- Konu Sahibi Dindirella
-
O kadar uzağa gitmeye gerek , ben İstanbula gittim 2 ay önce valla sokakta maskesiz tonla insan vardı
Yukarida yazdiklarima ek olarak bunu alintilamak istedim.Sadece İngiltere değil ki arkadaşım iş yerindeki arkadaşlarıyla ofiste halay çekerken video çekip yüklemiş bir başkası daha 1 hafta önce cafe kiralayıp oldukça kalabalık bir organızasyonla halay çekip video yüklemiş. Maske mi sosyal mesafe mi onlar da ne ! Ama şimdi sokağa çıkma yasagini saat yediye çektik ya virüs jet hızıyla azalacak inanıyorum benAslında şu tarz video atanları organizasyon yapanları sikayet etmeli ceza kesilmeli ancak o şekilde
İnsallah yaza biz de donsek normaleİngiltere en kötü durumdaki ülkelerden biriyken, şimdi en iyi durumdaki ülkelerden oldu
Aşılamayı çok çok hızlı yaptılar. Bu, tam kapanma ve başka karantina uygulamalarıyla kurtuldular. Bugün publar açılmış herkes sokağa çıkmış. Kendilerini tebrik ediyorum.
Hanimefendi gundemi takip ediyorum.bizim ne yaptigimizda ortada farkindayim.lakin orada yasayanlara da sormak istedim.siz neden beni azarlayip duruyorsunuz rica ediyorumAz gundemi Takip et. Ne yaptiklari bangir bangir ortda.
Hemen bakacagim cok tesekkur ederimOxford aşısı diye biliyorum. Çin aşısı lisansı yok mesela onlarda. Kullanmıyorlar. Kendi aşılarını kullanıyorlar. Bu bilgilere söylediğim ismi dinleyerek çok rahat ulaşabilirsiniz. :)
İngilterenin resminin derdinde degilim elbette.Sadece onlar bu kadarvrahat dolasirken biz niye bu haldeyiz bunu sorguluyorum.İngiltere de varyant cikti bizi vurdu?!
Ne yaptilar da kurtuldular ogrenmek istedigim bu.Asilar ise yariyor o halde.ingilterede hangi asi yapildi mesela
Ben almanyadayim. Burda asimamalar acayip yavas ilerliyor. Ve yakinda ortiligi kapatmaya planliyorlar. Yani bazi yerlerde proje olarak acmaya deneyeceklerdi ma oda yatti. Alman esnafin da durumu pek iyi degil. Heleki kücük is yerlerin.
Valla bana sıra fizanda geliyor. Ya parayla olacağım bir formül bulucam ya da kalıcam böylece
Aşı üreten ülkenin şu durumda olması gerçekten aptalca. Tonla kağıt işi o kadar hantal ilerliyor ki. ... ABDdeki aşılamayı özledim, eski bir F1 pistine gidiyorsun arabanla 3e kadar sayıp aşıyı koluna atıveriyorlar. 15dk ileri çek bekle diyorlar sonra tmam. Şahane yani. Almanya şu kağnı hızında gitmeyi bırakmalı arıtk, en azından aşı konusunda
Turkiye de çok farklı değil bugün takip ettim 150 bin kişi anca asilandiValla bana sıra fizanda geliyor. Ya parayla olacağım bir formül bulucam ya da kalıcam böylece
Aşı üreten ülkenin şu durumda olması gerçekten aptalca. Tonla kağıt işi o kadar hantal ilerliyor ki. ... ABDdeki aşılamayı özledim, eski bir F1 pistine gidiyorsun arabanla 3e kadar sayıp aşıyı koluna atıveriyorlar. 15dk ileri çek bekle diyorlar sonra tmam. Şahane yani. Almanya şu kağnı hızında gitmeyi bırakmalı arıtk, en azından aşı konusunda
Arkadaslar ben ve pek cok tanidigim ve elbette sizler de eminim bunaldiniz.benim ingilterede yasayan bir arkadasim var.ve resimlerine vsbakiyorum ne maske var ne bisi.geziyorlar da.ozellikle orada yasayanlara sorum yani onlar mi kirsalda yasadigindan rahat?yurt disinda durum nasil mesela ozellikle ingiltere de?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?