• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunaldim

Bende bu aralar soguk bir tatil istiyorum ama nerde:KK12:
Esim calistigi icin gelip yemekten sonra elinde kumandayla uyuyor:63:
Anlicaniz siz yanliz degilsiniz cocuklariniz varsa onlarla cikmayi deneyin diyecem ama insan esinle birseyler paylasmak istiyor:KK14:
Aynen ya bide biz herkes tum aile bi apartmanda oturuyoruz onlar gezince bende istiyorum birsey yapmayi ama nerde

Bende bu aralar soguk bir tatil istiyorum ama nerde:KK12:
Esim calistigi icin gelip yemekten sonra elinde kumandayla uyuyor:63:
Anlicaniz siz yanliz degilsiniz cocuklariniz varsa onlarla cikmayi deneyin diyecem ama insan esinle birseyler paylasmak istiyor:KK14:
Bizde tatilin dusuncesi bile olmaz yazin isleri cok yogun oluyor

Ben sana hak verdim samire.. Bence duzgunce konus esinle herkes geziyo dolasiyor biz niye hep evdeyiz falan de. Adam belki korkuyordur bir yere giderseniz kiskanacagindan.. Bugun kiskanmayacam seni bunaltmayacam falan de insallah haftaya cikarsiniz:KK48:

Ben sana hak verdim samire.. Bence duzgunce konus esinle herkes geziyo dolasiyor biz niye hep evdeyiz falan de. Adam belki korkuyordur bir yere giderseniz kiskanacagindan.. Bugun kiskanmayacam seni bunaltmayacam falan de insallah haftaya cikarsiniz:KK48:
Ya bugun cikacagiz diye arkadaslarimi ektim artik onlarda trip atiyor benimde iyice canim sıkıldı ya disarda kiskanmam ki normalde

Eşinin keyfini bekliyorsan ve o arada sinir oluyorsan sana git gez diyor ve sen gitmiyorsan... Sıkıntıdan patla

Back
X