Bunaldım artık

bu parayı siz ödemek zorunda kalacaksınız, evinizin huzurunu 7 bin lira için mahvediyorsunuz, aylardır aynı konu, ben olsam eşime sen öde derdim çalışmıyorsam altınlardan verirdim öde diye, beynini yemek yerine.
senin nickini gördum dedim inşallah bir kere daha araba borcu veya parayla ilgili bir konu açmamıştır. bak hasta olacaksın duşune duşune, para pul gözun görmeyecek sonunda.

Bizimde başımıza böyle bişey geldi baya uğraştık o borçla bi an önce polisemi gidersiniz abisiyle adam akıllı mı konuşursunuz bilmem ama kardeştir kırmayalım demeyin böyle şeylerde kardeşlik olmaz herkesin ailesi hayatı var hemen konuşun halletmeye çalışın bence uğraşmaya kalırsa başınız çok ağrır inşallah halledersiniz canım

Eşime öde diyorum inatlaşıyor onun borcu diyor bende diyorum 7000 bir şey olmaz öde gitsin diyorum ama alan adamda ortada yok en azından ödence devirde olsa

İnşallah cnm ben zaten tartıştım kestim irtibatı her şeyi eşim bu konu yüzünden iletişimde mecburen

Eşime öde diyorum inatlaşıyor onun borcu diyor bende diyorum 7000 bir şey olmaz öde gitsin diyorum ama alan adamda ortada yok en azından ödence devirde olsa

hiç öde dediğini sanmıyorum açıkçası...
azıcık seni tanıdıysam, covid için işyeri vardiyası değiştiğinde bile borcumuz var işyerini şikayet etmişler nankörler, artık mesaiye kalamayacak diye uzuluyordun.
senden 7000 lira almak öyle kolay değil.
eşine öde diyen kişi de burda ahlanıp vahlanmaz, bir de eşin ailesine baskı yapıyormuş onlara ödetmek için. eşinin anne babası neden ödesin, alemin akıllısı eşinle abisi mi?

İnanmayabilirsiniz sizin görüşünüz.. Teşekkürler yorum için

Ben öde diyorum zaten senin ödemeni bekliyor diyorum
Ya siz buna gerçekten inanıyor musunuz?
Eşinizle abisi arasında bir mevzu olmuş belli ki, siz sürekli arıza çıkarana kadar da sorun yokmuş. Siz kafayı araba diye diye sıyırınca eşiniz de sizi oyalamak için öder, ödeyecek vs diye sizi oyalıyor. Yoksa abisinin ödemeyeceğini pekala biliyor o da.
Belli ki yıllar önce aralarında bir hesaplaşma olmuş bununla ilgili.
Hayır sizden para pul isteyen de yok, araba da araba diyerek delirdiniz.
Eşiniz de sizi oyalıyor, ne çalıntı diye ihbar etmesi, inanıyor musunuz buna? Emin olun abisinin arabayı kime sattığını bile biliyordur.

Aynı konu hakkında 7382847 konu açmak yasak değilmi? Bisürü konusu var ordan devam etmesi gerekmezmi?
bir açılır iki açılır ama şu an 5. konusu. Mune de uyarmıştı oysaki kendisini

Reactions: JES
Mlscm ,
anlıyorum hem eviniz elinizden gider diye korkuyor hem de üzülüyorsunuz, konu açma sınırlaması da yok ama aynı içerikle 5. konuyu açınca üyelerde aynı sizin gibi bunaldı, şu topiklerden bir tanesinde yazmaya devam etseniz iyi olurdu, devamlı konu açmanız sizin sıkıntınıza çözüm de olmuyor bunu fark edin artık lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…