- 24 Temmuz 2018
- 40
- 16
- 3
- 27
- Konu Sahibi matmazel_fatigue
-
Yanlış yazmışım düzelttim orayıAnlamadim şimdi bebeginiz vefat mı etti..
Yanlış yazmışım düzelttim orayiAnlamadim şimdi bebeginiz vefat mı etti..
Düzelttim yazım hatasıbende anlamadım bebeğiniz yasıyor mu vefat mı etti?
Ayri eve cıkın ev ev üstüne olmaz neden çıkmiyorsunuz..
Ah canım çok denedik annemle gittiğimiz her yere götürdük birlikte vakit geçirelim dedik kimisinde geldi kimisinde herzamanki gibi trip atıp surat aşıp gelmediüçünüz birlikte bir şeyler yapmayı deneyin bence ama planlayan siz olun mesela üçünüz kahvaltıya gitmeyi deneyin akşamüstü birlikte gel kahve içelim diyin onu tek çağırın bazen fikirlerini önemsiyormuş gibi davranın bence. Belki değerli hisseder düzeltir kendini
Allah şifalar versin annenize.
Eşiniz ve çocuğunuz ile evinizden birkaç gün uzaklasin.
Siz yokken anne - kız ilişkisini telefon ile kontrol edin.
Aralari iyi ise tasinabilirsiniz bence.
Bir diğer yandan araları kötü olursa O anneye hurmeten taşınma işini biraz erteleyebilirsiniz belki.
Gorumcenizi alıp bi dışarı çıkıp sorunlarinizi güzelce konuşma şansınız yok mu?
1 sene sonra düğünü daha fazla katlana bilecegimi sanmıyorum ama. Anneye hürmeten bekliyecemNişanlıymış zaten evlenene kadar sabredin, aylarca çekmişsiniz , düğünü ne zaman ?
Çok denedik onu aldım çıkardım ama olmadı malesef mecburen erteliyecem önümüzdeki hafta 2 haftalığına eşimin yanına gidicem inşallah düzelir
Mekan değişikliği bu ruh bitkinliginize ve sinirlerinize iyi gelir.
Biraz mesafe de iyi gelir inşallah aile baglariniza.
Gorumceniz de ileride pişman olmaz umarim.
Kadin zaten hastaymis bence yalniz birakmayin.Gorumcenin yaninda cok samimi olmayin yani kiskanacagi bi alan olmasin.Esine de soyle kardesinin biraz gozunu korkutsun.Ne demek kanser hastasi bi kadina kufur hakaret vs.Kadin hasta olmasa direk cik git derdim.
İnşallah pişman olurda annesinin kıymetini anlar teşekkür ederim destekleriniz için gerçekten birazda olsa içimi dokebildim rahatlattiniz beni çok saolun hepinize teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?