- 21 Ocak 2017
- 1.146
- 1.027
- 83
Kızlar merhaba benim sorunum annem ve eşim. Bir anlatmıştım işyeri açtık battik diye. Eşimin ortakları üstüne düşen parayı ödemedi krediler derken iyice battik. Eşimin ailesinin hiç bir desteğini görmedik. Rahmetli babam eşime yardım etti tabi karşılığını vermek şartıyla ama ömrü yetmedi kredi çektiği için de kapanmıştı. Babam vefat etmeden önce babamlara geldik evi satıp kendimizi toparlayana kadar burda kalalım diye. Babam da istediğiniz kadar kalın yeter ki huzurlu olun dedi ama ertesi gün vefat etti. Neyse oraya girmek istemiyorum içim acıyor. 4aydir burdayiz. Yeri geliyor eşimle tartışmalar yaşandı ama ikimiz arasında kesinlikle anneme karşı bir kelime dahi etmedi. Annem iki ay önce bize 35bin borç verdi her gün başımın etini yiyor para mı verin. Beni rahatsiz ettiniz gibi şeyler eşimde tamam param gelince vericem. Biraz bekle diyor. Ablam da babam yaşarken iki sene kaldı burda evin işinden yemek Çamaşır herşeyi annem yapardı. Eve bir kuruş masraf yapmazdı. Biz geldik A dan z ye herşeyini aldık. Evde tabiki yapicam ama resmen hizmetçi muamelesi yapıyor. Yok ev kirli bilmem ne diye. Hâlbuki ablam varken ev daha beterdi, en yakın örneği mutfak ekmek kırıntıları doluydu. Ablam da gelip annemi dolduruyor ev kirli diye ki huzur olmasın diye. Ama her gün evi süpürürum. Cocuklarim ufak oldugu icin esyalarini atiyor.Zaten herkese beni kötülemek huyu babam kaç kere kızdı nasıl ablasin diye. Kendi yaptıklarını da annem hareket etsin diye yapmadım diye açıklıyor. Bunaldım ya kendi yaşadıklarım yetmiyor gibi, bı de bunları yaşıyorum. Gerçekten bunaldım eşimden soğudum bize bunları yaşatıyorsun diye.