- 27 Şubat 2018
- 3.666
- 5.470
- 158
- Konu Sahibi RagnarLodbrok
-
ayyy aynı ben 168 boy kilo 10 ay önce 72 idi, hedef 60, arada niyet edip pes ediyorum ya birlikte diyete başlayalım pes etmedenMerhabalar kaderdaşlarım, gönül isterdi ki yiyip yiyip kilo almayayım ama maalesef dikkat etmezsem çok kolay kilo alabilen bir bünyem var. Duygusal açlık da söz konusu olabiliyor. Hayatım boyunca hep ideal kilomdaydım. Üstelik çok yerdim. Çok hareketli bir hayatım yoktu ama kilo almıyordum.
Nişanlılık sürecini takiben hızla kilo aldım. Düzenli kullandığım ilaçlarım var. Ve kadınsal anormal kanamamdan mütevellit hormonlu spiral kullanıyorum. Ve bu yüzden regl de olamıyorum. Bunları belirttim çünkü yemek yemek ve spor dışındaki bazı şeylerin kilo alımına etkisi oluyor maalesef. Şu an çalışmıyorum. Bir çocuğum var. Pandemi dönemi diyet ve sporla ideal kiloma geri kavuşmuştum. 1 yıl öncesine kadar bunu da koruyabilmiştim. 2022 bahardan itibaren hızla kilo aldım. Diyet ve spor yaptım ama önceki gibi kilo veremedikçe motivasyonumu kaybettim.
Bugün çok çok kilo aldığım gerçeğiyle yüzleştim. Dışarıda camdan yansıyan görüntü bana ait değildi sanki.
1.69 boy 76 kiloyum. Ve 62 kiloya düşmek istiyorum. Şu an 42 alt bedenim. Jeande 30 beden giyiyorum. Üst bedenim m-l.
Yol arkadaşları arıyorum pes etmeyecek...
Başarılar umarım istediğin gibi kilo verirsin.Merhabalar kaderdaşlarım, gönül isterdi ki yiyip yiyip kilo almayayım ama maalesef dikkat etmezsem çok kolay kilo alabilen bir bünyem var. Duygusal açlık da söz konusu olabiliyor. Hayatım boyunca hep ideal kilomdaydım. Üstelik çok yerdim. Çok hareketli bir hayatım yoktu ama kilo almıyordum.
Nişanlılık sürecini takiben hızla kilo aldım. Düzenli kullandığım ilaçlarım var. Ve kadınsal anormal kanamamdan mütevellit hormonlu spiral kullanıyorum. Ve bu yüzden regl de olamıyorum. Bunları belirttim çünkü yemek yemek ve spor dışındaki bazı şeylerin kilo alımına etkisi oluyor maalesef. Şu an çalışmıyorum. Bir çocuğum var. Pandemi dönemi diyet ve sporla ideal kiloma geri kavuşmuştum. 1 yıl öncesine kadar bunu da koruyabilmiştim. 2022 bahardan itibaren hızla kilo aldım. Diyet ve spor yaptım ama önceki gibi kilo veremedikçe motivasyonumu kaybettim.
Bugün çok çok kilo aldığım gerçeğiyle yüzleştim. Dışarıda camdan yansıyan görüntü bana ait değildi sanki.
1.69 boy 76 kiloyum. Ve 62 kiloya düşmek istiyorum. Şu an 42 alt bedenim. Jeande 30 beden giyiyorum. Üst bedenim m-l.
Ben bugün başladım. İf yapıyorum. İlk 5 kiloyu spor+kalori açığı ile hızla vermek istiyorum. Bugün tartıda 74.3tüm. Sen de buradan bana eşlik edebilirsin :)ayyy aynı ben 168 boy kilo 10 ay önce 72 idi, hedef 60, arada niyet edip pes ediyorum ya birlikte diyete başlayalım pes etmeden
Teşekkür ederim. Seni de tebrik ederim 70e inmek de büyük başarı. Aylardır en düşük 72yi gördüm ben. Ama bu sefer tam motiveyim çok şükür. Hormonlu spiral mi kullanıyorsun?Başarılar umarım istediğin gibi kilo verirsin.
Bende spiral kullanıyorum ve reglde geçikme oluyor o yüzden çok fazla ödem topluyorum şiştikce şişiyorum. 77 kg gördüm en son ondan bu yana tek öğün şekersiz karbonhidratsız besleniyorum ama gözle görülür bi şey yok. 77den 70e indim şimdi yine regl geçikmesi yüzündü 72e çıktım ay sonuna kadar 66-65 kiloya inmek istiyorum. Görüntümden çok bıktım aynada kendime bakamıyorum artık
Ve çoçuktan sonra zayıflamak çok zor
Çoçuktan önce sadece ekmeği keserek ayda 4 kilo veriyordum şimdi açda kalsam gram gram gidiyor
Hayır ilk önce hormonlu kullandım ama sonradan değiştirip bakırlı spiral taktırdım.Teşekkür ederim. Seni de tebrik ederim 70e inmek de büyük başarı. Aylardır en düşük 72yi gördüm ben. Ama bu sefer tam motiveyim çok şükür. Hormonlu spiral mi kullanıyorsun?
Ben pes etmem.Merhabalar kaderdaşlarım, gönül isterdi ki yiyip yiyip kilo almayayım ama maalesef dikkat etmezsem çok kolay kilo alabilen bir bünyem var. Duygusal açlık da söz konusu olabiliyor. Hayatım boyunca hep ideal kilomdaydım. Üstelik çok yerdim. Çok hareketli bir hayatım yoktu ama kilo almıyordum.
Bakırlı çok kanama yapıyomuş sanırım bi de. Geçmiş olsun.Hayır ilk önce hormonlu kullandım ama sonradan değiştirip bakırlı spiral taktırdım.
Ama vücüdüm alışmıyor ne de olsa yad bi cism çok geçikmem oluyor malesef
Varım. 2. İf günü bitti. Ben 70i görene kadar her gün tartılıcam daha motive oluyorum.Ben pes etmem.Var mısın saldıralım çatır çatır gitsin kilolar
Çok teşekkürlerBaşarılar dilerim. Ben de 1.69 um 85 kiloyum. Pes etmek kitabımda yok. 63-65 olmak istiyorum. İnşallah Mayıs ayında olacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?