- 18 Kasım 2020
- 20.513
- 49.502
merhaba canım ben avukat katibiyim yardımcı olabiliriim diye düşünüyorum borç ne kadar bu aradaArkadaşlar lütfen bilgili olanlar bana yanıt versin abisi zamanında eşimin üzerine kendisine araba almış eşimin üstüne borç birikmiş yığılmış yapılandırma yapıldı. Abisi eşime sormadan arabayı satmış imzasız vermiş bu araç hacizli bir araç trafik ve vergi borçları ödenmediği için abisi hergün bizi geçiştiriyor ödenecek diye ama yalan sadece lafta bu araç trafikten men edilen araç az önce eşimi vergi dairesine göndermiş öğren ne kadar toplam diye gerçekten bıktım artık bu konu yüzünden sinirlenip ailemin evine bile gittim ödenecek denip geri geldim hala ödenecek bi evimiz var borç harç aldık elden gidecek diye korkuyorum beş para etmez araba için bizi neler bekliyor ben inanmıyorum.. ödeneceğine eşimi oyalıyor eşim polisede gitmiyor çok iyi yürekli saf bi insan abisi diye güveniyor sürekli yarın ödeyecem diyor ama ödemiyor yapılandırma ile borçta düştü hala bekliyor dün eşimle konuştum artık son çare ne yapacaksın diye gidicem dedi polise ama kardeş kardeşe neden böyle birşey yapar bu borç ödemezse başka ne yapılabilir alan adam nasıl sorgulamıyor anlamıyorum bu konu evi mutluluğumu bozdu neredeyse oğlum bile etkileniyor bir n gidince kavgalar çıkmış ama hala adam oyalıyor sizce ne yapılabilir