Ailesine baskı yapıyor eşim en son çare onlar öder artıkBloke koyup borc kadarını da cekebılır ayrıca
ödenmeyecek para değil ama kavga etmeyin eşinizle tabi biran önce kapatırmaya çalışınSürekli alan kişi bakıma verdi ödeneip muayeneyesi yapılacak ha bugün ha yarın ödenecek diyor ama yok
Çalıntı ihbarı verecek artık kendiside dediBence çalıntı ihbarı verın. Arabayı satıp borcu ödersiniz. Abisine söyleyin. Ödemezse çalıntı ihbarı verecegim dıye
En çok bu yüzden üzülüyorum rakam az bir rakam niye bu kadar uzatıyorödenmeyecek para değil ama kavga etmeyin eşinizle tabi biran önce kapatırmaya çalışın
Onu bende bilmiyorum. Ama baya zaman gecerse olur bence öyle bırsey. Annemdeki arabaya 17tane falan icra gelmıstıEvet aynen oyle. Ama eve falan haciz durumunu bilmiyorum ben.
Arkadaşlar lütfen bilgili olanlar bana yanıt versin abisi zamanında eşimin üzerine kendisine araba almış eşimin üstüne borç birikmiş yığılmış yapılandırma yapıldı. Abisi eşime sormadan arabayı satmış imzasız vermiş bu araç hacizli bir araç trafik ve vergi borçları ödenmediği için abisi hergün bizi geçiştiriyor ödenecek diye ama yalan sadece lafta bu araç trafikten men edilen araç az önce eşimi vergi dairesine göndermiş öğren ne kadar toplam diye gerçekten bıktım artık bu konu yüzünden sinirlenip ailemin evine bile gittim ödenecek denip geri geldim hala ödenecek bi evimiz var borç harç aldık elden gidecek diye korkuyorum beş para etmez araba için bizi neler bekliyor ben inanmıyorum.. ödeneceğine eşimi oyalıyor eşim polisede gitmiyor çok iyi yürekli saf bi insan abisi diye güveniyor sürekli yarın ödeyecem diyor ama ödemiyor yapılandırma ile borçta düştü hala bekliyor dün eşimle konuştum artık son çare ne yapacaksın diye gidicem dedi polise ama kardeş kardeşe neden böyle birşey yapar bu borç ödemezse başka ne yapılabilir alan adam nasıl sorgulamıyor anlamıyorum bu konu evi mutluluğumu bozdu neredeyse oğlum bile etkileniyor bir n gidince kavgalar çıkmış ama hala adam oyalıyor sizce ne yapılabilir
Bizimde başımıza böyle bişey geldi baya uğraştık o borçla bi an önce polisemi gidersiniz abisiyle adam akıllı mı konuşursunuz bilmem ama kardeştir kırmayalım demeyin böyle şeylerde kardeşlik olmaz herkesin ailesi hayatı var hemen konuşun halletmeye çalışın bence uğraşmaya kalırsa başınız çok ağrır inşallah halledersiniz canımArkadaşlar lütfen bilgili olanlar bana yanıt versin abisi zamanında eşimin üzerine kendisine araba almış eşimin üstüne borç birikmiş yığılmış yapılandırma yapıldı. Abisi eşime sormadan arabayı satmış imzasız vermiş bu araç hacizli bir araç trafik ve vergi borçları ödenmediği için abisi hergün bizi geçiştiriyor ödenecek diye ama yalan sadece lafta bu araç trafikten men edilen araç az önce eşimi vergi dairesine göndermiş öğren ne kadar toplam diye gerçekten bıktım artık bu konu yüzünden sinirlenip ailemin evine bile gittim ödenecek denip geri geldim hala ödenecek bi evimiz var borç harç aldık elden gidecek diye korkuyorum beş para etmez araba için bizi neler bekliyor ben inanmıyorum.. ödeneceğine eşimi oyalıyor eşim polisede gitmiyor çok iyi yürekli saf bi insan abisi diye güveniyor sürekli yarın ödeyecem diyor ama ödemiyor yapılandırma ile borçta düştü hala bekliyor dün eşimle konuştum artık son çare ne yapacaksın diye gidicem dedi polise ama kardeş kardeşe neden böyle birşey yapar bu borç ödemezse başka ne yapılabilir alan adam nasıl sorgulamıyor anlamıyorum bu konu evi mutluluğumu bozdu neredeyse oğlum bile etkileniyor bir n gidince kavgalar çıkmış ama hala adam oyalıyor sizce ne yapılabilir
Siz ödeyeceksiniz diye uzatıyor çünkü onun derdi değil. Mebla az geliyorsa neden yuvanı yipratiyorsun odeyiverP
En çok bu yüzden üzülüyorum rakam az bir rakam niye bu kadar uzatıyor
Eşime öde diyorum inatlaşıyor onun borcu diyor bende diyorum 7000 bir şey olmaz öde gitsin diyorum ama alan adamda ortada yok en azından ödence devirde olsabu parayı siz ödemek zorunda kalacaksınız, evinizin huzurunu 7 bin lira için mahvediyorsunuz, aylardır aynı konu, ben olsam eşime sen öde derdim çalışmıyorsam altınlardan verirdim öde diye, beynini yemek yerine.
senin nickini gördum dedim inşallah bir kere daha araba borcu veya parayla ilgili bir konu açmamıştır. bak hasta olacaksın duşune duşune, para pul gözun görmeyecek sonunda.
Ben öde diyorum zaten senin ödemeni bekliyor diyorumSiz ödeyeceksiniz diye uzatıyor çünkü onun derdi değil. Mebla az geliyorsa neden yuvanı yipratiyorsun odeyiver
İnşallah cnm ben zaten tartıştım kestim irtibatı her şeyi eşim bu konu yüzünden iletişimde mecburenBizimde başımıza böyle bişey geldi baya uğraştık o borçla bi an önce polisemi gidersiniz abisiyle adam akıllı mı konuşursunuz bilmem ama kardeştir kırmayalım demeyin böyle şeylerde kardeşlik olmaz herkesin ailesi hayatı var hemen konuşun halletmeye çalışın bence uğraşmaya kalırsa başınız çok ağrır inşallah halledersiniz canım
Eşime öde diyorum inatlaşıyor onun borcu diyor bende diyorum 7000 bir şey olmaz öde gitsin diyorum ama alan adamda ortada yok en azından ödence devirde olsa
İnanmayabilirsiniz sizin görüşünüz.. Teşekkürler yorum içinhiç öde dediğini sanmıyorum açıkçası...
azıcık seni tanıdıysam, covid için işyeri vardiyası değiştiğinde bile borcumuz var işyerini şikayet etmişler nankörler, artık mesaiye kalamayacak diye uzuluyordun.
senden 7000 lira almak öyle kolay değil.
eşine öde diyen kişi de burda ahlanıp vahlanmaz, bir de eşin ailesine baskı yapıyormuş onlara ödetmek için. eşinin anne babası neden ödesin, alemin akıllısı eşinle abisi mi?
Ya siz buna gerçekten inanıyor musunuz?Ben öde diyorum zaten senin ödemeni bekliyor diyorum
Aynı konu hakkında 7382847 konu açmak yasak değilmi? Bisürü konusu var ordan devam etmesi gerekmezmi?Mune bakar mısın bir konuya. İçim şişti aynı konudan
bir açılır iki açılır ama şu an 5. konusu. Mune de uyarmıştı oysaki kendisiniAynı konu hakkında 7382847 konu açmak yasak değilmi? Bisürü konusu var ordan devam etmesi gerekmezmi?
Aynı konu üzerinde nasıl güncelleme yapılıyorbir açılır iki açılır ama şu an 5. konusu. Mune de uyarmıştı oysaki kendisini