz

Samire sen de arkadaşlarınla gez kız o da evde kendi başına sıkılsın.

Back
X