- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.091
- 158
- 39
- Konu Sahibi Dindirella
-
Bizim tam kapanabilme şansımız yok ki :/ milletçe aç kalırızYahu adamlar tam kapandı, aşılama süreci gayet güzel yönetildi ve bunun sonucunu alıyorlar. Bizde tam kapansaydık, bizde şuan İngiltere gibi birçok şeyi aşmış olabilirdik ama malesef bizim virüsümüz memur olduğu için haftada 5 gün bulaşmayıp 2 gün bulaşıyor. Dolayısıyla vakalarımız çok yüksek.
+1Yaw bacim Turkiye'de vakalar almis basini gidiyor Ingiltere'nin derdi seni germesin. Turkiye'de esnaf kan agliyor millet ne yapacagini sasirmis durumda sen ingilterenin maskesi derdine dusmussun.
Aşı falan o sonra alınan sonuç. Aşı çıkalı ne kadar oldu zaten.İngilterenin resminin derdinde degilim elbette.Sadece onlar bu kadarvrahat dolasirken biz niye bu haldeyiz bunu sorguluyorum.İngiltere de varyant cikti bizi vurdu?!
Ne yaptilar da kurtuldular ogrenmek istedigim bu.Asilar ise yariyor o halde.ingilterede hangi asi yapildi mesela
İngilterenin resminin derdinde degilim elbette.Sadece onlar bu kadarvrahat dolasirken biz niye bu haldeyiz bunu sorguluyorum.İngiltere de varyant cikti bizi vurdu?!
Ne yaptilar da kurtuldular ogrenmek istedigim bu.Asilar ise yariyor o halde.ingilterede hangi asi yapildi mesela
Oxford aşısı diye biliyorum. Çin aşısı lisansı yok mesela onlarda. Kullanmıyorlar. Kendi aşılarını kullanıyorlar. Bu bilgilere söylediğim ismi dinleyerek çok rahat ulaşabilirsiniz. :)İngilterenin resminin derdinde degilim elbette.Sadece onlar bu kadarvrahat dolasirken biz niye bu haldeyiz bunu sorguluyorum.İngiltere de varyant cikti bizi vurdu?!
Papua Yeni Gine' den bildiriyorum. Burda herkes cıbıl cıbıl...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?