• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunaldım artikkkk!!! Yardım edin

matmazel_fatigue

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2018
40
16
3
27
Yeter artık çok bunaldım yaa. Doğumumdan başlıyorum.kızım ilk doğduğunda 3 gün ememedi sütüm gelmedi çünkü duygusal olarak kötü bir hamilelik geçirdim gerek kendimle olsun gerek etrafımdakiler, çocuğum erken doğdu 1 buçuk ay kadar ayağında 3 santim içeri dönüklük vardi (şükür şimdi atlattık)doğumumdan hamileliğin kadar zordu sezeryana vakit yoktu rahim çok açılmıştı doğumda 2 kere kalbim durmuş nefes tüpüne bagliydim aynı zamanda ve kızım kordon boynuna dolanıktı neyse doğumu zar zor yaptım artık ve herşey ogun başladı herkes bi anda söylenmeye başladı "bu yeni gençlerde ne çıt kirildimlar biz boylemiydik doğurur geçerdik bilmem ne işte biz doğumdan bir gün önce halıları kaldırır yıkar temizlerdik" falan filan ve bu sözler yüzene artık dayanamadım sütüm gelmedi 2 gün sonra taburcu olduk çocuk eve geldikten 1 gün sonra sarılık oldu bu seferde sütü gelmiyecek çocuğa süt anne bulalım mama verelim zart curt 6 gün kızımla hastanede yattık Allahtan hastanede sütüm geldi çocuğumu emzirebildim sonunda. Lohusalik depresyonu stres sıkıntı derken ben kilo almaya başladım kiloları laf etmeye başladılar dalga geçtiler uzun bir süre katlandim artık eşimin hatırına. Geldik bu güne çocuk oldu 11 aylık eşim şehir dışına çalışmaya gitti ve biz artık aynı ev içinde görümcemle, bazi konulardada kayin validemle anlaşamaz olduk görümcem olmayınca kaynanamla çok iyiyiz gerçekten benim sorunlarımı anlıyor artık lafımı üstüne laf söylemiyor bende keza öyle iyiyiz yani nezaman kızı çalışmadan geldi (bu arada otellerde çalışıyor görümcemle eşim) kızın kıskançlıkları başlıyor ben annemle iyi olunca görümcemle çıldırıyor resmen aramızı herturlu bozmak istiyor bana durmadan laf atıyor felan annem onu değil beni savunduğu zaman odasına söverek geçiyor yalandan agliyip sizlayip trip atıyor anneme ve araları bozuluyor (çekemiyor anam kaynanamla iyi olmamizi. Şeytan kılıklı) ben artık annemin üzülmesine dayamiyorum ki annemin en yakın arkadaşı sırdaşı benim herşeyi ni kızından çok bana anlatır benden tavsiye ister sorunları birlikte çözeriz annem kanser hastası son evrede ameliyat olmak zorunda gorumcem olucak çok üzüyor kadını afedersin şeyinin ucuna bile takmıyor arkadaşıyla konuşur gibi küfürle hakaretle konuşuyor hep. Hani hep benim yüzümden tartışıyorlar diye evi ayırmak istiyorum çocukta var tek başıma kızımla eşimle çok mutluyuz eşimde istiyor evi ayırmayı ama annemi kardeşinin eline bırakmak istemiyorda hiç bende istemiyorum annemi kızıyla bırakmayı açıkçası. Biz başka şehire taşınmak istiyoruz ki evi ayırırken annemin yanımıza taşınması zor kızı nişanlı onun yanında kalmak zorunda bender annemi yanlış bırakmak istemiyorum. Taşınmasam bir dert tasinsam bir dert anliyacaginiz ne yapacağımı artık bilmiyorum kararsız kaldım duygusal olarak çöktüm resmen hayattan zevk alamıyorum artık kızımla bile oynarken hemen sıkılıyorum. Biraz uzun yazdım kızlar aslında daha yazılacak çok şey varda. Kimseyle konuşamadığım için buraya yazmak istedim en azından biraz rahatladım.

Son düzenleme:
üçünüz birlikte bir şeyler yapmayı deneyin bence ama planlayan siz olun mesela üçünüz kahvaltıya gitmeyi deneyin akşamüstü birlikte gel kahve içelim diyin onu tek çağırın bazen fikirlerini önemsiyormuş gibi davranın bence. Belki değerli hisseder düzeltir kendini

Ayri eve cıkın ev ev üstüne olmaz neden çıkmiyorsunuz..

Eşimde bende annemi yanliz bırakmak istemiyoruz kızıyla ben bi kaç sever kendi ailemde eşimin yanında felan kaldım 2 hafta 3 hafta felan ve bu sırada kız hiç rahat durmadı annemi nezaman arasam hep kavga ediyorlardı çok istiyorum gitmek ama annemde götürmek ama ne olursa olsun kızında yalnız bırakmak istemiyor sağı solu belli olmaz diye

üçünüz birlikte bir şeyler yapmayı deneyin bence ama planlayan siz olun mesela üçünüz kahvaltıya gitmeyi deneyin akşamüstü birlikte gel kahve içelim diyin onu tek çağırın bazen fikirlerini önemsiyormuş gibi davranın bence. Belki değerli hisseder düzeltir kendini
Ah canım çok denedik annemle gittiğimiz her yere götürdük birlikte vakit geçirelim dedik kimisinde geldi kimisinde herzamanki gibi trip atıp surat aşıp gelmedi

Allah şifalar versin annenize.
Eşiniz ve çocuğunuz ile evinizden birkaç gün uzaklasin.
Siz yokken anne - kız ilişkisini telefon ile kontrol edin.
Aralari iyi ise tasinabilirsiniz bence.

Bir diğer yandan araları kötü olursa O anneye hurmeten taşınma işini biraz erteleyebilirsiniz belki.
Gorumcenizi alıp bi dışarı çıkıp sorunlarinizi güzelce konuşma şansınız yok mu?

Allah şifalar versin annenize.
Eşiniz ve çocuğunuz ile evinizden birkaç gün uzaklasin.
Siz yokken anne - kız ilişkisini telefon ile kontrol edin.
Aralari iyi ise tasinabilirsiniz bence.

Bir diğer yandan araları kötü olursa O anneye hurmeten taşınma işini biraz erteleyebilirsiniz belki.
Gorumcenizi alıp bi dışarı çıkıp sorunlarinizi güzelce konuşma şansınız yok mu?

Çok denedik onu aldım çıkardım ama olmadı malesef mecburen erteliyecem önümüzdeki hafta 2 haftalığına eşimin yanına gidicem inşallah düzelir

Çok denedik onu aldım çıkardım ama olmadı malesef mecburen erteliyecem önümüzdeki hafta 2 haftalığına eşimin yanına gidicem inşallah düzelir

Mekan değişikliği bu ruh bitkinliginize ve sinirlerinize iyi gelir.

Biraz mesafe de iyi gelir inşallah aile baglariniza.

Gorumceniz de ileride pişman olmaz umarim.

Kadin zaten hastaymis bence yalniz birakmayin.Gorumcenin yaninda cok samimi olmayin yani kiskanacagi bi alan olmasin.Esine de soyle kardesinin biraz gozunu korkutsun.Ne demek kanser hastasi bi kadina kufur hakaret vs.Kadin hasta olmasa direk cik git derdim.

Mekan değişikliği bu ruh bitkinliginize ve sinirlerinize iyi gelir.

Biraz mesafe de iyi gelir inşallah aile baglariniza.

Gorumceniz de ileride pişman olmaz umarim.

İnşallah pişman olurda annesinin kıymetini anlar teşekkür ederim destekleriniz için gerçekten birazda olsa içimi dokebildim rahatlattiniz beni çok saolun hepinize teşekkür ederim

Kadin zaten hastaymis bence yalniz birakmayin.Gorumcenin yaninda cok samimi olmayin yani kiskanacagi bi alan olmasin.Esine de soyle kardesinin biraz gozunu korkutsun.Ne demek kanser hastasi bi kadina kufur hakaret vs.Kadin hasta olmasa direk cik git derdim.

Eşim nekadar korkutmaya çalışsada annesine küfür eden bi insanın sizce abisine saygısı ne derecedir hiç yok denecek kadar. Keşke herşey farklı olsaydida huzurlu bir yuvamız olsaydi

İnşallah pişman olurda annesinin kıymetini anlar teşekkür ederim destekleriniz için gerçekten birazda olsa içimi dokebildim rahatlattiniz beni çok saolun hepinize teşekkür ederim

Estağfurullah. Hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz hayatta.

Hayat zor değil hayatı zorlastiran insanlar.

Derdinizi içinize atmayın buradan bile olsa paylaşın.

Görümceniz nişanlı imiş belki evlenince eşi toparlar.

O kişiye de yazık size olduğu gibi.

Gorumceniz biraz duzelse aile baginiz iyilesebilir.

Allah sabır versin

Back
X