- 14 Temmuz 2011
- 2.912
- 10.007
- 408
- 39
- Konu Sahibi Samire tmv
siz hiç kendiniz eşinizi bırakıp gezmeye gittinizmi merak ettim ?belki eşiniz ben gitmeyince oda gitmez diye düşündüğü için size git diyodur ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok gitmem yani o zaten diyor bir benle gidiyorsun kendin cik diyorsiz hiç kendiniz eşinizi bırakıp gezmeye gittinizmi merak ettim ?belki eşiniz ben gitmeyince oda gitmez diye düşündüğü için size git diyodur ..
Sizce cokmu sey istiyorum ben hep kendimi mi düşünüyorumarkadaş edin..yada al kızını kendi kafana göre takıl...
eşin çok zormuş gerçekten..
Evde beraber olunca hic anlasamiyoruzki aciyor futbol yorumlarini tamam baska birsey deme aksama kadarYazın işleri çok yoğun oluyor yazmışsınız. İşleri hafifleyene kadar biraz anlayış gösterin. Tüm hafta çok yorulduysa pazar gününü doğal olarak dinlenerek geçirmek isteyebilir, dışarıda dolaşmak her ne kadar ruhen dinlendirse de bedeni yorabiliyor.
O yüzden bence işlerin yoğunluğu azalana kadar sabredin. Dışarı çıkıp eğlenme işlerini haftaiçi kendi başınıza ve arkadaşlarınızla yapabilirsiniz. Pazar günü de eşinizle evde vakit geçirebilirsiniz. 10a kadar uyur, uyandığında birlikte güzel bir kahvaltı, akşam da birlikte sohbet ederek yine bir güzel yemek. Tv'yi açtırtmayın. Birlikte film izleyin evde sarılarak. Güzelce mısırı da patlatırsınız. Alın size yalancı sinema hem de daha samimi bir ortamda. Birkaç saat de baş başa sohbet edersiniz. Evde eşinizle geçirilmiş güzel bir gün işte.
Sizce cokmu sey istiyorum ben hep kendimi mi düşünüyorum
Bazilari cok bencilsin kendinle ilgilenmesini istiyorsun diye soylemislerdekesinlikle çok şey istemiyorsun...ama şansın işte kimisi gezmeyi sever kimisi yatmayı...
Tamam olurSamire gel ben seni gezdireyim
Bazilari cok bencilsin kendinle ilgilenmesini istiyorsun diye soylemislerde
Sen gene sanslisin disari cikmadiginda sana cik diyebiliyor benim esim hem kendi cikmaz hemde beni evin acil isi olmadikca disari cikartmazSizden baska derdimi anlatacak kimsem yok sabahtan bu yana deli olacam ya hafta ici kızımla ugrasmaktan hastaydi bide hic disariya bile cikamadim bugunde esimde oglene kadar uyudu sonra kalkti tv ye bakti sonra tekrar uyudu ya ben sıkıldım iyice sanki uyumasan olmaz biz hep birlikte bi apartmanda oturuyoruz eltimler kizlari herkes biyerlere gidiyor benimde canim sıkılıyor onlari gördükçe esimin yigeni araba surmeyi ogrenmeye gitti ya banada ogret diyorum yok anca oturuyor suraya gidelim diyorum oda yok şimdide herkes sinemaya gidecekmis gitmiyor ya iyice sıkıldım bende aksama kadar ugrastim esimle hala birseyler soyleyesim var sen git gitmek istiyorsan diyor ama ben tek basima ne yapiyim hic sevmedigim sey tek basina birsey yapmak
Yok ya benim cikmayacagimi biliyor ya ondan oyle diyorSen gene sanslisin disari cikmadiginda sana cik diyebiliyor benim esim hem kendi cikmaz hemde beni evin acil isi olmadikca disari cikartmaz
Dinimiz amin ne allah askinaBizde bunaldik. Dinimiz amin.