- 20 Ocak 2010
- 45.843
- 162.172
- 798
- 43
- Konu Sahibi Samire tmv
Şöyle düşün adamında tek bir pazarı var dinlenmek istiyordur sen git demiş git çok istiyorsan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen ya bide biz herkes tum aile bi apartmanda oturuyoruz onlar gezince bende istiyorum birsey yapmayi ama nerdeBende bu aralar soguk bir tatil istiyorum ama nerde
Esim calistigi icin gelip yemekten sonra elinde kumandayla uyuyor
Anlicaniz siz yanliz degilsiniz cocuklariniz varsa onlarla cikmayi deneyin diyecem ama insan esinle birseyler paylasmak istiyor
Oylede benimde canim var ne olacak bi yere gidip gelsek sonra istedigi gibi dinlensin cok sey mi istiyorumdaŞöyle düşün adamında tek bir pazarı var dinlenmek istiyordur sen git demiş git çok istiyorsan
Bizde tatilin dusuncesi bile olmaz yazin isleri cok yogun oluyorBende bu aralar soguk bir tatil istiyorum ama nerde
Esim calistigi icin gelip yemekten sonra elinde kumandayla uyuyor
Anlicaniz siz yanliz degilsiniz cocuklariniz varsa onlarla cikmayi deneyin diyecem ama insan esinle birseyler paylasmak istiyor
Kendi kendine gez cocuklarla bir iki kez bakalim anlar belkiAynen ya bide biz herkes tum aile bi apartmanda oturuyoruz onlar gezince bende istiyorum birsey yapmayi ama nerde
InsKendi kendine gez cocuklarla bir iki kez bakalim anlar belki
Ya ben burda yazdiklarimin cogunu hic soylememki esimesamıre valla esın senınle dısarı çıkmamak ıstemekle haklı,
çıkınca da saga baktın sola baktın dıye yıyorsun adamı.
Ya bugun cikacagiz diye arkadaslarimi ektim artik onlarda trip atiyor benimde iyice canim sıkıldı ya disarda kiskanmam ki normaldeBen sana hak verdim samire.. Bence duzgunce konus esinle herkes geziyo dolasiyor biz niye hep evdeyiz falan de. Adam belki korkuyordur bir yere giderseniz kiskanacagindan.. Bugun kiskanmayacam seni bunaltmayacam falan de insallah haftaya cikarsiniz
o zaman ekmeyeceksin bir daha.. O evde istedigini yapsin sen cik gez, boyle boyle kendide gezmek isteyecektirYa bugun cikacagiz diye arkadaslarimi ektim artik onlarda trip atiyor benimde iyice canim sıkıldı ya disarda kiskanmam ki normalde
Pisman oldum zaten kendisi diyor biryere gitmiyoruz diye artik bende dusunmuyecem onuo zaman ekmeyeceksin bir daha.. O evde istedigini yapsin sen cik gez, boyle boyle kendide gezmek isteyecektir
Esnaf mi esin?Bizde tatilin dusuncesi bile olmaz yazin isleri cok yogun oluyor
EvetEsnaf mi esin?
Avatarini yazisini degistirmissin bende hic takmiyacam artikAman o düşünmüyor karısıyla gezmeyi
sen niye usteliyorsun...takma bile....cunku anlamaz
Evet...ne yapar eder hep bu avatara donerim....eninde sonunda :)Avatarini yazisini degistirmissin bende hic takmiyacam artik
Hm ben digerine alistigim icin bu degisik geldiEvet...ne yapar eder hep bu avatara donerim....eninde sonunda :)