Ne kadar borc. Annemın üzerine de vardı araba. Taa 11 sene önce falan Babam annemın üzerine almıs. Bu zamana kadar vergi borcu falan 13 bın falan borc vardı. Babam arabayı imzasız vermiş. Araba annemın üzerine ve hacızlıydı. Babam ödeme vergiyi bısey olmaz dıyordu. Annemın borcu yapılandırın. 6bıne dustu borc. Yatırdık borcu ve üzerinde haczi kaldırıp trafikten plakayı men ettirdik. Sizde böyle yapın. Yoksa vergi borcu falan sürekli artıyor.Arkadaşlar lütfen bilgili olanlar bana yanıt versin abisi zamanında eşimin üzerine kendisine araba almış eşimin üstüne borç birikmiş yığılmış yapılandırma yapıldı. Abisi eşime sormadan arabayı satmış imzasız vermiş bu araç hacizli bir araç trafik ve vergi borçları ödenmediği için abisi hergün bizi geçiştiriyor ödenecek diye ama yalan sadece lafta bu araç trafikten men edilen araç az önce eşimi vergi dairesine göndermiş öğren ne kadar toplam diye gerçekten bıktım artık bu konu yüzünden sinirlenip ailemin evine bile gittim ödenecek denip geri geldim hala ödenecek bi evimiz var borç harç aldık elden gidecek diye korkuyorum beş para etmez araba için bizi neler bekliyor ben inanmıyorum.. ödeneceğine eşimi oyalıyor eşim polisede gitmiyor çok iyi yürekli saf bi insan abisi diye güveniyor sürekli yarın ödeyecem diyor ama ödemiyor yapılandırma ile borçta düştü hala bekliyor dün eşimle konuştum artık son çare ne yapacaksın diye gidicem dedi polise ama kardeş kardeşe neden böyle birşey yapar bu borç ödemezse başka ne yapılabilir alan adam nasıl sorgulamıyor anlamıyorum bu konu evi mutluluğumu bozdu neredeyse oğlum bile etkileniyor bir n gidince kavgalar çıkmış ama hala adam oyalıyor sizce ne yapılabilir
Gidecek artık yapacak bir şey kalmadıEvinizin dirligini esiniz dusinsun,gitsin polise arac8m calindi diye abisi sattigi kidoyle girtlak girtlaga gelsin akli basina gelir boylece ,siz niye bu kadar krndinizi tuketiyorsunuz ,
Öyle olacak eğer devir edilmezse 7 bine kapanıyorNe kadar borc. Annemın üzerine de vardı araba. Taa 11 sene önce falan Babam annemın üzerine almıs. Bu zamana kadar vergi borcu falan 13 bın falan borc vardı. Babam arabayı imzasız vermiş. Araba annemın üzerine ve hacızlıydı. Babam ödeme vergiyi bısey olmaz dıyordu. Annemın borcu yapılandırın. 6bıne dustu borc. Yatırdık borcu ve üzerinde haczi kaldırıp trafikten plakayı men ettirdik. Sizde böyle yapın. Yoksa vergi borcu falan sürekli artıyor.
İnşallah evimiz var sadece evet onuda ne emeklerle aldık en son çare polise gidip plakayı trafikten men ettirecekÖncelikle üzerinize tek bir ev varsa eviniz elinizden alınmaz merak etmeyin.
Artık onada razıyım biz ödeyelim def olsun başımızdan diyorumAy yine mi bu konu
En son fake olduğunuz hakkında ciddi şüpheler vardı
Bu konuda hiçbir şey yapılamaz
Öyle ödediğinizle kalırsınız
E öderseniz kesin çözülür bak işteArtık onada razıyım biz ödeyelim def olsun başımızdan diyorum
Borcu yapılandırsanız 2 ayda bir ödenıyor taksıt. Abisi ödesin. Eşiniz cok güveniyor ya ödesin işte. Her yıl vergisi gelıyor o arabanın.Öyle olacak eğer devir edilmezse 7 bine kapanıyor
İnşallah evimiz var sadece evet onuda ne emeklerle aldık en son çare polise gidip plakayı trafikten men ettirecek
Trafikten men etmek cok ugrastırıyor.Arabanın tüm borcunu ödemeniz gerek. Sonra adliyeden haczi kaldırıp trafikten men ettireceksınız.Annem 2 3gün ugrasmıstıİnşallah evimiz var sadece evet onuda ne emeklerle aldık en son çare polise gidip plakayı trafikten men ettirecek
Anlamadığım nokta şahsen ben araba alsam araştırırım üstüme alırım alan kişi nasıl alıyor aklım almıyoreşiniz araba kapının önünde iken arabayı satıp borcu ödemedi
şimdi borcu kapatacak da üstüne gidip polisten arabayı trafikten men ettirecek de vs vs inandırıcı mı
ayrıca arabanın anahtarı hala neden abideydi
abi arabayı sattı parayı aldı devralacak adam da eşini darlar borcunu öde de üzerime alayım diye
Mecbur uğraşıcak en son çareTrafikten men etmek cok ugrastırıyor.Arabanın tüm borcunu ödemeniz gerek. Sonra adliyeden haczi kaldırıp trafikten men ettireceksınız.Annem 2 3gün ugrasmıstı